Hepsini defalarca anlattim cunku. Kicim belim agriyor diye maca gitmedigini iddia ettigin zaman adam sakatti ve ikinci yarinin basindaki 6-7 macta oynamadi. O Sivas macinda Baros da oynamadi, galiba o da mac seciordu.

Lincoln'un tek hatasi ulkesinden gec donmesiydi ki Brezilyali topcularda olan bir durum bu. Medyaya da atarim, niye atmayayim? Guiza 1 ay gec geldi kimseden ses cikmadi, Lincoln acaba bugun gelecek mi diye sayfalarca yazi yazdilar. Lan hatta ALEX gecen sezon basinda Lincoln'le ayni zamanda 1 hafta gec geldi, tek bir Fenerli cikip "bu adami s.....m" demedi.
Arda'nin saha disi olaylarina laf etmiyorum, oyle dersen bazi hirbolar gibi kiz arkadasina laf ettigim anlasilir. Ben Galatasaray kaptani olarak yaptigi aciklamalardan, tavirlarindan ve takima liderlik edememesinden bahsediyorum. Ayrica futbolunda ya da fiziginde bir ilerleme olmadi 2 senedir. Hadi takim kotuydu de Arda da kendini gelistirmek icin hicbirsey yapmadi. Arda'dan hazzetmememin diger sebebi iki senedir yazdigim fakat milletin simdi anladigi yeniceri denen olayin icinde olup habire gereksiz eski topcularin mashasi olmasi.
Lincoln'e b.k atanlar sunu da dusunsunler, bu adam kaptan oluyor kaptanligina laf ediyor iki takim arkadasi, aldigi para falan konusuluyor takim otobusunde ve belli ki takimda ona karsi bir nefret var, yonetici cikip mactan sonra ustune yuruyor, tesislere arkadasi geldi diye kadro disi kaliyor falan. Lincoln mac secti, antremana gelmedi diyorsunuz da bunlari da siz yazin o zaman.