#10 Dries Mertens

Bu sene tamamen yatışa geçer diyordum ama helal olsun çok büyük profesyonelmis ..O çıktığı an takım iq'su ciddi manada susuyor

Mertensi seviyorum, tecrübesi ve takıma katkısı ile harika biri, ancak bize 90dk kaldıracak, banko bir 10nr. lazım. Seneye bu perfomansı verebileceğini düşünmüyorum. Bu sene tadını çıkarıp sonuna kadar faydalanmak lazım ondan sonra elveda denilmeli. Geleceği de düşünmek lazım.

Çıkar çıkmaz pres kalitesi nasıl düştü fark ettiniz mi?Toplu oyundan çok topsuz oyunda inanılmaz fark yaratıyor müthiş bi topçu.

Mertens yerine 10 numara falan lazım değil

Mertens yerine Mertens gibi bir adam lazım

Skimanski, Muçi gibi profillere gerek yok

Kendisinden aldığımız performansın daha iyisini verecek az oyuncu var Griezmann gibi, yani imkansız

Potansiyelli birisi bakılabilir ama kesinlikle lazım olan 10 no profilli birisi değil

Pres arzusunu görünce ekran başında ben de gaza geliyorum, bu takım sonuna kadar mücadele edecek bugün diyorum.

Kendisinden aldığımız performansın daha iyisini verecek az oyuncu var Griezmann gibi, yani imkansız

Potansiyelli birisi bakılabilir ama kesinlikle lazım olan 10 no profilli birisi değil
Aklinda (isim olarak) biri var mi? Hem karakter olarak, hem saha disinda ekibe liderlik yapabilecek biri geliyor mu aklina?

Aklinda (isim olarak) biri var mi? Hem karakter olarak, hem saha disinda ekibe liderlik yapabilecek biri geliyor mu aklina?
Firmino vardı işte de Araplara gitti, Griezmann zaten imkansız

Hem oyun zekası yüksek, hem tempolu adam çok zor iş ya

Duyduğum kadarıyla Riederle gelecek sezon almak için anlaştık bons sorunu çözülürse ama o da benzer bir profil değil

Firmino vardı işte de Araplara gitti, Griezmann zaten imkansız

Hem oyun zekası yüksek, hem tempolu adam çok zor iş ya

Duyduğum kadarıyla Riederle gelecek sezon almak için anlaştık bons sorunu çözülürse ama o da benzer bir profil değil
Griezmann hayvan gibi maas almasa biz yoklariz diye dusundum epey ama o maasi burada vermemiz imkansiz. Liderlik olarak Mertens'e yakin biri degil belki ama topculugu cok klas. Mertens ama cok farkli, herkes tarafindan saygi goren ve ayni zamanda genclerle cok zaman geciren birini nasil buluruz bende bilmiyorum. Cok takdir edilmesi gereken biri.

milk-and-mocha-kick.gif

Keşke Griezmann olsa hele ki bu yaşlarda getirebilirsek 5 sene ülkede kupa bırakmayız umarım yolu düşer acaba bir ihtimal Arda devreye girip çözme ihtimali olabilir mi ki böyle bir şey olsa müthiş olur.

Geri
Üst Alt