#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu kadar uğraştım bir daha yazayım:D

Çek Cumhuriyeti maçı sonrası maçla ilgili görüşleri sorulan Arsene Wenger sadece;

Bu akşam fantastik bir Arda Turan izledim

dedi.

İtalya maçı sonrası Marcelo Lippi;

Türk takımında çok beğendiğim isimler var ama şımarmasınlar diye isim vermeyeceğim dedi. Ancak ısrarlar üzerine Arda ismini söyledi. İkili daha sonra beraber yemek yedi

Fabio Capello;

Hasan gibi bir yeteneği bitirdiniz bari Arda'yı koruyun. Ama ben onun sezon sonu ingiltereye gideceğini biliyorum

Frank Rijkaard;

Arda dünyada her takımda oynayabilecek kapasitede. Ama ben onun kalmasını tercih ederim

Arda'nın durumu takımı direkt etkiliyor. Arda iyi olursa arkadaşları da ona uyum sağlıyor

Zico;

Arda bizde olsaydı şampiyon olurduk...

Kod:
"Benim oyuncum değil ama Galatasaraylı Arda Turan’nın da geleceği çok parlak. Şimdiden Milli Takımın değişmez orta saha yıldızı ve İtalyan Ligi’nde çok rahat oynar"
(Fenerbahçe'nin başındayken İnter maçı için italya'ya gittiklerinde yaptığı açıklamadan)

Gheorghe Hagi;

Arda'nın yeteneğini görmedim, hissettim. 10 numarayı haketti. Avrupaya gitmek onun kararı. Ama Galatasaray'dan daha büyük bir yere gitmeli

Michael Skibbe;

Arda real madrid dahil dünyadaki bütün takımlarda oynayabilecek özellikte. Çalıştığım en yetenekli futbolcu diyebilirim

Elano Blumer;

Arda her şeyden önce mükemmel bir insan. Takım arkadaşları için her konuda hassas davranıyor. Yabancıların rahat etmesi için de üzerimize titriyor. Herkese karşı saygılı. Futbolu da mükemmel. Kişiliğine de, futboluna da hayranım. Avrupa’ya gitmesi konusuna gelince, bana göre bu operasyonun Galatasaray ve Arda’nın çıkarlarıyla örtüşmesi lazım. Avrupa’da başarılı olmak isteyen Galatasaray’ın, takım için çok önemli bir futbolcu olan Arda’yı şimdi göndermesi doğru olur mu diye düşünmek lazım. Arda’nın Avrupa’daki büyük bir kulübe gitmesi gerekiyor. Çünkü onun kalitesinde bir futbolcu herhangi bir takıma gitmemeli. İngiltere veya İspanya’da bile olsa sıradan bir takıma gitmesi yanlış olur diye düşünüyorum

Alex(2007);

Türkiye'de en beğendiğim futbolcu Arda

Alex(2010);

Türkiye'deki en iyi yerli futbolcu Arda. Kendine bakarsa çok başarılı olur.

Bir bunlar var bir de;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meriç Tunca(Messi-Arda kıyası);

Biri nefis çalımları, oynadığı futbol ve attığı gollerle sürekli gündemde..

Diğeri; Aşk hayatı, olayları ve domuz gribiyle gündeme geliyor..

Biri sempatikliği ile tüm dünyanın sevgisini kazanmış durumda..

Diğeri, antipatikliğiyle kendi taraftarını bile kendinden nefret ettirme durumuyla karşı karşıya..
vs...

Ahmet Çakar;

Messi ile arda arasındaki fark benimle bir kadın arasındaki fark kadardır. Arda büyük takımlarda oynayamaz kafası büyük...

Forumumuzdan;

M.Akın Güney;

Arda o kadar iyi bir futbolcu değil. Şutları kaleye zor yetişiyor. Kewell dönse ilk 18'e zor girer.

Mehmet Vural;

Arda yabancıları sevmiyor. Artist. Büyük takımlarda oynamsı için kırk fırın ekmek yemesi lazım

vs vs...

Seçin, beğenin, alın. Benim düşüncem üst bölümde yazdığım isimler futboldan biraz daha iyi anlarlar gibi. Bilemiyorum tam olarak yine de takdir sizin...

Arda bu sezon ki Estonya maçına kadar evet takımda ki en büyük yıldızdı, halada öyledir ancaaak ne zaman ki bencil, pas vermeyen takım oyununa katılmayan bir oyuncu oldu o zaman dedim ki Arda'nın gitme vakti geldi. Bence bu sezon sonu gitmesi hem onun için hem bizim için doğru olandır.

Ne kadar eleştirsem de son zamanlardaki yaptıklarını beğenmesem de Arda'nın en az bir yıl daha kalmasını kesinlikle istiyorum. Arda'sız Galatasaray'a alışmak çok zor olacak gibime geliyor.

Ben bu Meriç Tunca'ya dalacam en sonunda.

ARDA KAMPA KATILIYOR

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın MR'ının çekildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Arda Turan'ın bu akşam Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

Antrenmanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular, otobüsle konakladıkları Concorde Otel'e geçtiler. Galatasaray, akşam yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Ligtv.com.tr - Haber - Arda kampa katılıyor

Ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Zaten katılmama gibi bir durumu sözkonusu değildi.Hiç te telaşlanmadım:)

İnşallah oynayacak kaptan Atletico maçında.10 numara kaptan tarifesi bekliyoruz kaptandan :)

Ardanın sorunu Galatasaray'a olan aşırı sevgisi.Ben inanıyorum ki hepsini iyi niyetli yapıyor.Tek bi hareketi dışında.Onun isteği Galatasarayda Efsane olmak.Ve bunun için önüne geleni ezmekten çekinmiyor gibide.Bakınız Lincoln,Elano ve son olarakda Gio.

Tabi diceksiniz işte yok öyle ona destek olalım vs.Ben de daima köstek değil destek olmak yanlısıyım ama birinin Ardayla [O biri Rijkaard] oturup konuşması lazım...

Arda'nın bencilliği bazen işe yarıyor çünkü hiç olmadık yerde pozisyon yaratabiliyor... Ayrıca bu, Topal ve Sarp'tan kaynaklanıyor genelde, orta saha adam gibi hücum pasları yapamadığı için, takım düzgün atak yapamıyor, Keita ve Arda bu yüzden çok çalıma giriyorlar... Elano'da bu yüzden oyuna ağırlığını koyamıyor... Barcelona'nın orta sahasını izleyin ne demek istediğimi anlarsınız... Arda'nın bireysel yetenekleri olmasa heralde pozisyona falan da giremeyiz... Takım da forvet olmadığını söylememe gerek yok heralde ? Ayrıca Baros ve Kewell oynarsa elbette Arda bu kadar top tutmuyor ayağında...

Arda'nın bireysel yetenkleri olmasa yine posizyona gireriz biz FenerbahceAlexspor değiliz ? Caner, Elano, Keita her maç defalarca posizyon üretiyolar. Ama Arda artık yani görmeyen yoktur ilk diyenlerden biriyim bu konuda ( Mesajlarada bakabilirsiniz) Estonya maçından sonra inanılmaz değişti bir türlü anlayamadım. Sol Kanata geçmesi daha hayırlı olucak, gibi duruyor...

Ne kadar eleştirsem de son zamanlardaki yaptıklarını beğenmesem de Arda'nın en az bir yıl daha kalmasını kesinlikle istiyorum. Arda'sız Galatasaray'a alışmak çok zor olacak gibime geliyor.

Ben artık misyonunu doldurduğu düşüncesindeyim. Faydalı olamıyor aksine zararlı oluyor. Caner onun yerini çok çok rahat doldurabilir, Serdar Eylik'de var ayrıca (Kiradan dönünce) onunda daha fazla süre almasını istiyorum.

Yaw TR de artık gelıstıremıyor kendini.

Avru zamanı bence geldı Ardanın.Zaten dünya kupası da oynamayacak.Bu sene bence satılır.

Arda'nın bireysel yetenkleri olmasa yine posizyona gireriz biz FenerbahceAlexspor değiliz ? Caner, Elano, Keita her maç defalarca posizyon üretiyolar. Ama Arda artık yani görmeyen yoktur ilk diyenlerden biriyim bu konuda ( Mesajlarada bakabilirsiniz) Estonya maçından sonra inanılmaz değişti bir türlü anlayamadım. Sol Kanata geçmesi daha hayırlı olucak, gibi duruyor...

Ben artık misyonunu doldurduğu düşüncesindeyim. Faydalı olamıyor aksine zararlı oluyor. Caner onun yerini çok çok rahat doldurabilir, Serdar Eylik'de var ayrıca (Kiradan dönünce) onunda daha fazla süre almasını istiyorum.

Serdarı kesinlikle bekleme derim ben:)

Ayrıca Ardayı satıp Ortasahayı üst düzey kurarsak yoklugunu hissetmeyiz.

3 adam alalım:Hamit,Nuri,Gökan

Ardadan gelen parayla Nuri ve Gökanın bonservisinin birazı.Geri kalanları yabancı toplarız zaten.

Su 3 adamla 3 lewel atlarız...

İyi satalım Arda'yı, Caner iki maç kötü oynadığında ne diyeceksiniz merak ediyorum. Caner'in karşısına daha dişli bir sağ bek çıkmadı.

Serdarı kesinlikle bekleme derim ben:)

Ayrıca Ardayı satıp Ortasahayı üst düzey kurarsak yoklugunu hissetmeyiz.

3 adam alalım:Hamit,Nuri,Gökan

Ardadan gelen parayla Nuri ve Gökanın bonservisinin birazı.Geri kalanları yabancı toplarız zaten.

Su 3 adamla 3 lewel atlarız...

Neden beklemeyim, neye göre kime göre. Adamda potansiyel var bağırıyor hatta bende potansiyel var diye ?

İyi satalım Arda'yı, Caner iki maç kötü oynadığında ne diyeceksiniz merak ediyorum. Caner'in karşısına daha dişli bir sağ bek çıkmadı.

O teknik, zeka ve hızla rakib farketmez. Uğur Boral gibi toptan çakmayan hanzonun Sevilla karşısında yıldızlaştığını gördü bu gözler !

Vallaha benim izlediğim Serdar Caner'in yavaş versiyonu ayrıca fizik olarak kendini geliştirmeli ve hızlanmalı.

Senin ve benim izlediğim Serdar'ın yaşı 17-18 yani önünde koskoca bir yol var, futbol hayatının başlangıcı daha. Ben o adamdan umutluyum kısaca.

Elano'ya laf ettirmeyenler, 22 asist + 9 golü olan Arda'yı tek kalemde silmiş. Nasıl bir taraftar bu?

Elano'ya laf ettirmeyenler, 22 asist + 9 golü olan Arda'yı tek kalemde silmiş. Nasıl bir taraftar bu?

Ardayı kimse silmedi.Emin ol Arda istatistik oyuncusu değildir.Oyun içinde verdiği paslar, attığı çalımlar, yüzündeki kazanma arzusu, takım arkadaşlarını domine etmesi vs. onu bu duruma getirdi.Yaptığı bazı hareketler onu - yönde eleştri yapmamıza sebep oluyor.

Neden beklemeyim, neye göre kime göre. Adamda potansiyel var bağırıyor hatta bende potansiyel var diye ?

O teknik, zeka ve hızla rakib farketmez. Uğur Boral gibi toptan çakmayan hanzonun Sevilla karşısında yıldızlaştığını gördü bu gözler !

Bu benim görüsüm.Ben Serdarın A takıma çıkabilecek kapasitede oldugunu düşünmüyorum.Bank asya topçusu olarak kalır...

Ardayı kimse silmedi.Emin ol Arda istatistik oyuncusu değildir.Oyun içinde verdiği paslar, attığı çalımlar, yüzündeki kazanma arzusu, takım arkadaşlarını domine etmesi vs. onu bu duruma getirdi.Yaptığı bazı hareketler onu - yönde eleştri yapmamıza sebep oluyor.

Aynen.Önceden maç içinde Arda gülüyordu.Pozitif enerji veriyordu ama şimdi hep gergin.Ben izlerken kasılıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt