#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Yanisi Arda'yı geçen seneki haliyle bir de bu seneki haliyle(moral durumu olarak) karşılaştırdığımızda ortaya çıkan sonuç beni bir Galatasaray'lı olarak üzüyor açıkcası .. Bu yani demek istediğim ..

Cevap: # 66 Arda Turan | KAPTAN

Senin canini yerim ben Arda. Iyiki varsin. Kaptanlik sana yakisir.

Ya tamam da ne biliyim bi tek saç kesimi bu mu yani ... Nerde o geçen seneki neşe kaynağı Arda .. Yok yok belli bazı olaylar çok moralini bozmuş çocuğun ..

Bence siz medyanın durmadan Arda üzerinden yaptığı olumsuz haberlerden etkilenmişsiniz. Kampın içinde ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz ki.

Medya yazar yazar durur. O kadar her şeyden haberleri varsa fotoğraf, video paylaşsınlar biz de görelim. İşkembeden sallamak en rahaı onlar için.

İyi futbolcu ancak kanatta oynayabiliyor sadece ve ağır kalıyor ortada daha iyi olabilir ama denendiği maçlarda iyi oynayamadı ortada

Arda 3'lü ortasahanın solunda bence daha faydalı olur.O bölgeden de oyun kurabiliriz.

Ya tamam da ne biliyim bi tek saç kesimi bu mu yani ... Nerde o geçen seneki neşe kaynağı Arda .. Yok yok belli bazı olaylar çok moralini bozmuş çocuğun ..

Geçen sene Ümit ile Hasan vardı kadroda.Bu sene Paf takıma abilik yapacak Ayhan - Emre - Sabri kaldı sadece.Arda artık "abi" seviyesine çıkıyor büyük ihtimal de kaptan olacak yani artık Arda'dan eskisi gibi olması beklenilemez.

Ardanın artık Kaptan olma zamanı geldi bencede çok genç yaşta kaptan olması daha iyi bence liderlik vasıflarıda gelişir biraz

B_8c3ccc32917de899e0a8d2a1522bee56.jpg

Arda Turan bu yıl Kaptan olarak Galatasaray'ımıza büyük bir katkı sağlayacaktır.

Bu antrenman fotografları çok hoş ...

Turk Telekom yazısı da pek açıyor bizi :)

Ayhan ve Arda zaten takımın lideridir şu anda pazubandının kimde olduğu çok önemli değil..

Haldun Üstünel: "10 Numaralı Forma Arda Turan'ın"

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Galatasaray TV'ye yaptığı özel açıklamada, "Önümüzdeki sezon 10 numaralı formayı Arda Turan'ın giyeceğini" söyledi.

Üstünel, "Ben Arda'ya Lincoln'ün değil, Metin Oktay'ın formasını gönlüm huzur içinde emanet ediyorum. Onun da bu emaneti en iyi şekilde gururla taşıyacağını biliyorum." diye konuştu.

https://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4262.php

Aslanım benim, kaptanlık ve 10 numara yakışır sana, birtanemizsin;)

Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

10 numarayı ellerimle yazdım başlığa.:D

Hakikaten keyifli işti. Lincoln'ün numarası gelince onu düzenleriz. Tabi gelirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt