#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Selçuk'un yarısı etmez diyorum..Ben Melo'nun maliyetine 2 ön ortasaha alınır diyorum..

bize 1 tane lazım emre kardeşim. 13 günde 5 mac yapıyon. kanadın yok. bütün yük orta sahana biniyor. adam defanstan top cıkartıyor. arada düşüşler olacak tabi. zaten 13 milyon euroda vermezler. seneyede kiralık olabiliyor bildigim.

Suç filan değil kariyer. Sadece verdiği katkı belirlemez aldığı parayı, R10 konusu olduğunda yazan arkadaşlar olmuştu, Semih Kaya bu duruma içerlemez mi o 300 bin Euro alırken R10 5M Euro alacak diye, kimse o kadar yüzsüz olmaz merak etme, hatta yatar kalkar dua eder, böyle bir adamla oynama fırsatım oldu diye. Devasa bir şirket düşün, tasarımcısı veya yazılımcısı işin belki de görünen % 80 lik kısmını hallediyor, sonra da çıkıyor niye ben CEO'dan fazla para almıyorum diyor, yok böyle bir dünya, emeğine göre para, katkısına göre koşullar istiyorsan futbol dışı konularda bir ütopya denemesi yapabilirsin bence.

Kardeş ben senin söylediğin herşeye katılıyorum..R10'nu da ben çok istedim..Ama karşılaştırdığım şahıslar Selçuk-Melo..Birisi Türkiye'nin açık ara en iyi yerli orta saha oyuncusu bu sezonda takımın skor yükünü sırtlamış diğeride son 6-7 maçta sorumluluktan kaçıp defansın içine gömülen bir şahıs..Onun öncesinde güzel oynadı mı..Evet ama maliyet açısından yüksek dedim..Forum galyana geldi..Şu konuda bir kanaat var bir adam gelip oyuncuya saldırmadan bir yorum yapıyor bunda bile forum galyana geliyor..Bu adama hakaret etmedim bir şey etmedim ama bunda bile sinirlenen komikler var..Senin gibi adamlar değil tabi ki..

Daha iyisi Realli Diarra, daha az iyisi ama yerli statüsü avantajıyla İnler, bu ikisinden biri olmuyorsa konuşmaya bile gerek yok. Yedeği olarak değil de yerine Alperi düşünen varsa zaten ya Kasımpaşayı tutsun, ya da ..., söyleyecek laf kalmıyor malesef.

Valla anlamıyorum abi şu Alper'de ne buldular, neyini beğendiler,Selçuk Şahin'in genç olanı işte, ona vereceğim 5 milyon euro'ya içim gider,daha iyisi inler,lass,de jong belki melo'nun, onlar da gelmez zaten.Camiayı bu kadar benimsemiş adamı bırakmazlar. Herkes sanıyor kolay böyle adamları getirmek.

hayır yani hadi bu gün meloyu gönderdin çok para alıyor ya veya bonservis çok onun kalitesinde alabiliceğin minium adamın fiyatı kaç yani 3-4 hafta önce çıkarmıştık burda listesini işte bu gün real madridin orta sahasında rahat oynıcak bir isimdir felipe melo neyin davası yani bu ha???

avrupa futbolunda bizim alabiliceğimiz bu kalitede başka bir orta saha daha yok

melodan daha iyiside keza bi elin parmaklarını geçmez

lass diarra mı daha iyi

camibasso mu??

ya da xabi alanso mu khedira felan dahamı iyi melodan??

belki işte alex song mvilla şıvanştayger felan eee onları da tut getir bakalım

hayır yani hadi bu gün meloyu gönderdin çok para alıyor ya veya bonservis çok onun kalitesinde alabiliceğin minium adamın fiyatı kaç yani 3-4 hafta önce çıkarmıştık burda listesini işte bu gün real madridin orta sahasında rahat oynıcak bir isimdir felipe melo neyin davası yani bu ha???

lass diarra mı daha iyi

camibasso mu??

Bence Kim Kalström Melo'dan daha teknik ve daha fazla sorumluluk alacak bir oyuncuydu..Benim görüşüm bu..

Kardeş ben senin söylediğin herşeye katılıyorum..R10'nu da ben çok istedim..Ama karşılaştırdığım şahıslar Selçuk-Melo..Birisi Türkiye'nin açık ara en iyi yerli orta saha oyuncusu bu sezonda takımın skor yükünü sırtlamış diğeride son 6-7 maçta sorumluluktan kaçıp defansın içine gömülen bir şahıs..Onun öncesinde güzel oynadı mı..Evet ama maliyet açısından yüksek dedim..Forum galyana geldi..Şu konuda bir kanaat var bir adam gelip oyuncuya saldırmadan bir yorum yapıyor bunda bile forum galyana geliyor..Senin gibi adamlar değil tabi ki..

Açıkça konuşmak gerekirse ben de Melo hakkında soru işaretleri taşıyorum, bazı konularda da buna ilişkin yorumlarım mevcut. Kesinlikle konuşulan rakamların verilmesine karşıyım, o paralar Diarra, İnler gibi adamlar alınabilir, ancak sen böyle çıkış yapınca, Alperi alırım, Kranjarı alırım diye bu tepki oluştu, ben de belki fazlaca yüklendim haddim olmayarak, yanlış anlaşıldıysam affola. Ama Melo niye dafansa böyle gömülüyor dediğimizde bunun sebeplerini de düşünmek lazım bence, kendi başına o şekilde takılabileceğine ihtimal vermiyorum. Hocanın şablonu katıksız 4-4-2 değil, bu yüzden de Meloyu kullanmak konusunda sıkıntılar var, buna göre değerlendirmek lazım. Ha desenki oyun disipliniyle ilgili sorunlar var eyvallah, bu sanırım birçok kişinin hemfikir olduğu bir konu.

Ancak burada da gene empati yapmak lazım, sen canını dişine takıyorsun uzunca bir süre, her fırsatta Galatasarayda mutluyum, uzun yıllar kalmak istiyorum diyorsun ama oralı olan yok, kimse bu konuda sana garanti vermiyor, hatta konuşmuyor bile, belki biraz da bunun etkisi var umursamaz tavırlarda. Kısacası olumlu olumsuz bütün faktörleri bir araya getirebilmek lazım sağlıklı yorum yapmak için.

lass diarra mı daha iyi

camibasso mu??

İşte bu ikisi, yerlerine kimi söylesen daha iyisi var demeyeceğim iki adam. Hadi diyelim Cambiasso yaş olarak sıkıntılı, ama söylenti doğruysa ve Diarra ve Realle anlaşılmasına rağmen pis bir oyun sonucu alınamadıysa Galatasaray transfer tarihinin en büyük aptallığıdır, başka izahı yok, Shaqiri filan cücük bile olmaz Diarranın yanında.

Lass Diarra'nın afedersin sağ bacağını alamazsın,buldunuz kıllısını arıyorsunuz, adam gibi kanatlarla Melo bizi senelerce taşır.

Bence Kim Kalström Melo'dan daha teknik ve daha fazla sorumluluk alacak bir oyuncuydu..Benim görüşüm bu..

sen bunu anlamıyorsun işte futbol görüşünü kısıtlı 3-5 isimden ibaret belliki kalsström alper kranjcar emana bumu yani meloyla kıyasladığın adamlar???

bu adamlar kapasiteleri belli yaptıklar iş belli yetenekleri belli meloyla özellikler tamamiylede farklı ve bizimde ihtiyacımız dışında

melo ne yapar??

defansif

top keser

top çalar

hava topu alır

kademeye girer

fiziken güçlüdür

ikili mücadele kaybetmez

ofansif

dribling yapar

oyunu açar

şut atar

ara pası atar

seninse saydığın öbür tüm adamları toplasan bunları yapıcak yarı özellikleri yoktur hem defansif hem ofansif anlamda

sen bunu anlamıyorsun işte futbol görüşünü kısıtlı 3-5 isimden ibaret belliki kalsström alper kranjcar emana bumu yani meloyla kıyasladığın adamlar???

bu adamlar kapasiteleri belli yaptıklar iş belli yetenekleri belli meloyla özellikler tamamiylede farklı ve bizimde ihtiyacımız dışında

melo ne yapar??

defansif

top keser

top çalar

hava topu alır

kademeye girer

fiziken güçlüdür

ikili mücadele kaybetmez

ofansif

dribling yapar

oyunu açar

şut atar

ara pası atar

seninse saydığın öbür tüm adamları toplasan bunları yapıcak yarı özellikleri yoktur hem defansif hem ofansif anlamda

Kalström'de bu özellikler yok diyorsan saygı duyuyorum renktaş..

5,6'ya bağlarız bu işi.

Melo'ya 13 milyon euro verelim diyen çıldırmış olmalı.

Zaten verelim desek bile yönetim vermez.:yenieek:

Valla anlamıyorum abi şu Alper'de ne buldular, neyini beğendiler,Selçuk Şahin'in genç olanı işte, ona vereceğim 5 milyon euro'ya içim gider,daha iyisi inler,lass,de jong belki melo'nun, onlar da gelmez zaten.Camiayı bu kadar benimsemiş adamı bırakmazlar. Herkes sanıyor kolay böyle adamları getirmek.

alper'i 90 dakika bir izle. komple bir oyuncu. hem adam geciyor, hem top kapiyor, hem olumlu pas kullaniyor vs.

istedigimiz b2b oyuncu iste. selcugun yedegi olarak cillop gibi olur.

5,6'ya bağlarız bu işi.

Melo'ya 13 milyon euro verelim diyen çıldırmış olmalı.

Zaten verelim desek bile yönetim vermez.:yenieek:

Şuanki oyunu ile 13 eder. Türkiye şartlarında.. Melo gibi başka bi adam getiremezsiniz. 13 verip shakiriyi alamıyorsak, 13e Melo gibi bi adamı alma imkanımız varsa, direk verip almalı. Baroni ve Emre ikilisinin yaptığını tek başına yapabilen bi adamdan bahsediyoruz. 5,6 nedir, Baroni 8e gelmiş bi adam Türkiyeye..

[video=youtube;Ak8TlDyPfY0]https://www.youtube.com/watch?v=Ak8TlDyPfY0[/video]

Kalström ile Melo farklı tarz ve pozisyonda oynayan oyuncular. Kalströmle Selçuk u kıyaslayabilirsin.

alakasız mevkilerin adamlarını kıyaslamaktan ne zevk alıyorsunuz, orta saha tanımı çok değişti, orta sahanda iki selçuk inan ile oynayamazsın, 4-3-3 oynamıyoruz kardeşim.

Kalström ile Melo farklı tarz ve pozisyonda oynayan oyuncular. Kalströmle Selçuk u kıyaslayabilirsin.

Kalström ve Melo aynı mevkide oynayan oyuncular..İkisi de defansif olarak görev yapıyor..Ben Selçuk'un yanına bu tip defansif görev yapıp böyle ayağı olan adam isterim..Bu olmasa Tim Cahill..

Kalström ve Melo aynı mevkide oynayan oyuncular..İkisi de defansif olarak görev yapıyor..Ben Selçuk'un yanına bu tip defansif görev yapıp böyle ayağı olan adam isterim..Bu olmasa Tim Cahill..

bu mesaj üzerine konu kitlensin,kallstrom defansif,kranjcar ha keza öyle :D sabahtan beri birşey anlatıyorsun ama alakasız adamlar üzerinden

alakasız mevkilerin adamlarını kıyaslamaktan ne zevk alıyorsunuz, orta saha tanımı çok değişti, orta sahanda iki selçuk inan ile oynayamazsın, 4-3-3 oynamıyoruz kardeşim.

4-3-3 oynasan bile oynayamazsın ki yine kesici birine ihtiyacın mutlaka var guardiola eşşekmide busquetsi oynatıyor yani

mourinho öküzmüde khedirayı hatta gerektiğinde pepeyi oynatıyor adam gelmiş klasström kranjcar o olmazsa tim cahill diyor selçuğun yanına ya iyice resitale döndü iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt