#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ne var orda espri yapmak istedi ya,hem samimi bi ortam değilmi burası bu kadar takılmayın herşeye:o

Kendi altima s.ctigima gore sorun yok bence.

Arkadaşlar bura forumun tuvaleti filanmı bi girdim herkes sçıyor :o

yahu hep soyluyordum gene soyluyorum

isliklamak protesto etmek dogrudur ne cabuk unuttuk fener sampiyon olamadi diye

takim kotu ruhsuz oynuyor kime kizacam masorleremi top toplayicilarami

tabi kaptanina protesto edeceksin

ama ua gibi dusuk bir iq ile belden asagi vurursan hakli oldugun yerde haksiz cikarsin

Yok birader ıslıklancak adam var ıslıklanmıcak adam var... Ya takımı toplu halde protesto edersin ya da gerçekten hak edenleri. Alemci Jo'ya istediğini söyleyebilirsin mesela veya bu sene sahada hiçbir şey vermeyen elanoyu (gerçi ben çok ekstrem bi durum olmadıkça futbolcu ıslıklanmasına karşıyım, ama jo gibi kazım gibi alemcilere tepki koyulabilir). Sırf kaptan diye bir adam ıslıklanmaz ki bu adam bu sene takımı için 50 maça çıktıysa. Her maç süper oynayacak diye bir kaide yok. Bi de bu adam Galatasaray kötü sonuçlar alınca en az bizim kadar üzülüne bi insansa. Ayrıca fener maçında ilk 11de bile değildi yine de Galatasaray sevgisinden dolayı(başkalarına göre amatörce bi davranış olabilir, kabul edebilirim) sakat da olsa sonradan oyuna girmek istedi, pek bir varlık gösteremedi. Ama ne yapsın takım kötüydü zaten o aralar. 11 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın? :confused:

:asd:

Hayir yahu Arda 40 yilda bir sol kanat oynayip iyi oynadi onu kutluyoruz

Kendi altima s.ctigima gore sorun yok bence.

Hayri senle sorunum yok arkadaşım.

Biz senle formun iki sıradan üyesi olarak tartışabiliriz,sen ağzından argo kelime de kaçırabilirisin,o an ki durumunla.

Şuna emin ol ki sizler benim hepiniz arkadaşımsınız,çünkü burda ortak bir amaç uğruna haklı ya da haksız konuşuyoruz.

Bizim kızgınlıklarımız olabilir o anda yazdığımız kelimeler yerinde olmayabilir ama kalkıpta forumda yetkili bir kişinin böle yapması hiç etik bir durum olmaz.

Ben tekrar diyorum sizler renkdaşlarımsınız, sorunumuz olmaz olay orda kalır, günü gelir hep beraber güleriz de.

Ama bu diğer arkadaşın yetkisi ve tavrı hoş değildi.

Maksad eglence, dostluk, beraberlik falan filan

bomba meriç e patladı:asd:

Yok birader ıslıklancak adam var ıslıklanmıcak adam var... Ya takımı toplu halde protesto edersin ya da gerçekten hak edenleri. Alemci Jo'ya istediğini söyleyebilirsin mesela veya bu sene sahada hiçbir şey vermeyen elanoyu (gerçi ben çok ekstrem bi durum olmadıkça futbolcu ıslıklanmasına karşıyım, ama jo gibi kazım gibi alemcilere tepki koyulabilir). Sırf kaptan diye bir adam ıslıklanmaz ki bu adam bu sene takımı için 50 maça çıktıysa. Her maç süper oynayacak diye bir kaide yok. Bi de bu adam Galatasaray kötü sonuçlar alınca en az bizim kadar üzülüne bi insansa. Ayrıca fener maçında ilk 11de bile değildi yine de Galatasaray sevgisinden dolayı(başkalarına göre amatörce bi davranış olabilir, kabul edebilirim) sakat da olsa sonradan oyuna girmek istedi, pek bir varlık gösteremedi. Ama ne yapsın takım kötüydü zaten o aralar. 11 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın? :confused:

evet ben yanlis anlamisim taraftar 11 kisiyi calimlayip gol atmadigini gorunce sinirlendi ve islikladi:)

yahu adam kotu oynayanlardan biiri ve kaptan neden islaklanmasin onu cozemiyorum

oyle bir konusuyorsunuzki sanki 90 dakkdan 5 mac isliklandi adam

taraftara trip atmak icin pozisyon kolluyormus gibi hemen tripler falan uyuz oluyorum kardesim bu hareketlere

iki daklkadabir profesyonelim demek kolay sakat sakat girip takimi on kisi birakmaktami profesyonellik

celismeyin kendi analizlerinizle

yemin ediyorum cocugun etrafindakilerde demekki taraftara karsi boyle dolduruyorki o da gidip manisadaki zavalli renkdaslara trip atiyor

benim anlamadigim su elestirme korkusu biz turklere mahsus sanirim

dost most istemiyorum daha zayif ve kuvvetli bir arda icin hersey:)

arda avrupaya giderse herkes degerini cok iyi anlayacak ama.. :sad007:

degerine bisey demiyoz renkdas yuruyerek bile farkli isler yapiyor

ama dusundugunuz gibi dunyanin sayili futbolcularindan biri olacakken biraz yanlis yapiyor gencligin verdigi hatalar

ama tabi benim nacizane fikrim

evet ben yanlis anlamisim taraftar 11 kisiyi calimlayip gol atmadigini gorunce sinirlendi ve islikladi:)

yahu adam kotu oynayanlardan biiri ve kaptan neden islaklanmasin onu cozemiyorum

oyle bir konusuyorsunuzki sanki 90 dakkdan 5 mac isliklandi adam

taraftara trip atmak icin pozisyon kolluyormus gibi hemen tripler falan uyuz oluyorum kardesim bu hareketlere

iki daklkadabir profesyonelim demek kolay sakat sakat girip takimi on kisi birakmaktami profesyonellik

celismeyin kendi analizlerinizle

yemin ediyorum cocugun etrafindakilerde demekki taraftara karsi boyle dolduruyorki o da gidip manisadaki zavalli renkdaslara trip atiyor

benim anlamadigim su elestirme korkusu biz turklere mahsus sanirim

Çelişmiyorum, parantez içinde o maçta oyuna girmek istemesinin amatörce bi davranış olduğu düşüncesini kabul edebileceğimi söylemiştim zaten :)

Orda ıslıklananlardan biri Arda'ydı birisi de Jo idi. Biri kaybedilen maçlardan sonra alemlere gidiyor, hiçbir şey umrunda değilmişcesine, diğeri de en az bizim kadar üzülen birisi. Taraftar ne yaptı? Bu ikisini aynı kefeye koydu o an için. Tamam kötü oynuyor olabilir. Ama son 1,2 aylık döneme kadar adeta tek başına maçlar kurtaran Arda ıslıklanıyor da hiçbir katkısı olmayan bir elano neden protesto edilmiyor peki? Veya Hakan Balta, Servet, Barış veya herhangi bir futbolcu? Tek suçu kaptan olması mı Arda'nın?

"evet ben yanlis anlamisim taraftar 11 kisiyi calimlayip gol atmadigini gorunce sinirlendi ve islikladi" demişsin ama gerçekten taraftar Arda'nın Tsubasa gibi her maçı kurtarmasını bekliyor bazen.

Tamam taraftara aldırmasın trip atmasın, topunu oynasın ama bu adam da böyle bi adam işte, Hakan Şükürvari bir duygusal tarafı var. Ayrıca adamın kız arkadaşıyla ilgili beste yaparsan (şu sinema kapatması olayı falan) o adam da trip atar, sövecekseler direkt Arda'nın kendisine sövsünler. Ama bir insanda Arda'nın şu anda trip atmasına ve eleştirilmesine neden olan "hissi" taraf olmayınca da bazı paragözler gibi daha sonra ezeli rakibin 2 kat para verince onlara gider.

Çelişmiyorum, parantez içinde o maçta oyuna girmek istemesinin amatörce bi davranış olduğu düşüncesini kabul edebileceğimi söylemiştim zaten :)

Orda ıslıklananlardan biri Arda'ydı birisi de Jo idi. Biri kaybedilen maçlardan sonra alemlere gidiyor, hiçbir şey umrunda değilmişcesine, diğeri de en az bizim kadar üzülen birisi. Taraftar ne yaptı? Bu ikisini aynı kefeye koydu o an için. Tamam kötü oynuyor olabilir. Ama son 1,2 aylık söneme kadar adeta tek başına maçlar kurtaran Arda ıslıklanıyor da hiçbir katkısı olmayan bir elano neden protesto edilmiyor peki? Veya Hakan Balta, Servet, Barış veya herhangi bir futbolcu? Tek suçu kaptan olması mı Arda'nın?

"evet ben yanlis anlamisim taraftar 11 kisiyi calimlayip gol atmadigini gorunce sinirlendi ve islikladi" demişsin ama gerçekten taraftar Arda'nın Tsubasa gibi her maçı kurtarmasını bekliyor bazen.

Tamam taraftara aldırmasın trip atmasın, topunu oynasın ama bu adam da böyle bi adam işte, Hakan Şükürvari bir duygusal tarafı var. Ayrıca adamın kız arkadaşıyla ilgili beste yaparsan (şu sinema kapatması olayı falan) o adam da trip atar, sövecekseler direkt Arda'nın kendisine sövsünler. Ama bir insanda Arda'nın şu anda trip atmasına ve eleştirilmesine neden olan "hissi" taraf olmayınca da bazı paragözler gibi daha sonra ezeli rakibin 2 kat para verince onlara gider.

yahu biz biliyoruz kici kirik halimizle bu isin ua tarafindan yapildigini ardami bilmiyor?

beni uyuz eden bu, yaptigi hareketler resmen cocukluk

iste dedigim gibi hep profesyonel olamam bunlar

hep diyorum fizyo terapist tutsun diyetisyen tutsun basin danismani tutsun diye

boyle olursa hedef buyutur polemiklere daha az girer cikan haberler catirt diye yalanlanir bilmemne

hayatinda turnuva kazanmamis kournikova bile 30 tane profesyonel yardimciyla dolasiyor bilmem anlatabildimmi

bizde bu duygusal bu bilmemne mantigiyla daha cok yildiz gelistiririz

ayrice tsubasa bekleyen adamla sinema kapatti diyen adam bneim gozumde ayni adam:)

degerine bisey demiyoz renkdas yuruyerek bile farkli isler yapiyor

ama dusundugunuz gibi dunyanin sayili futbolcularindan biri olacakken biraz yanlis yapiyor gencligin verdigi hatalar

ama tabi benim nacizane fikrim

ben yanlis yaptigini gormedim kaptanin kendine bakmiyor derken.. bide bizim medyamiz ve insanimiz herseyi cok abartir. kaptan duygusal ve GS'mize yurekten bagli, basarisizliga tahammulu yok, baski altinda iken kimseden destek gormezse kolay pes edebiliyor bu onun yapisinda var.. eger euro 2008'de almanya macinda cezali olmasaydi arshavin yerine Arda arsenal'e transfer olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt