#10 Dries Mertens

Beklediğim gibi tek kulvara düşünce daha da asılmaya başladı kral. Şampiyonluk için saldırıyor.

Penaltı alma canavarı, acayip zeki bir adam, rakiplerin nerede nasıl ayağını uzatacağını çok iyi biliyor.

Acayip bir aidiyet. En başta futbola. Bu performansı gördükçe devam etmeyeceği fikri oluşmaya başladı kafamda. Zirvede bırakma motivasyonuyla oynuyor sanki.

Çok koşması filan tamam da her pozisyonda dipdiri kalması ayrıca takdire şayan. Doping mi yapıyor acaba diye bile geçiyor aklımdan; tövbe estağfurullah...

Sezon sonu starboya forma teslim yapması lazım

Aylardır takımın en formda ki ismi ama seneye aynı seviyede oynayacaği garanti edilemez, kötü oynadığı zaman ıslıklanır her şey berbat hal alır. Sezon sonu emekleri için tşk edip yol vermek lazım

emery iti verecek 22,5 m avromuzu. yenisini alacağız
O paraya mümkün değil be daha iyisi.Millet Talisca malisca diye tapıyordu transfer nöbetinde harika şut atıyordu diye ki adam 5 metreye pas zor veriyor , biraz daha kötü şut atanı ama paket olarak daha iyisi her türlü.Zaniolo bizde bir tam sezon as oynasa millet mehdi sanar.

O paraya mümkün değil be daha iyisi.Millet Talisca malisca diye tapıyordu transfer nöbetinde harika şut atıyordu diye ki adam 5 metreye pas zor veriyor , biraz daha kötü şut atanı ama paket olarak daha iyisi her türlü.Zaniolo bizde bir tam sezon as oynasa millet mehdi sanar.
iyisi demedim zaten yenisi dedim. Ben seviyorum Zaniolo yu

iyisi demedim zaten yenisi dedim. Ben seviyorum Zaniolo yu
Hırslı ve takım için kendini parçalayacak adamlar lazım , gamsız adamlar çok uğraştırıyor.Zaniolo tam da o şekil hem hırslı hem her şeyini verir hem tapusu bizde hem de çok iyi topçu ama tabii çıkış yeri olan 10noda devam etmeli , o hacimle kanat oynayamaz artık.

torreiranın gol sevincinde mertense bakın

büyük karakter ya çok büyük topçu büyük profesyonel

Geri
Üst Alt