#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Öyle bi patlama yapacakki hemde, dünya onu parmagiyla gösterecek.

Bu taktikle fazla iş yapamaz gibime geliyor..Skibbe herşeyi berbat etti bence..

Bu taktikle fazla iş yapamaz gibime geliyor..Skibbe herşeyi berbat etti bence..

Bir kere de hak verin şu adama ya Volkan Yaman'ın nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz,o oynasada 3lüyüz oynamasada böyle bir futbolcu yok zaten Arda'nın bu kadar savaşçı bir oyuncu olmadığını düşünse zaten böyle bir taktikle oynamaz orta saha kanat oyuncularına çok yük bindi ama Hakan Balta gelene kadar böyle olur!

çok iyi çok kaliteli Arda ama artık anladım ki maçı koparacak özellikleri yok Ardanın..

Skibbe Arda'yı öldürme niyetinde :mad:

Çocuk 100 metreyi tek başına kullanıyor hem defans hem hucum beklemeyin ...

Arda dün gece hücum yonunden çok defansif yönünü konuşturdu.

Heleki bir ara arkadan kayarak bir top çektiki adamın ayağından topu öyle bir aldı ki hepimiz ağzımız açık izledik pozisyonu

Ofasif anlamda Arda'dan son maçlarda yeterli verimi alamıyoruz.

Çok yorgun gözüküyor. Alıp-basıp gidemiyor eskisi gibi...

Dinlenmeye ihtiyacı var.

Bu çocuk müthiş ya..Mükemmel bir isim her yönden..Bu saatten sonra Arda'ya kaptanlık mı verirler, yoksa Florya'yı falan mı üstüne yaparlar bilmem..:) Ama Arda'nın kıymetini bilmeliyiz..Kocaeli maçında dinlendirilse süper olur bence..Hazır Kewell'da dönmüşken..

bay skibbe 3-5-2 yapıp ardayı defansa yaklaştırarak bitirdi.o yüzden bordo maçında pek etkili olamadı.

O topu kapışına hasta oldum ya.Helal olsun Arda.O bunu hep yapıyo.

Tek hatası topu ayağında çok bekletmesi.Dün bir pozisyonda inanılmaz eveledi geveledi,vur köşeye plaseyi olsun bitsin.Bizi de kanser etme sende üzülme. :)

Evet o pozisyonda şut bekledi herkes ama nedense vurmadı şutlarını geliştirmesi lazım Arda'nın ayağının üstüyle topa vurduğunu hatırlamıyorum!

Sabriden iyi defans yapıyor valla:) ama üzülüyorum bazen çok koşuyor mafediyor kendini süpersin Arda

Gönülden Galatasaraylı Arda onun için herkesten çok istiyor kazanmamızı yabancı oyuncuların açıkcası Arda kadar umrunda değildir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt