#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda da her cümlesini "ama yapacak bişey yok" diye bitirdi :)

Profesyonel futbolcuyum cümleleri başlamış umarım Emre abisi gibi profesyonel olmaz

sürekli kendini koruma çabası içinde arda..ben elimden geleni verdim diyor her lafının başında ve sonunda..bu çocuğu bu hale getiren ne acaba(!)

taraftardan olamaz mı ?? arda'yı elinden geleni vermediğini düşndüğü için ıslıklayan taraftardan koruyor bence..

ne yapacak taraftar ona?

futbol oynasa potansiyelini gosterse isliklamaya devammi edecek aptalmi bu taraftar denen sey?

bak hata yaparmi yapmazmi demiyorum. aptal mi diyorum renkdas?

ne yapacak taraftar ona?

futbol oynasa potansiyelini gosterse isliklamaya devammi edecek aptalmi bu taraftar denen sey?

bak hata yaparmi yapmazmi demiyorum. aptal mi diyorum renkdas?

o konuda sonuna kadar haklısn bir şey demiyorum asla arda bu sene potansiyelinin altında kaldı..ama biz arda'yı takımın ruhu takımın kaptanı olarak görmüyormuyduk totti roma stadında kaç kere ıslıklanmıştır ya da gerrard kaç kere ıslıklanmıştır bunu düşünüyorum sadece..

Her iki lafının biri profesyonel futbolcuyumdu gözümüze sokarcasına. İyi hayırlı olsun diyelim bizde.

vicdani rahat olan tek kisi taraftardir

karsiliksiz severiz biz

bunu kafasina koysa iyi olur

protesto gorduyse hatasi vardir

Burda bu kadar Boş konuşan Adam varken Arda hayli hayli konuşur.

Zaten çok üstüne gitmemek lazım. Giderse gider kalırsa kalır kendi bilir. Profesyonel futbolcu sonuçta!

Galatasaray taraftarıda bunu anlamalı. Gidenin yeri mutlaka dolar. Ama İnsanoğlu işte dev aynasında görüyor kendini. Ne olacağım demeli birazda...

Biri Liverpool mu dedi? ha evet...

Zaten çok üstüne gitmemek lazım. Giderse gider kalırsa kalır kendi bilir. Profesyonel futbolcu sonuçta!

Galatasaray taraftarıda bunu anlamalı. Gidenin yeri mutlaka dolar. Ama İnsanoğlu işte dev aynasında görüyor kendini. Ne olacağım demeli birazda...

Biri Liverpool mu dedi? ha evet...

yemin ediyorum iyi gecirelecek bir yaz donemi yeter yahu

magazinden ordan burdan uzak dur, fizigini kafani tazele

gerekirse geldin buraya donme turkiyeye bir sure

sezon baslarken don

ama nerdeeeeeeeeeeeeeee

laf yetistirmek daha profesyonelce

Taraftara karşı olan kırgınlığını atmış gibi geldi bana. Anlamış o maçta kendisini ıslıklayanların düşüncelerinin, Galatasaray taraftarının kendisi hakkındaki genel düşüncenin %1ini bile oluşturmadığını...

Taraftara karşı olan kırgınlığını atmış gibi geldi bana. Anlamış o maçta kendisini ıslıklayanların düşüncelerinin, Galatasaray taraftarının kendisi hakkındaki genel düşüncenin %1ini bile oluşturmadığını...

peki sunu anlamismi?

genel dusuncenin % 1 ini yansitmiyan o dusunce aslinda o protestoyu yapmayan taraftarin en azindan %1 hak verdigi bir dusunce

peki sunu anlamismi?

genel dusuncenin % 1 ini yansitmiyan o dusunce aslinda o protestoyu yapmayan taraftarin en azindan %1 hak verdigi bir dusunce

Onu anlamış mı bilmiyorum da şunu kesin anlamıştır: Bu ülkede ne iş yapıyorsan yap hep en üst düzeyde olmalısın, bir an bile kötü olmaya hakkın yok, evet insansın ama bir süper kahraman gibi hep en iyisini yapmak zorundasın. Mesela bir futbolcuysan eğer senede 50 maç oynuyorsan 50sinde de süper oynamalısın, 49 bile olmamalı bu sayı... Yoksa seni 3-5 maç önce bağrına basanlar, ıslıklamaya başlarlar. Bu 50 maçın hepsinde 43 gol atıp, 986 asist yapmalısın. O gün takımın çok mu kötü? Olsun... Sen topu alıp 11 kişiyi geçip gol atmalısın takımına kazandırmalısın o maçı çünkü sen bu takımdan para alıyosun. Ama Steven Gerard Liverpool'dan, Totti Roma'dan, Lampard Chelsea'den, Ferdinand Manu'dan para almıyor, onlar ıslıklanmıyorsa nedeni profesyonel olmamaları, futbolu zevk için oynamaları... Hee bu arada unutmadan, kız arkadaş senin neyine olum Arda sen topçusun lan topunu oyna... O arabalarını da sat, bundan sonra yürüyerek geleceksin antrenmanlara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt