Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Ne Arda ne Elano benim babamın oğlu değiller.Arda gerçekten iyi niyetli,Galatasaray sevgisini tartışmayacağım bir kardeşim.Ama son zamanlarda bu yükü kaldırmakta zorlandığını görüyorum ben de.Bazan aşırı hırs yapıyor,bazan ayağında çok top tutuyor 3 kişinin arasına dalıyor.Ben bunları onaylayamam.Pas atıp atmama konusundan emin değilim,sahad değildim.Böyle birşeyin olduğuna inanmak istemiyorum.Varsa zaten bu huzursuzluk takıma da yansır.
22 yaşında hiç mi hata yapmadın?
Ne biliyim, işte çalışırken hiç mi hesabı karıştırmadın. Yada sınavlara çalışmayıp hiç mi kötü not almadın?
''Ne alaka olum?'' deme. Çok alakası var çünkü. 22 yaşında bir adam bu kadar acımasızca eleştirilemez. Giydiği kıyafetten, ayakkabısına, evine, arabasına, kız arkadaşına kadar herşeyi konuşuluyor yahu adamın. Bunlar bir bahane mi? Evet bahane. Aynı durumda kim olursa olsun çoktan bitmişti.
Batuhan vardı. Herkes konuşurdu ederdi. Bitti mesela. Toparlanması çok zor. Arda çok iyi bile dayandı.
Yapmayın yahu. Hata yapacaksa bırakın has Galatasaraylı hata yapsın. Sahadaki biz hata yapsın. 2 günlük adam yapacağına o hatayı, Arda yapsın, Sabri yapsın, Emre yapsın, Uğur yapsın. Herkes gider onlar kalır çünkü. Avrupaya giderler, dönüşleri tekrar Galatasaray'a olur.
Bir şeyden emin olun. Arda'da, Sabri'de, Uğur'da hepinizden -hepimizden- daha fazla Galatasaraylı. Onlar hepimizden çok istiyor başarılı olmayı. O hatalarda o yüzden geliyor çünkü.
Ve hep diyoruz ama ülkece sorunumuz bu işte. Medyaya da laf atmıyorum çünkü biliyorum onlar para kazanıyor bu işten. 1-2 taraftar gaza gelecek ki para kazansınlar. Maalesef gazada geliyoruz işte. Yok Arda böyle, yok Arda şöyle. Bırakın onlar para kazanmaya çalışşın, biz destekleyelim Arda'yı, Sabriyi, Uğuru.
Sahadaki biz yahu onlar, sahadaki biz.