Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.076
- 25.399
- 3.183
Beklediğim gibi tek kulvara düşünce daha da asılmaya başladı kral. Şampiyonluk için saldırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kim lan?Sezon sonu starboya forma teslim yapması lazım
Kac tane starboyumuz var sankio kim lan?
çokKac tane starboyumuz var sanki
Ben bir tane biliyorum.Onu da kiraladık işte yobaz bir adama
emery iti verecek 22,5 m avromuzu. yenisini alacağızBen bir tane biliyorum.Onu da kiraladık işte yobaz bir adama
O paraya mümkün değil be daha iyisi.Millet Talisca malisca diye tapıyordu transfer nöbetinde harika şut atıyordu diye ki adam 5 metreye pas zor veriyor , biraz daha kötü şut atanı ama paket olarak daha iyisi her türlü.Zaniolo bizde bir tam sezon as oynasa millet mehdi sanar.emery iti verecek 22,5 m avromuzu. yenisini alacağız
iyisi demedim zaten yenisi dedim. Ben seviyorum Zaniolo yuO paraya mümkün değil be daha iyisi.Millet Talisca malisca diye tapıyordu transfer nöbetinde harika şut atıyordu diye ki adam 5 metreye pas zor veriyor , biraz daha kötü şut atanı ama paket olarak daha iyisi her türlü.Zaniolo bizde bir tam sezon as oynasa millet mehdi sanar.
Hırslı ve takım için kendini parçalayacak adamlar lazım , gamsız adamlar çok uğraştırıyor.Zaniolo tam da o şekil hem hırslı hem her şeyini verir hem tapusu bizde hem de çok iyi topçu ama tabii çıkış yeri olan 10noda devam etmeli , o hacimle kanat oynayamaz artık.iyisi demedim zaten yenisi dedim. Ben seviyorum Zaniolo yu