#10 Dries Mertens

Adamin hicbir sucu yok. 2 ay sonra 38 yasina basicak bir futbolcuyu yilda 60 mac banko oynatmak nedir aga. Okan Buruk’un hocaliginin neresinden tutsam elimde kaliyo. 20-30dk sure alip halen asist ve gollerle katki yapacak gucu var.

fatih hocanin taylan antalyali icin soyledigi bir söz verdi.
-Orta sahada tek basina mucadele eden taylan icin yoruldu rotasyon yapacak misiniz demislerdi.
-Imparator ust perdenden cümleye girip, taylan gectigimiz sezonlarda yeteri kadar dinlendi artik oynamaya devam etmeli demisti.

Simdi bende ayni seyi mertense demek istiyorum. Mertens sezon sonu futbolu zaten birakacaksin ve ömrunun sonuna kadar yatacaksin. Oyleyse sezon sonuna kadar bu forma icin savasmaya devam et.

Kaslarin yirtilana kadar, yorgunluktan dilin disarda gezene kadar asla pess etme olur mu?

Krala sövmeye sallamaya asla vicdanım el vermez

Fakat kendisinin sahada olmaması lazım, Rize maçında emin oldum

ADS maçından sonra üzerine çok oynadılar, o yüzden Rize-Fb maçlarında oynasın cevabını versin diyordum

Fakat belli ki bacaklar gitmiyor artık. Rize maçında da olay üçlü veya dörtlü değil Mertens'in sahada olup olmaması idi

Şöyle 3-4 maç max. 20 dakika alarak dinlendirilmeli. Sonra bazı kolay iç saha maçlarında ilk 45-60 dakika oynatılabilir. Bunun dışında da gayet iyi bir super sub olur

Özverin için, kattıkların için, mücadelen için teşekkürler kral: biraz dinlenmek ve gençlere abilik yapman gerek. Sana ihtiyaç olduğunda da çıkar gereğini yaparsın zaten..

Bu kar kış kıyamet zeminde ilk 11 görürseniz maçı hiç izlemeyin, gidin kitap filan okuyun 90 dakika daha iyi.

%5 tur ihtimali de ortadan kalkar.

Okan’ın sakatlamayı başaramadığı ender oyunculardan galiba. Ama çok zeki. Sakatlanacağı yeri biliyor. Sürekli dinleniyor sahada. Onu da anlıyorum. Okan saçma sapan bir top oynatacak diye niye kendini sakatlasın ki?

Artık yedekten oyuna girmesi gerektiğini düşünüyorum. Ha bu onun suçu değil. 38 yaşında adamı sezon başından beri tüm maçlarda oynatan veya kötü kadro mühendisliği sonucu oynatmak zorunda kalan hoca da sıkıntı vardır. Rize maçında gözüktüğü üzere adamın pili bitmiş, tükenmiş herif.

Şimdi gidecek yarın AZ maçında da oynatacak. Bize yine kafayı yedirtecek.

Umarım Okan hocam derbide seni dinlendirir yoksa sen bizi çok yoracaksın

Geri
Üst Alt