#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Tartışmasız en değerli oyuncumuz.

Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kurban olurum kaptanimiza, her mactan sonra sevincten aglamak istiyorum. Butun gollerin butun asistlerin Turbulentin bir yerine girsin

Buyuksun Arda Turan!!

Arda'dan mutlusu yok,gönül işleri güzel gidiyor,fanatik taraftarı olduğu takımın kaptanı,bizler onu çok seviyoruz,herşey çok güzel,Allah sakatlık vermesin,hep böyle yüzü gülsün inşallah.

Herkes Ardanın geleceği konusunda çok objektif davranıyo bence

peki objektiflik yani tarasızlık taraftarlarda bulunması gereken bi özellik midir?

hayır değildir taraftar taraflıdır herzaman tuttuğu takım başarılı olsun ister

bir taraftar olarak takımımın en güçlü oyuncusunun hiçbiryere gitmesini istemiyorum

umarım Arda en az önümüzdeki 5 yıl süreyle Galatasarayda kalır...

2 sene önce arda nın hız dezavantajı yüzünden kanatta oynaması katliam onu ortada kullanmamız lazım bu top saklama ve dar alanda adam geçme yeteneği sayseinde orada çok daha iyi olacaktır demiştim. Zaten sırtı dönük topları da harika alıyor. O zamanlar xavi iniesta ikilisi bu derece revaçta değildi fabregas örneğini verirdim. Neyse rijkaard geldi olayı çözdü diyordum tam yine sola attılar. Bakalım...

Ardanin su an bir sevgilisi yok,gonus isleri de futbolu gibi guzel gidiyordur ama su an yok.

Ben Arda'nın daha çok şut çekmesini istiyorum.Umarım bunun üzerine çalışıyordur veya çalıştırılıyordur.Çünkü çektiği şutlar bazen tehlikeli olabiliyor.En son aklımda kalan Ali Sami Yen'de oynanan 5-0lık levadia maçıydı.30 metre civarı sert bir şut çekmişti kalenin hemen üstünden dışarı çıkmıştı.

Futbolu kadar hayırseverliğiyle de birçok taraftarın gönlünde yer etmiştir kendisi:)

Ben Arda'nın daha çok şut çekmesini istiyorum.Umarım bunun üzerine çalışıyordur veya çalıştırılıyordur.Çünkü çektiği şutlar bazen tehlikeli olabiliyor.En son aklımda kalan Ali Sami Yen'de oynanan 5-0lık levadia maçıydı.30 metre civarı sert bir şut çekmişti kalenin hemen üstünden dışarı çıkmıştı.

Yok en son Ankaraspor macinda cekti, stadtan disari gitmisti top galiba. Sol ayagiyla vurmustu ondandir heralde.

Kaliteli oyuncu futbol oynamayı biliyor Xavi gibi Drogba gibi futbol oyununu oynayabiliyor topu kaliteli kullanıyor takımdaki en iyi oyunculardan Arda Turan

Reklam filmi tanıtıldımı

Arda son haftalarda gece hayatına cok takılıyor bu futbolu için yi olmaz ,özellikle sinem kobal'la sabahlara kadar eglenıyormus,ayrıca bir papariziyle görüntülenince söylediği laflar biraz garipti.

Muhabir:Arda maçlar başlıyor

Arda:Ne güzel

Muhabir:Kaptansınız,efendim.

Arda:Süper..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt