Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.237
- 5.098
- 673
Dayi toparlan artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleden uzak yakindan ziyade mertens su an formsuz gibi he fizik olarak bitik degil ama yapabilecegi seyleri yapamiyor ilgincmilli maçtaki isi haritasina göre yine kaleden uzak oynamış
(bkz. bir önceki sayfanın son mesajı)Hollanda maçı kadrosunda yok. Umarım sebebi sakatlık değildir.
Şampiyonluk kutlamasında burda ol.Kimse açık açık söyleyemiyor evet mertens yanlış transfer oldu. Bilhassa dün mata yı izleyince kalite adam taç çizgisinde bile oynasa klasını belli eder yok kaleye uzak yakın detay kalır sadece.
6 maçta skora hiç katkı yapmayıp sadece çabayla koşmayla idare etti.
Ama yıllık 4 milyon euro bunlar için değil kritik anlarda devreye girip 5-6 maçı direkt kazandırması için verildi.
Gelmeden önce alınmaması için uzun uzun yazdığım için vicdanım rahat.
Kariyer ve yetenek olarak mertens den hiç aşağı olmayan adebayor ve etoo hatırlıyorum yakın geçmişte çok daha cüzi ücretlere oynamıştı biz nedense bu tarz transferleri olmazsa olmaz görüp parayı bayılıyoruz.
Mata da olduğu gibi 1.5 - 2 milyona geliyorsan ekime gelmiyorsan evine dememiz lazımdı.
Geçen sezon seri a da şu kadar gol asist yaptıcılar başka şeyle gelsin geçmişe mazi derler eniştem bıyıklarını kesti diye halam olmaz.
Bu sezonun fiyat fayda olarak en kötü transferleri şu ana kadar ki performansları dikkate alınarak :
Mertens sefer oliviera
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sacha boey yedirdi mertens de yedirdin inşallah mesele o değil.Şampiyonluk kutlamasında burda ol.
Mertens sana bu cümleleri teker teker yedirtecek Osman Renkdas.
Mertens’ten beklediğim şeyleri Mata yaptı. Mertens formsuzken umarım gereksiz inat edilmez.
Knk oliveira ile mertens en kötü transferler ilan edilmiş. Bazen ne okuyorum diyorum acaba. Mertens ve oliyi takımdan çıkr sezon başından beri puan 6 fln olurduBizde oldugu gibi milli macta da kaleden uzakta oynamis. Basin toplantisinda biri okan hocaya sorsa da ogrensek nedenini
Boey'in sağdaki dominasyonu da en az bunlar kadar etkili bence.En sevdiğim iki oyuncu Nelsson ve Mertens.
Takımın ilk 7 haftadaki en iyi oyuncusu Oliveira. Boey ve Gomis de iyi ama takımın çehresini asıl değiştiren Sergio.
Başka da yorumum yok.
Erken ve takintili tespit/yorum yapmak riskli sezon icinde bir yerde taca cikabiliyorsunKnk oliveira ile mertens en kötü transferler ilan edilmiş. Bazen ne okuyorum diyorum acaba. Mertens ve oliyi takımdan çıkr sezon başından beri puan 6 fln olurdu
Ne anlatıyon ya? Uzun uzun yazmış bir deKimse açık açık söyleyemiyor evet mertens yanlış transfer oldu. Bilhassa dün mata yı izleyince kalite adam taç çizgisinde bile oynasa klasını belli eder yok kaleye uzak yakın detay kalır sadece.
6 maçta skora hiç katkı yapmayıp sadece çabayla koşmayla idare etti.
Ama yıllık 4 milyon euro bunlar için değil kritik anlarda devreye girip 5-6 maçı direkt kazandırması için verildi.
Gelmeden önce alınmaması için uzun uzun yazdığım için vicdanım rahat.
Kariyer ve yetenek olarak mertens den hiç aşağı olmayan adebayor ve etoo hatırlıyorum yakın geçmişte çok daha cüzi ücretlere oynamıştı biz nedense bu tarz transferleri olmazsa olmaz görüp parayı bayılıyoruz.
Mata da olduğu gibi 1.5 - 2 milyona geliyorsan ekime gelmiyorsan evine dememiz lazımdı.
Geçen sezon seri a da şu kadar gol asist yaptıcılar başka şeyle gelsin geçmişe mazi derler eniştem bıyıklarını kesti diye halam olmaz.
Bu sezonun fiyat fayda olarak en kötü transferleri şu ana kadar ki performansları dikkate alınarak :
Mertens sefer oliviera
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi