- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Bu kadar uğraştım bir daha yazayım
Çek Cumhuriyeti maçı sonrası maçla ilgili görüşleri sorulan Arsene Wenger sadece;
dedi.
İtalya maçı sonrası Marcelo Lippi;
Fabio Capello;
Frank Rijkaard;
Zico;
(Fenerbahçe'nin başındayken İnter maçı için italya'ya gittiklerinde yaptığı açıklamadan)
Gheorghe Hagi;
Michael Skibbe;
Elano Blumer;
Alex(2007);
Alex(2010);
Bir bunlar var bir de;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meriç Tunca(Messi-Arda kıyası);
Ahmet Çakar;
Forumumuzdan;
M.Akın Güney;
Mehmet Vural;
vs vs...
Seçin, beğenin, alın. Benim düşüncem üst bölümde yazdığım isimler futboldan biraz daha iyi anlarlar gibi. Bilemiyorum tam olarak yine de takdir sizin...
Bu kadar uğraştım bir daha yazayım
Çek Cumhuriyeti maçı sonrası maçla ilgili görüşleri sorulan Arsene Wenger sadece;
Bu akşam fantastik bir Arda Turan izledim
dedi.
İtalya maçı sonrası Marcelo Lippi;
Türk takımında çok beğendiğim isimler var ama şımarmasınlar diye isim vermeyeceğim dedi. Ancak ısrarlar üzerine Arda ismini söyledi. İkili daha sonra beraber yemek yedi
Fabio Capello;
Hasan gibi bir yeteneği bitirdiniz bari Arda'yı koruyun. Ama ben onun sezon sonu ingiltereye gideceğini biliyorum
Frank Rijkaard;
Arda dünyada her takımda oynayabilecek kapasitede. Ama ben onun kalmasını tercih ederim
Arda'nın durumu takımı direkt etkiliyor. Arda iyi olursa arkadaşları da ona uyum sağlıyor
Zico;
Arda bizde olsaydı şampiyon olurduk...
Kod:
"Benim oyuncum değil ama Galatasaraylı Arda Turan’nın da geleceği çok parlak. Şimdiden Milli Takımın değişmez orta saha yıldızı ve İtalyan Ligi’nde çok rahat oynar"
Gheorghe Hagi;
Arda'nın yeteneğini görmedim, hissettim. 10 numarayı haketti. Avrupaya gitmek onun kararı. Ama Galatasaray'dan daha büyük bir yere gitmeli
Michael Skibbe;
Arda real madrid dahil dünyadaki bütün takımlarda oynayabilecek özellikte. Çalıştığım en yetenekli futbolcu diyebilirim
Elano Blumer;
Arda her şeyden önce mükemmel bir insan. Takım arkadaşları için her konuda hassas davranıyor. Yabancıların rahat etmesi için de üzerimize titriyor. Herkese karşı saygılı. Futbolu da mükemmel. Kişiliğine de, futboluna da hayranım. Avrupa’ya gitmesi konusuna gelince, bana göre bu operasyonun Galatasaray ve Arda’nın çıkarlarıyla örtüşmesi lazım. Avrupa’da başarılı olmak isteyen Galatasaray’ın, takım için çok önemli bir futbolcu olan Arda’yı şimdi göndermesi doğru olur mu diye düşünmek lazım. Arda’nın Avrupa’daki büyük bir kulübe gitmesi gerekiyor. Çünkü onun kalitesinde bir futbolcu herhangi bir takıma gitmemeli. İngiltere veya İspanya’da bile olsa sıradan bir takıma gitmesi yanlış olur diye düşünüyorum
Alex(2007);
Türkiye'de en beğendiğim futbolcu Arda
Alex(2010);
Türkiye'deki en iyi yerli futbolcu Arda. Kendine bakarsa çok başarılı olur.
Bir bunlar var bir de;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meriç Tunca(Messi-Arda kıyası);
vs...Biri nefis çalımları, oynadığı futbol ve attığı gollerle sürekli gündemde..
Diğeri; Aşk hayatı, olayları ve domuz gribiyle gündeme geliyor..
Biri sempatikliği ile tüm dünyanın sevgisini kazanmış durumda..
Diğeri, antipatikliğiyle kendi taraftarını bile kendinden nefret ettirme durumuyla karşı karşıya..
Ahmet Çakar;
Messi ile arda arasındaki fark benimle bir kadın arasındaki fark kadardır. Arda büyük takımlarda oynayamaz kafası büyük...
Forumumuzdan;
M.Akın Güney;
Arda o kadar iyi bir futbolcu değil. Şutları kaleye zor yetişiyor. Kewell dönse ilk 18'e zor girer.
Mehmet Vural;
Arda yabancıları sevmiyor. Artist. Büyük takımlarda oynamsı için kırk fırın ekmek yemesi lazım
vs vs...
Seçin, beğenin, alın. Benim düşüncem üst bölümde yazdığım isimler futboldan biraz daha iyi anlarlar gibi. Bilemiyorum tam olarak yine de takdir sizin...