#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Amacımıza ulaşamadığımız her maçtan sonra Arda'ya sallamaya devam. Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum. Yönetimin Kaptana biraz saygısı varsa!

Kötü oynadığı bir gerçek.Asist yapması bir şeyi değiştirmez kötü oynadı.Ardayı da mı eleştireceğiz laflarına katılmıyorum tabi ki eleştirilecek ardayı satalım bitmiş ne biçimsin be gibi laflara da katılmıyorum

Arda kaç aydır mücadele etmiyor Rıdvan'ın dediği gibi 22-23 yaşında olmasına rağmen veteran topçu gibi oynuyor. Resmen göbek salmış yapısı kalın olabilir bilmiyorum ama eski videolarında çok daha formda ve ince görünüyor

Sezon basinda 1 aylik futboluyla Barcelona'ya gonderenler vardi. VERY NICE!

Arda kaç aydır mücadele etmiyor Rıdvan'ın dediği gibi 22-23 yaşında olmasına rağmen veteran topçu gibi oynuyor. Resmen göbek salmış yapısı kalın olabilir bilmiyorum ama eski videolarında çok daha formda ve ince görünüyor

Katılıyorum.Anfield'da Liverpool'un anasını ağlatan genç Arda nerede şimdiki Arda nerede.Bosna maçından beri düşüş var bunu kabul etmek gerekir.Toparlanması lazım artık.

Sene sonunda Arda avrupaya gitmezse,futbol yaşantısında Edirne'den ötesini birdaha göremez.

suratında ben artık oldum bittim süperstar oldum havası var..

O ifade kalkmadığı sürece ardayı böyle izlemeye devam edecez..

Arda'yi elestirmek yasaklansin diyor bir akilli..

Arda suan kötü, kabul etin.

Sezon basinda yok Messimis, yok 40-50M €'ya satilirmis ancak.

15-20M € veren verse, ellerinden öperim.

Arda şöhreti kaldıramıyor. eskiden böyle degildi iyice abartılar Ardayı ve bu hale geldi.

Katılıyorum.Anfield'da Liverpool'un anasını ağlatan genç Arda nerede şimdiki Arda nerede.Bosna maçından beri düşüş var bunu kabul etmek gerekir.Toparlanması lazım artık.

Eee? Sen bunu diyorsan Elano'ya laf edenlere niye kiziyorsun ki? :o :o

TEZAAAAAAAAT

Sezon basinda 1 aylik futboluyla Barcelona'ya gonderenler vardi. VERY NICE!

Ben arda'nın sene başındada iyi olmadığını söylüyordum.Bana arda düşmanı gibi darananlar çıktı...Taraftar arda'yı seviyor diye öyle şeylerini görmezden gelip öyle şeylerini büyütüyorki insan ister istemez onların karşısa geçiyor.İşin özü,bence şut çekmeyi bilmeyen bir adam,Yavaş bir adam çok büyük takımlarda oynayamaz...

Arda dususte, toparlanmasi lazim derken iyi ama Elano'ya ayni seylere diyenlere hitap eden mini roman yazdin, onu diyom :o

Elano düşüşe geçti diye mi eleştiriliyordu Mr.Cund?:oKoşmuyor,mücadele etmiyor vs. gibi hayal ürünü şeyler üzerinden eleştiriliyordu ki zaten bir düşüş yok adamda.Sezonu 2. yarısı başladığından beri iyi futbol oynuyordu bugün zirve yaptı.Ayrıca toparlanması lazım denmiyordu siz yanlış hatırlıyorsunuz.:oGereksiz,3'e 5'e yollansın,balon vs. şeklinde eleştiriliyordu.Arda ile alakası yok.

sinemaları kapatmakla olmuyormuş bu iş demi arda ?

şakaydı :o

659101_2.gif

Ben daha güzelini ayarlarım sana Arda.. :o

Valla ben o sol kanatta durdurulmayan Ardayi 2 senedir göremiyorum ne yalan söyleyim.

Eskisi gibi hizli degil, eskisi gibi etkili, öldürücü calimlari yok... Bilmiyorum abartiyor olabilirim ama harbiden O Manisadan geri gelen Ardayi, hani sol acikta ortaligi dagitan Ardayi tercih ederdim ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt