Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
seferovicle iyi ikili olabilirlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seferovicle iyi ikili olabilirlerdi
alınırken seferovicle birlikte düşünüldü reis. servis yapan partnerine alan boşaltan bir fw diye anlatmışlardı seferi. kağıt üstünde iyi bir ikili olabilirlerdi
Italyde atilan 22 gol burda atilan 42 gole esdeger bu yuzden bu yorumunu bos olarak nitelendirmek zorundayimGoller demissin renkdas da, adamin son iki sezonda attig toplam gol sayisi 22. Yani artik oyle cok golcu bir isimden bahsetmiyoruz acikcasi son iki sezon icin. Belli bir dusus var gunun sonunda. Bence oynatma mevkimiz kagit ustunde dogru ancak pratikte daha geride oynuyor. Ben buna ragmen ceza sahasi icinde ve cevresinde (yakininda) topla bulustugunda kendisinden daha etkili isler bekliyorum ancak bunu simdilik gosteremedi. Bunun disinda, alsan daraltmasi presi ve top kapmasi gercekten saygi ve takdiri hakediyor.
Italyde atilan 22 gol burda atilan 42 gole esdeger bu yuzden bu yorumunu bos olarak nitelendirmek zorundayim
Alinti yapmak benim en dogal hakkim gormezden gelmekte senin en buyuk hakkinSana alıntı yapma dedim geçenlerde. O sebeple yorumunu boş olarak nitelendiriyorum her iki açıdan.
Saha içinde maçı koparacak adama ihtiyacımız var. Buna belki sadece Sergio uyuyor.
2015 Sneijder etkisi almamız gerekiyor kendisinden.