#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

emre çolak'a ait bir konu bulamadım,buraya yazıyım dedim.gerçekten mütiş bir yetenek.acı ama gerçek arda ve onun gibi tekniğe sahip,topu bilen oyuncumuz yoktu bugün

Büyük kaptan olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Emre Çolağı takıma kazandırma adına yaptığın hamlelerin için tebrik ediyorum seni KAPTAN.

O penaltıyı Emreye attırdın ya helal sana

ardada bi ağır abi havası sezdim:cool:

Kaptan'a yakışan bir performans izledik yine Kaptan'dan.

Valla Arda zaten genelde küçük maçlarda pek performans ortaya koymaz.. Karşıya koy Barça yı bakalım nasıl oynuyor :D Ama köşedeki çalımı enfesti.. Ayrıca herşeyi geçtim Emre yi yüreklendirmesi bile yeter.. Caner i sırf bu yüzden eleştirdim hep..

Süper oynadı, oyunun yanında Emre Çolak'ı kazandırdı takıma resmen. Kaptanlığını gösterdi işte herkese ! Helal Arda süpersin ! Ortada, sağda, solda heryerde oynuyor, hemde süper oynuyor. Bu yaşta kaptanlığı da kaldırıyor çok iyi bir şekilde. Önü açık Arda'nın, inşallah avrupanın en iyi takımlarından birinde de oynayacak bir gün.

Aga o Nondaydı ya renkleride farklı nasıl karıştırdın anlamadım hakkatten

Abi naptı arda yahu..

Bi hareketi vardı bir iki garibanı geçip şut attı başkada bir olumlu hareketi yok.Seyircilerle dalaşıyor oyuncularla felan (bu maç içişn değil) yok melodi çalar karışır felan..Bıraksın artık bu işleri

Ya bırakın bu işleri, Arda her maç oynayacak diye bir kaide mi var? Motivasyon sıkıntısı oluyor böyle küçük maçlarda.. O kadar övdüler bi sürü adamı bu maçta peki diğerleri ne yaptı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt