#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ne top oynadı be tek başına aldı maçı,büyük oyuncu şaşırtmıyor Arda!

Fatih hoca serbest oynatmali Arda´yi asil verimi ozaman alabiliriz Arda´dan.

Bosna macinda dahada iyi oynamasi dilegi ile.

:2_thumbs_up_-_anima

büyük oyuncu maçı tek başına çevirendir. bence fatih terim de milli takım kaptanlığını ardaya vermelidir.

Gururlanmamak elde değil.

İçimden Arjantinin Messi'si, Portekiz'in Ronaldo'su, Brezilya'nın Kaka'sı varsa bizimde Arda'mız var diyorum milli takımımız için.

Ronaldonun portekizi grupda 4. sırada ve %99 gidemicek dünya kupasına.

Arda milli takıma ronaldoyla kıyaslandığında çok daha katkısı olmuş bi oyuncudur

3 aydir antremanlar yapiyor, süreklli 90 dakka ilk 11 de oyniyor. Su ana kadar süper bir performans ortaya koydu ama en önemlisi bu ilerdeki 6 hafta icinde yapicaklari.

Lig daha yeni basladi. Besiktas maci cok önemli. Herkes "Galatasarayin gücünü bu macta görüccegiz" diyor zaten. Avrupa ligi daha baslamis bile sayilmaz. Gruplardaki maclar baslamadi bile.

Ben Ardaya en cok ihtiacimiz oldugu bu aralarda performansi düsmesinden korkuyorum. Ki er yada gec performansi düsücek, bundan dogal birsey olamaz.

Sonra angutlar, fosbesiktaslilar ve medya baslar:

"Bu mu Arda" "güclü takimlara karsi gördük Ardayi" "Arda ancak kücük takimlara karsi etkili olur zaten" vs. vs.

3 aydir antremanlar yapiyor, süreklli 90 dakka ilk 11 de oyniyor. Su ana kadar süper bir performans ortaya koydu ama en önemlisi bu ilerdeki 6 hafta icinde yapicaklari.

Lig daha yeni basladi. Besiktas maci cok önemli. Herkes "Galatasarayin gücünü bu macta görüccegiz" diyor zaten. Avrupa ligi daha baslamis bile sayilmaz. Gruplardaki maclar baslamadi bile.

Ben Ardaya en cok ihtiacimiz oldugu bu aralarda performansi düsmesinden korkuyorum. Ki er yada gec performansi düsücek, bundan dogal birsey olamaz.

Sonra angutlar, fosbesiktaslilar ve medya baslar:

"Bu mu Arda" "güclü takimlara karsi gördük Ardayi" "Arda ancak kücük takimlara karsi etkili olur zaten" vs. vs.

Renktas, aha suraya yaziyorum. Derbilerde Arda en verimli oyunculardan biri olur. Performansi o mactan ønce køtu olsada o macta yine verimli olur.

Sen hic korkma.

Biliyoruz, senin dedigin gibi er yada gec performansi biraz dusecek. Her futbolcuda olur bøyle seyler, ama derbilerde olacagina inanmam.

Gørucez. Insallah yanilmam.

10 numarasin kaptan Arda.

Allah'ima sukurler olsun ki Arda bizim takimda, ve yine sukurler olsun ki Turk futbolunda Arda gibi bir futbolcu var.

Her geçen hafta hayranlığım artıyor .. Bencede milli takım kaptanlığını hakediyor. 2. goldeki çabası inanılmazdı colin kazımın kanadından yaptığı atak.. Bu arada colin milli takım oyuncusu olmadığını belli etti bu maç..

Her geçen hafta hayranlığım artıyor .. Bencede milli takım kaptanlığını hakediyor. 2. goldeki çabası inanılmazdı colin kazımın kanadından yaptığı atak.. Bu arada colin milli takım oyuncusu olmadığını belli etti bu maç..

Kazim bu macta cok køtu oynadi.

Ara sira guzel oynadigi maclar oluyor, ama ara sira bence milli takima yetmiyor. Her zaman iyi oynaman gerekiyor. Ardamiz gibi:ciftetelli:

Kazim bu macta cok køtu oynadi.

Ara sira guzel oynadigi maclar oluyor, ama ara sira bence milli takima yetmiyor. Her zaman iyi oynaman gerekiyor. Ardamiz gibi:ciftetelli:

Güzel oynamak yetmiyor bence çaba çaba bunlar yok o adamda. Çaba sarfedersin kötü oynarsın eyvallah ama bu adam çabada sarf etmiyor..

Güzel oynamak yetmiyor bence çaba çaba bunlar yok o adamda. Çaba sarfedersin kötü oynarsın eyvallah ama bu adam çabada sarf etmiyor..

Evet, bu macta dogru duzgun hic birsey yapmadi.

Insallah Bosna macina duzelir, yoksa isimis zor bu sag kanatla.

G. Gønul'de iyi oynamadi bugun.

Milli takimin 3 golunde de dogrudan etkisi var.. Nasil bir gelismedir bu anlamadim, eger Galatasaray takimi onun bu hizli gelisimindeki ivmeyi yakalayamazsa sene sonu elimizde zor tutariz gibi geliyor :( Ozellikle Frank'den daha cok ogrenebilecekleri var umarim bu olmaz.

Arda boyle degildi, bu sene eskisinden cok daha iyi her mac sov yapiyor.

Arda dünyanın her takımında oynar

Çok iddaalıyım bu konuda

arda gelecek sene ya M.United da ya da barca da oynar gibi geliyor. inş. ikisinden birine gider. yoksa yazık olur. ama bizde kalırsada sorun yok :D

arda'yı manu, barça gibi kulüplere göndermeye çalışacağmıza biz öyle bir kulüp olmaya çalışsak olmaz mı?

bundan 2 sene önce galatasaray'a burun kıvıracak oyuncular şimdi gelmek için can atıyordur diye düşünüyorum.

stadımız biter, 2-3 tane nokta transfer daha yapılırsa başımızda rijkaard'la bu takım 4-5 sene içerisinde manu'ya, barça'ya kafa tutabilir.

riva, şirket evliliği gibi projeler de halledilirse galatasaray zaten mülk zenginliği bakımından türkiye'nin en zengin kulübü.

türkiye'de kalırsa harcanır deniliyor ama rijkaard diyorum , avrupa'da kaç takımda var böyle bir teknik ekip? :)

tuncay örneği var mesela, ingiltere'ye gitti bambaşka bir oyuncu oldu, doğru;

ama galatasaray'a da rijkaard-neeskens-pujol-cuadrat geldi, galatasaray ve galatasaray oyuncualrı da bambaşka oldu/olaca/olabilir. :)

Dün gece Galatasaraylı olmaktan bir kez daha gurur duydum,hele ki kaptanımız milli takımı sırtlayınca çok çok mutlu oldum helal olsun Arda.

Arda dün akşam tartışmasız süperdi helal olsun kaptan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt