#10 Dries Mertens

Hollanda maçı kadrosunda yok. Umarım sebebi sakatlık değildir.

"Jason Denayer trained with the Red Devils. Dedryck Boyata and Dries Mertens did not. Boyata did not train with the group all week and reports back to Club Brugge. Dries Mertens came in for Wales, but he didn't play today.

Dries Mertens may also drop out. The Red Devils also have to do without Romelu Lukaku. Jérémy Doku lacked match rhythm and did come into action with the Belgian promises."

Kimse açık açık söyleyemiyor evet mertens yanlış transfer oldu. Bilhassa dün mata yı izleyince kalite adam taç çizgisinde bile oynasa klasını belli eder yok kaleye uzak yakın detay kalır sadece.
6 maçta skora hiç katkı yapmayıp sadece çabayla koşmayla idare etti.
Ama yıllık 4 milyon euro bunlar için değil kritik anlarda devreye girip 5-6 maçı direkt kazandırması için verildi.
Gelmeden önce alınmaması için uzun uzun yazdığım için vicdanım rahat.
Kariyer ve yetenek olarak mertens den hiç aşağı olmayan adebayor ve etoo hatırlıyorum yakın geçmişte çok daha cüzi ücretlere oynamıştı biz nedense bu tarz transferleri olmazsa olmaz görüp parayı bayılıyoruz.
Mata da olduğu gibi 1.5 - 2 milyona geliyorsan ekime gelmiyorsan evine dememiz lazımdı.
Geçen sezon seri a da şu kadar gol asist yaptıcılar başka şeyle gelsin geçmişe mazi derler eniştem bıyıklarını kesti diye halam olmaz.
Bu sezonun fiyat fayda olarak en kötü transferleri şu ana kadar ki performansları dikkate alınarak :
Mertens sefer oliviera

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse açık açık söyleyemiyor evet mertens yanlış transfer oldu. Bilhassa dün mata yı izleyince kalite adam taç çizgisinde bile oynasa klasını belli eder yok kaleye uzak yakın detay kalır sadece.
Ama yıllık 4 milyon euro bunlar için değil kritik anlarda devreye girip 5-6 maçı direkt kazandırması için verildi.
Kariyer ve yetenek olarak mertens den hiç aşağı olmayan adebayor ve etoo hatırlıyorum yakın geçmişte çok daha cüzi ücretlere oynamıştı biz nedense bu tarz transferleri olmazsa olmaz görüp parayı bayılıyoruz.
Mata da olduğu gibi 1.5 - 2 milyona geliyorsan ekime gelmiyorsan evine dememiz lazımdı.
Geçen sezon seri a da şu kadar gol asist yaptıcılar başka şeyle gelsin geçmişe mazi derler eniştem bıyıklarını kesti diye halam olmaz.
Bu sezonun fiyat fayda olarak en kötü transferleri şu ana kadar ki performansları dikkate alınarak :
Mertens sefer oliviera

Şampiyonluk kutlamasında burda ol.
Mertens sana bu cümleleri teker teker yedirtecek Osman Renkdas.

Hahahahaha dün mata iyi oynayınca bugün mertens çöp oldu, bi kaç hafta önce oliviera çöptü yanlış transferdi, hazırlık maçlarında seferovic süperdi hatta icardi'ye gerek yoktu şimdi sefer gitsin deniliyor ya şey şey de vardi kerem o da çöptü ama kasımpaşa maçından sonra kesilmez abi denildi şimdi yine oraya mata felan yazıyorlar.
Mertens 0 gol 0 asist evet ama nasıl maç izliyorsunuz ben yine anlamıyorum mertens'den önce çok sıkıntılı bir Galatasaray vardı Mertens 11 e yerleştikten sonra oyuna akıl kattı Ümraniye maçının ikinci yarısından sonra daha iyi Galatasaray izlemeye başladık

Mertens’ten beklediğim şeyleri Mata yaptı. Mertens formsuzken umarım gereksiz inat edilmez.

Bizde oldugu gibi milli macta da kaleden uzakta oynamis. Basin toplantisinda biri okan hocaya sorsa da ogrensek nedenini

Bizde oldugu gibi milli macta da kaleden uzakta oynamis. Basin toplantisinda biri okan hocaya sorsa da ogrensek nedenini
Knk oliveira ile mertens en kötü transferler ilan edilmiş. Bazen ne okuyorum diyorum acaba. Mertens ve oliyi takımdan çıkr sezon başından beri puan 6 fln olurdu

En sevdiğim iki oyuncu Nelsson ve Mertens.

Takımın ilk 7 haftadaki en iyi oyuncusu Oliveira. Boey ve Gomis de iyi ama takımın çehresini asıl değiştiren Sergio.

Başka da yorumum yok.
Boey'in sağdaki dominasyonu da en az bunlar kadar etkili bence.

Mertens sefer oliviera

Ne anlatıyon ya? Uzun uzun yazmış bir de :) Kaan Ayhan başlığında da iyi topçu demişsin, gelmiş burda Mertens, Oliviera gömüyorsun. Akıl almaz bir taraftar profilimiz var gerçekten.

Geri
Üst Alt