Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Ne top oynadı be tek başına aldı maçı,büyük oyuncu şaşırtmıyor Arda!
Ne top oynadı be tek başına aldı maçı,büyük oyuncu şaşırtmıyor Arda!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gururlanmamak elde değil.
İçimden Arjantinin Messi'si, Portekiz'in Ronaldo'su, Brezilya'nın Kaka'sı varsa bizimde Arda'mız var diyorum milli takımımız için.
3 aydir antremanlar yapiyor, süreklli 90 dakka ilk 11 de oyniyor. Su ana kadar süper bir performans ortaya koydu ama en önemlisi bu ilerdeki 6 hafta icinde yapicaklari.
Lig daha yeni basladi. Besiktas maci cok önemli. Herkes "Galatasarayin gücünü bu macta görüccegiz" diyor zaten. Avrupa ligi daha baslamis bile sayilmaz. Gruplardaki maclar baslamadi bile.
Ben Ardaya en cok ihtiacimiz oldugu bu aralarda performansi düsmesinden korkuyorum. Ki er yada gec performansi düsücek, bundan dogal birsey olamaz.
Sonra angutlar, fosbesiktaslilar ve medya baslar:
"Bu mu Arda" "güclü takimlara karsi gördük Ardayi" "Arda ancak kücük takimlara karsi etkili olur zaten" vs. vs.
Her geçen hafta hayranlığım artıyor .. Bencede milli takım kaptanlığını hakediyor. 2. goldeki çabası inanılmazdı colin kazımın kanadından yaptığı atak.. Bu arada colin milli takım oyuncusu olmadığını belli etti bu maç..
Kazim bu macta cok køtu oynadi.
Ara sira guzel oynadigi maclar oluyor, ama ara sira bence milli takima yetmiyor. Her zaman iyi oynaman gerekiyor. Ardamiz gibi:ciftetelli:
Güzel oynamak yetmiyor bence çaba çaba bunlar yok o adamda. Çaba sarfedersin kötü oynarsın eyvallah ama bu adam çabada sarf etmiyor..
Arda dünyanın her takımında oynar
Çok iddaalıyım bu konuda