Gökhan Aydin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.963
- 0
- 1.146
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Tesekkürler kaptan..
Tesekkürler kaptan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ardanin verdigi malzemenin bile ustune kondun
bravo
Arayana malzeme çok. Daha bulursunuz, meraklanma.
Kaldıramadığını düşünme sebebin nedir abi? Meraktan soruyorum. Maç performansındaki düşüş mü yoksa başka şeyler mi?
ben söyleyimm takımı birleştiremiyoooo dostluk ortamını kuramıyoo
ardanin verdigi malzemenin bile ustune kondun
bravo
Tüm takım, takım otobüsü ile havalimanından ayrılırken, takımın Kaptan'ının taksiye binip gitmesine nasıl bir yorum getiriyorsunuz? Baros'undan Neill'ına, Ayhan'ından Sarp'ına herkes takım otobüsü ile Florya'ya gidiyor, takımın Kaptan'ı takside. Ne güzel.
Otobüs şöförü almamış , buranın kaptanı benim demiş.
Çok iyiydi lan bu.Tüm takım, takım otobüsü ile havalimanından ayrılırken, takımın Kaptan'ının taksiye binip gitmesine nasıl bir yorum getiriyorsunuz? Baros'undan Neill'ına, Ayhan'ından Sarp'ına herkes takım otobüsü ile Florya'ya gidiyor, takımın Kaptan'ı takside. Ne güzel.
Otobüs şöförü almamış , buranın kaptanı benim demiş.
Arda liderlik vasfına sahip değilse futbol izlemeyin siz daha. Messi de bile yok o vasıf, oynadığı takımın lideri Xavi. Milli takımın kaptanı Emre'de yok o vasıf, o takımı yönlendiren de Arda. Kafayı kullanıp biraz dikkatli izlemek yeterli, e tabi Arda'ya yapılan hakaretler almış başını gitmiş.
Arda liderlik vasfına sahip değilse futbol izlemeyin siz daha. Messi de bile yok o vasıf, oynadığı takımın lideri Xavi. Milli takımın kaptanı Emre'de yok o vasıf, o takımı yönlendiren de Arda. Kafayı kullanıp biraz dikkatli izlemek yeterli, e tabi Arda'ya yapılan hakaretler almış başını gitmiş.