#10 Dries Mertens

Sergio sebebiyle rahat olamıyor. Ama şu da çok önemli bir şey, ben yıldızım geri koşmam/adam kovalamam demiyor. Gerçekten büyük oyuncu.

Mesela arkasında Torreira-Mitsö'nün olduğu maçlarda daha kreatif olacaktır şüphesiz. ZTK maçlarında çok rahat edecektir şüphesiz.
Sergio değil sıkıntı, kanatlar bos biraktigi için özellikle Kerem kanadını savunuyor. Sergio sağa yakın mertens sola yakin oynuyor. Genelde sıkıntı kanatlarda. Özellikle bekte çıkarsa geri ondan çok koşuyor.

Bu adamın enerjisini rakip kovalamak, orta sahada harcatmak yerine rakip kaleye yakın yerlerde harcatmalıyız. Bu maça kadar hep rakiplerin peşinde koşturduk adamı. Yaşı ve yetenekleri göz önüne alındığında rakip kalenin dibinden ayrılmaması lazım.

Yusuf'u ofansif orta saha yapip, Mertens'i Baros gibi gezgin forvet denesek bir iki mac. Konya maci icin uygun olmaz deney ama ileride kolay maclar olucak.

Napoli'de oynarken de ligde rakip sahada en çok top kazanan oyunculardan birisiymiş.

Farkında değilsiniz ama şu an mc playmaker gibi oynuyor

Gol olan pozisyonlarında nerdeyse tamamının başlangıcında mertens var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca hata yapmak istemiyo o yüzden biraz garantici oynatıyo.Şu seri galibiyetleri alırsak ve takım daha da oturmaya başlarsa Mertens'i daha ileriye yakın bi pozisyonda görürüz.Forvete yakın oldukça da iyi katkılar vereceğini tahmin ediyorum.Max Kruse'den 1-2 tık daha fazla performans verebilir o potansiyel var onda..

Okan hoca hata yapmak istemiyo o yüzden biraz garantici oynatıyo.Şu seri galibiyetleri alırsak ve takım daha da oturmaya başlarsa Mertens'i daha ileriye yakın bi pozisyonda görürüz.Forvete yakın oldukça da iyi katkılar vereceğini tahmin ediyorum.Max Kruse'den 1-2 tık daha fazla performans verebilir o potansiyel var onda..
kruseyi fenere gelmeden önce severdim

Yusuf'u ofansif orta saha yapip, Mertens'i Baros gibi gezgin forvet denesek bir iki mac. Konya maci icin uygun olmaz deney ama ileride kolay maclar olucak.

İyi bir atak sol bek alıp kanatsız diamond 442 oynamalıyız kerem ve Yunus satıldıktan sonra, bu sene geçiş takımı olacak 4231 umarım şampiyon oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kruseyi fenere gelmeden önce severdim
Ben Fb'ye geldikten sonra da sevdim :D İçti nargilesini aldı oynamadan parasını :D
max_kruseun_bilinmeyen_yonleri_poker_nargile_ve_nutella_tutkunuF7.jpg

Göster numaranı deli oğlan. Anadolu takımlarının ağır savunma yapılarının içinden geçmen lazım normal şartlar altında

Kendisine cok yanlis kullaniyoruz, maalesef.

Geri
Üst Alt