#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

kardeşim mesajlarımı gösterdirtme. Kaç mesajdır burda bi yerimizi yırtıyoruz. Gidersin gerilere görürsün ne zamandır dediğimi. Bilmiş bilmiş skor taraftırısın yorumları yapma. Arda'nın en son iyi oynadığı maç estonya maçından önceki hangi maçsa artık oydu. Ondan sonra hiç iyi oynadığını hatırlamıyorum ben.

50 maç 12 gol - 29 Asist

Ardanın bu sezon resmi maç istatistiği..

Daha geçen hafta 1 gol bir asisti var..

Arda Turan (Galatasaray Istanbul) - Leistungsdaten nach Saisons - Fußball - transfermarkt.de

50 maç 12 gol - 29 Asist

Ardanın bu sezon resmi maç istatistiği..

Daha geçen hafta 1 gol bir asisti var..

Arda Turan (Galatasaray Istanbul) - Leistungsdaten nach Saisons - Fußball - transfermarkt.de

Ben diyorum ki maç içinde ki oyunu kötü sen bana istatistiğini gösteriyorsun, kaç haftadır aynı şey. O zaman sizin için güzel oyun = istatistik. Ben burdan bu sonucu buluyorum. Yani adam hiç koşmasa balına bir gol atsa maçın yıldızı oluyor.

Aaaa.. yapmayın arkadaşlar çok ayıp.. Siz kim oluyorsunuz da "Büyük Kaptan" "Galatasarın Ruhu" Arda Turan'ı eleştiriyorsunuz... Ardanın oynamasına ya da koşmasına gerek yok.. Saha da varlığı bile yeter... Arda kimseye pas atmak zorunda değildir.. Ama herkes ona pas atmak zorundadır... İstediği oyuncuya fırça atmaya hakkı vardır... Eee boru değil "Galatasarayın Ruhu" bu... Kaç maçtır canla başla koşan, sahada basmadık yer bırakmayan Caner dururken Arda eleştirilirmi hiç? Neyse.. iyisi mi siz haddinizi bilin ve henüz fb li damgası yememişken bir an önce tevbe istiğfar edin..

Ben diyorum ki maç içinde ki oyunu kötü sen bana istatistiğini gösteriyorsun, kaç haftadır aynı şey. O zaman sizin için güzel oyun = istatistik. Ben burdan bu sonucu buluyorum. Yani adam hiç koşmasa balına bir gol atsa maçın yıldızı oluyor.

Lan adam güzel oynar istastik olmaz h.şaş dersiniz..Oyun içinde fazla gözükmez gol atar asist yapar alex gibi dersiniz..İkisini bir arada istiyosanız avatarımdakini alın o zaman.Bir maçta tüm adamlar gol asist iyi oyun mu yapacak?Basket mmaçımı bu?

Ya arkadaş eleştirmeyin demiyoruz,tek maçla eleştirmeyin diyoruz.Bu adamın kaç maç boyunca dili sarkana kadar koşmasını bir maç yüzünden unutmayın diyoruz.Geçen hafta Keita o golleri atmasa puan versek onu da yerden yere vururdunuz bencil diye...

Lan adam güzel oynar istastik olmaz h.şaş dersiniz..Oyun içinde fazla gözükmez gol atar asist yapar alex gibi dersiniz..İkisini bir arada istiyosanız avatarımdakini alın o zaman.Bir maçta tüm adamlar gol asist iyi oyun mu yapacak?Basket mmaçımı bu?

Valla kusura bakma. Ben 1 sene önceki Arda'yı isterim. Koşsun mücadele etsin. Hırslı olsun bırakmasın. Ama artık o Arda'yı bir daha göremeyiz onun burnu kaf dağını çoktan geçti...

Ayrıca şunuda demek istiyorum Arda'nın yeteneğine kimse laf edemez. Ancak gerçek yeteneğini gösterecek hırs yok istek yok. Gitsin Premier Lig'e orda gösterir belki çünkü burda başarması gereken her şeyi başardı.

Halen ayni. Bosna macindan sonra, Arda bidaha dogru dürüst futbol oynamadi.

Begenmiyorum kardesim. InsAllah bir an önce eskisi gibi oynamaya baslar.

Yüzün gülsün abiciğim.Sen gülünce takım takır takır oynuyor.Şu Sinem Kobal'ı masör olarak falan alsakta her maçı izlese keşke.

Arda cok yipranmis gibi oynadi bugün hic sorumluluk almadi oyundan cikmaliydi Keitanin yerine

Bu takımdan Elano gider Ayhan kalırsa. Mutlu olur taraftar.

Allah korusun!

Arda'nın gitmesine çok meraklıyım var mı ? GS'da oynuyor diye herkesi sevmek zorundamıyım. Ben GS'ı seviyorum gerisi ilgilendirmez ! Oynamayan adamın aklı havada olan adamın GS'da işi yok. İstediği yere gitsin, bu Liverpool Reserves'de oynar artık bu haliyle.

Arda değişmez hayatında ve kişiliğinde sonradan eklenen şeyler çıkmadıkça! Arda değişmedikçe isterse 100 asist, 100 gol atsın benim için Arda işte sıradan Arda! Yok o eski Arda öldü elbirliğiyle çevresi ve medya öldürdü o eski Arda'yı. Arda'nın şimdilerde sevgilisi, arabası, transfer parası, play station ve futbol diye sıralanıyor hayatında ilgi duyduğu maddeler. Hayatındaki 1. madde futbol yani mesleği olmadığı sürece Gerard'ı, Rooney'ı ya da Messi ve C. Ronaldo'yu televizyondan izler. Arda'ya kızmıyorum inanın onu canavarlaştıranlara kızıyorum. Adnan Polat'ın en büyük ve kritik hatası.

Allah korusun!

Arda değişmez hayatında ve kişiliğinde sonradan eklenen şeyler çıkmadıkça! Arda değişmedikçe isterse 100 asist, 100 gol atsın benim için Arda işte sıradan Arda! Yok o eski Arda öldü elbirliğiyle çevresi ve medya öldürdü o eski Arda'yı. Arda'nın şimdilerde sevgilisi, arabası, transfer parası, play station ve futbol diye sıralanıyor hayatında ilgi duyduğu maddeler. Hayatındaki 1. madde futbol yani mesleği olmadığı sürece Gerard'ı, Rooney'ı ya da Messi ve C. Ronaldo'yu televizyondan izler. Arda'ya kızmıyorum inanın onu canavarlaştıranlara kızıyorum. Adnan Polat'ın en büyük ve kritik hatası.

Özellikle boldlu bölgeye harfiyen katılıyorum.

Bizim takımın ruhudur. Arda bence bu kadar kolay gözden çıkarılamaz.

Medya sürekli bi yerlere gönderiyor. Belki arda bunlardan etkileniyor başkanın bunları engellemesi gerkiyor.

Ayrıca arda sanki ayağında fazla top tutuyor.bu belki santrafor oynarken gerekliydi ancak artık basit oynamalı takımı hızlandırmalı

ardanın fazla sorumluluk almaya çalışmasının sonucu ayağında fazla top tutmak .bu da takımın hücumunun hızı kesiyor hem de kendini fazla yormasına neden oluyor.

gozden falan cikarmak degilde bi kac mac kizaga cekilsin kilo versin

Düşüştesin Kaptan bir iki kaç maç yedek beklemen gerek

Artık klasikleşen bir olay oldu her kötü sonuçtan sonra Arda ya sallamak. Arda ya gelene kadar milyon dolarla büyük ümitlerle alınan futbolcular neredeydi acaba???

Artık klasikleşen bir olay oldu her kötü sonuçtan sonra Arda ya sallamak. Arda ya gelene kadar milyon dolarla büyük ümitlerle alınan futbolcular neredeydi acaba???

Ama biz onlara değil Arda'ya "Galatasarayın Ruhu" deyip çocuk yaşta kaptanlık verdik... Kusura bakma kardeş Galatasaray bu kadar ruhsuz olamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt