Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Beni de ağlatacaksınız.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni de ağlatacaksınız.

aaa yoksa kisilige karizmaya bakmayip sahadaki performansami bakmaya basladikkk![]()
AMAN HEMEN SIL
Iki tane uyduruk resim koyup ustune espri yaparlar, aman hemen sil o lafi.
Cunku biz izledigimizi anlamiyoruz, adamin adim atacak, calim atacak mecali yok, bildigin sismis ama hala kilo almadigini iddia edenler var nedense.
hadi fiziksel durumu gectim, sen manisadaki seyirciden ne istedin bi onu anlatsana
kenana baba lafi nasil agzina tikadi ama
kaptan kendi dusunemiyor allahin kro dizi kuklasi akil veriyor
ya ahmet sen suna cevap versene
GS da ardadan once hangi kaptan basinin gozu onunde arkadasinin agzini burnunu dagitmis
bide cezasiz kalmis falan
bizmi baska takimi tutuyoruz siz mi?
Kim neyi sildi yahu? Şu adam bir tartılsa da kurtulsak...
İnsanları aşağılamaktan başka işin yok mu? Kenan imirzalıoğluna "kıro dizi kuklası" Arda'ya ondan bile beter bilmem ne. Ben olsam ben de gitmem tribünlere. Dediğim gibi o kadar geniş değilim.
Yok ben niye kurtulayim, ben izledigimi gorebilen bir adamim. Sen kurtul asil. Arda'nin kilo aldigini ve yavasladigini cok sukur gorebiliyorum. Herkes de goruyordur heralde. Pembe gozluklerle izlemiyorum BUYUK KAPTANI.
1-evet insanlari asagilamaktan baska isim yok onun icin adam olsa tek basina bizi sampiyon yapacak gucu var diyorum
2-kro dedim kiro demedim
3-hayatinda futbol disinda baska spor nedir bilmeyen insanlarla tartismak cok eglenceli oluyor
4- bu haliyle yapacagi spor ya curling dir yada baseball
Övmen bile aşağılama "adam olsa bizi şampiyon yapar"Hata yapmıştır. O zaman da söyledim. Ama durup dururken de olmadı. Arda'yı davul gibi gerdiler. Bu mazaret değil, ama işin bir yanı. Da, hata yaptı diye ne yapalım kaptanlığı mı alalım? Para cezası mı keselim? Ne yapmak lazım gelir? Şutlayalım mı? Zaten protesto edilmiş, daha ne yapılacak? İlla laptop mu atmak lazım kafasına?
oo arda davul olduysa
zavalli hakan sabri falan sabir tasiymis
ne dediginizi bilmiyorsunuz koruyalim derken beter ediyorsunuz adami, gencecik cocukta oradan oraya saldiriyor, gucu yok kosmaya kendide stres oluyor
ah birileri torinolu arda yada kapici arda dese 5 sene boyunca bakalim neler olacak
Futbol dışında başka spor bilmeyen ben miyim? Aklınca beni de mi küçümsüyorsun?Övmen bile aşağılama "adam olsa bizi şampiyon yapar"
kro nedir? kıro nedir?
Hadi sen devam et yahu...
Çakmıyorsun konuşma yahu... Sabriyle Arda üzerindeki stres bir mi? Arda hergün televizyonlarda konuşuluyor sabri ne zaman konuşulmuş? Her teloegolde yarım saat hakaret ediliyor. Hıncal çıkıp birşeyler sallıyor. Hergün gazetelerde binbir haber. Takım kaybettiğinde sorumlu Arda. Rakip sahaya gittiğinde en çok küfür yiyen o. Sabri ne alaka?
Hakan dan kastın Şükürse farklı bir adamdı o. Ona da çok sallanır cemaatçi, grupçu falan diye. Huşu içinde kalabiliyordu demek ki o.