Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
bence bez istemese daha agir bir ceza haketmisti hayri
bence bez istemese daha agir bir ceza haketmisti hayri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bizde sıçıp sıvarız o zaman ,ben de bu anlayışı bekliyorum.
yahu hep soyluyordum gene soyluyorum
isliklamak protesto etmek dogrudur ne cabuk unuttuk fener sampiyon olamadi diye
takim kotu ruhsuz oynuyor kime kizacam masorleremi top toplayicilarami
tabi kaptanina protesto edeceksin
ama ua gibi dusuk bir iq ile belden asagi vurursan hakli oldugun yerde haksiz cikarsin

Kendi altima s.ctigima gore sorun yok bence.

Yok birader ıslıklancak adam var ıslıklanmıcak adam var... Ya takımı toplu halde protesto edersin ya da gerçekten hak edenleri. Alemci Jo'ya istediğini söyleyebilirsin mesela veya bu sene sahada hiçbir şey vermeyen elanoyu (gerçi ben çok ekstrem bi durum olmadıkça futbolcu ıslıklanmasına karşıyım, ama jo gibi kazım gibi alemcilere tepki koyulabilir). Sırf kaptan diye bir adam ıslıklanmaz ki bu adam bu sene takımı için 50 maça çıktıysa. Her maç süper oynayacak diye bir kaide yok. Bi de bu adam Galatasaray kötü sonuçlar alınca en az bizim kadar üzülüne bi insansa. Ayrıca fener maçında ilk 11de bile değildi yine de Galatasaray sevgisinden dolayı(başkalarına göre amatörce bi davranış olabilir, kabul edebilirim) sakat da olsa sonradan oyuna girmek istedi, pek bir varlık gösteremedi. Ama ne yapsın takım kötüydü zaten o aralar. 11 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın? :confused:
dost most istemiyorum daha zayif ve kuvvetli bir arda icin hersey![]()
italyanin gozu gozde bizimki gozmu?
arda avrupaya giderse herkes degerini cok iyi anlayacak ama.. :sad007:
evet ben yanlis anlamisim taraftar 11 kisiyi calimlayip gol atmadigini gorunce sinirlendi ve islikladi
yahu adam kotu oynayanlardan biiri ve kaptan neden islaklanmasin onu cozemiyorum
oyle bir konusuyorsunuzki sanki 90 dakkdan 5 mac isliklandi adam
taraftara trip atmak icin pozisyon kolluyormus gibi hemen tripler falan uyuz oluyorum kardesim bu hareketlere
iki daklkadabir profesyonelim demek kolay sakat sakat girip takimi on kisi birakmaktami profesyonellik
celismeyin kendi analizlerinizle
yemin ediyorum cocugun etrafindakilerde demekki taraftara karsi boyle dolduruyorki o da gidip manisadaki zavalli renkdaslara trip atiyor
benim anlamadigim su elestirme korkusu biz turklere mahsus sanirim
Çelişmiyorum, parantez içinde o maçta oyuna girmek istemesinin amatörce bi davranış olduğu düşüncesini kabul edebileceğimi söylemiştim zaten
Orda ıslıklananlardan biri Arda'ydı birisi de Jo idi. Biri kaybedilen maçlardan sonra alemlere gidiyor, hiçbir şey umrunda değilmişcesine, diğeri de en az bizim kadar üzülen birisi. Taraftar ne yaptı? Bu ikisini aynı kefeye koydu o an için. Tamam kötü oynuyor olabilir. Ama son 1,2 aylık söneme kadar adeta tek başına maçlar kurtaran Arda ıslıklanıyor da hiçbir katkısı olmayan bir elano neden protesto edilmiyor peki? Veya Hakan Balta, Servet, Barış veya herhangi bir futbolcu? Tek suçu kaptan olması mı Arda'nın?
"evet ben yanlis anlamisim taraftar 11 kisiyi calimlayip gol atmadigini gorunce sinirlendi ve islikladi" demişsin ama gerçekten taraftar Arda'nın Tsubasa gibi her maçı kurtarmasını bekliyor bazen.
Tamam taraftara aldırmasın trip atmasın, topunu oynasın ama bu adam da böyle bi adam işte, Hakan Şükürvari bir duygusal tarafı var. Ayrıca adamın kız arkadaşıyla ilgili beste yaparsan (şu sinema kapatması olayı falan) o adam da trip atar, sövecekseler direkt Arda'nın kendisine sövsünler. Ama bir insanda Arda'nın şu anda trip atmasına ve eleştirilmesine neden olan "hissi" taraf olmayınca da bazı paragözler gibi daha sonra ezeli rakibin 2 kat para verince onlara gider.
degerine bisey demiyoz renkdas yuruyerek bile farkli isler yapiyor
ama dusundugunuz gibi dunyanin sayili futbolcularindan biri olacakken biraz yanlis yapiyor gencligin verdigi hatalar
ama tabi benim nacizane fikrim