- 1 Ağustos 2014
- 63.820
- 75.008
- 4.338
1 sene daha reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklinda (isim olarak) biri var mi? Hem karakter olarak, hem saha disinda ekibe liderlik yapabilecek biri geliyor mu aklina?Mertens yerine 10 numara falan lazım değil
Mertens yerine Mertens gibi bir adam lazım
Skimanski, Muçi gibi profillere gerek yok
Kendisinden aldığımız performansın daha iyisini verecek az oyuncu var Griezmann gibi, yani imkansız
Potansiyelli birisi bakılabilir ama kesinlikle lazım olan 10 no profilli birisi değil
Firmino vardı işte de Araplara gitti, Griezmann zaten imkansızAklinda (isim olarak) biri var mi? Hem karakter olarak, hem saha disinda ekibe liderlik yapabilecek biri geliyor mu aklina?
Griezmann hayvan gibi maas almasa biz yoklariz diye dusundum epey ama o maasi burada vermemiz imkansiz. Liderlik olarak Mertens'e yakin biri degil belki ama topculugu cok klas. Mertens ama cok farkli, herkes tarafindan saygi goren ve ayni zamanda genclerle cok zaman geciren birini nasil buluruz bende bilmiyorum. Cok takdir edilmesi gereken biri.Firmino vardı işte de Araplara gitti, Griezmann zaten imkansız
Hem oyun zekası yüksek, hem tempolu adam çok zor iş ya
Duyduğum kadarıyla Riederle gelecek sezon almak için anlaştık bons sorunu çözülürse ama o da benzer bir profil değil
Talisca ?Aklinda (isim olarak) biri var mi? Hem karakter olarak, hem saha disinda ekibe liderlik yapabilecek biri geliyor mu aklina?
Keşke Griezmann olsa hele ki bu yaşlarda getirebilirsek 5 sene ülkede kupa bırakmayız umarım yolu düşer acaba bir ihtimal Arda devreye girip çözme ihtimali olabilir mi ki böyle bir şey olsa müthiş olur.Mertens yerine 10 numara falan lazım değil
Mertens yerine Mertens gibi bir adam lazım
Skimanski, Muçi gibi profillere gerek yok
Kendisinden aldığımız performansın daha iyisini verecek az oyuncu var Griezmann gibi, yani imkansız
Potansiyelli birisi bakılabilir ama kesinlikle lazım olan 10 no profilli birisi değil
20 m euro maaşı varKeşke Griezmann olsa hele ki bu yaşlarda getirebilirsek 5 sene ülkede kupa bırakmayız umarım yolu düşer acaba bir ihtimal Arda devreye girip çözme ihtimali olabilir mi ki böyle bir şey olsa müthiş olur.
Gerçi şimdi baktım 2026'ya kadar sözleşmesi varmış 2025'e bitiyor sanıyordum harbiden mümkün değil.20 m euro maaşı var![]()