#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Yahu ben her hafta başka bi adam izliyorum heralde gözünüzü seviyim yapmayın etmeyin Melo biz 90 dakka tek kale oynamamıza rağmen kötüydü ki defansımıza baskı yapılan maçlarda hem kırmızı yer hem defanstan top çıkaramaz hemde lakayıt lakayıt hareketler yapar...Sırf hırslı olduğu,kesici olduğu ve de en önemlisi taraftara oynadığı için bu kadar seviliyor..Bonservisinin alınmasından yana değilim kim alınabilir tabi ki Kim Kalström..

Maçın ilk 20 dakikasında sahanın en kötüsüydü. baroni-alex-ziegler paslaşması sonrası gelen golde ortada aval aval geziyordu.

Çok önemli bir kaç pas attı ama değerlendirebilen olmadı

Maçın ilk 20 dakikasında sahanın en kötüsüydü. baroni-alex-ziegler paslaşması sonrası gelen golde ortada aval aval geziyordu.

fener deplasmnında da ilk 2 golü yerken aynı durumda geziyordu . daha disiplinli , akıllı , sert bir defansif orta sahaya ihtiyaç var

Arkadaş sanki Ponte Preta ile oynuyoruz. Bu kadar umursamaz oynanmaz yahu.

Dün akşam 5.dk sarı kart görmesi hemde alkışla,, maçı resmen önemsememesini gösterdi,, Çok isteksizdi,, Bir şeylere kafası takılı durumda sanki,,

Tarihimizin görmüş olduğu en iyi 3-4 orta sahadan biri,dün oynadığı oyun ve hazırladığı pozisyonlar ortada,dünkü maçın sorumlusu bu adam gibi göstermeyin, hasta etmeyin adamı

Maçın özetini tekrar izledim de bütün organizasyonlar bu adamın ayağından başlamış. Bir de millet beğenmiyordu futbolunu...

Çok artistsin be Melo efendi. Bırah bu tribüne oynama ayaklarını gözünü seveyim.

Tarihimizin görmüş olduğu en iyi 3-4 orta sahadan biri,dün oynadığı oyun ve hazırladığı pozisyonlar ortada,dünkü maçın sorumlusu bu adam gibi göstermeyin, hasta etmeyin adamı

Dogrudur tarihimizin görmüş olduğu en iyi orta sahalardan biridir de dün bahsettiğin kadar müthiş oynamadı maalesef Melo..

burda meloyla iligili söylenenleri şaka olarak algılıyorum. eger her dönen top bizde kaldıysa bu adam sayesindedir. 3 tane gollük paslar attı degerlendirfemedik. macı kazansaydık. burda meloya övgü sözcükleri söylenecekti. melomu atamadı golleri o napsın. sadece gördügü ilk sarı kart icin kızıyorum kendisine. şunlardan artık vazgecmeli.

forvet olsaydı simdi bu adama ovguler yagıyodu. forvetlerin beceriksizligini lutfen ortasahada aramayın

Berbat oynadı. Futbolcu kötü oynayabilir, formsuz olabilir, bunu kabul ederim ama maçı umursamama lüksü olmaz. Çok lakayıt bir oyun sergiledi dün. Onun yüzünden yedik ilk golü. 40 dakika sırf zarardı. Sonra zaman zaman iyi göründü, genel olarak yoktu. Bonservisi alınmazsa umrumda olmaz.

erkenden sari kart görünce kendini geri cekti biraz.....ama ikinci yari Selcukla beraber sahanin en iyisiydi

Maçın özetini tekrar izledim de bütün organizasyonlar bu adamın ayağından başlamış. Bir de millet beğenmiyordu futbolunu...

eleştirenler burdanda gördüğümüz üzre sırf eleştirmek için eleştiriyor yani hep aynı laf salataları başka bişey yok

bu kadar zıt tezatlığın arasında çünkü bir yanda maçı gerçek manasıyla izleyenler öbür tarafta melo düşmanları?

kim yalan söylüyor açık zira

yediğimiz ilk gol melonun yüzünden miş adama bişey derlerde neyse burda uygun olmaz

golü rakibin sol beki atıyor takip edicek kim??

-emre çolak

-nerede ortada yok

top kimin ayağından çıkıyor ilk

-baroni

-baroniye ilk basan kim

-tabiki melo

-kilit pası atan alexe müdahele edemeyen kim?

-selçuk

hadi hepsini geçtim emre ortada yok selçuk kesemiyor alexi semih zieglere gelde geç diyorsa kimse kusura bakmasın yani o golü melo yüzünden yedik derseniz küfür yersiniz başka ortamda

Yahu ben her hafta başka bi adam izliyorum heralde gözünüzü seviyim yapmayın etmeyin Melo biz 90 dakka tek kale oynamamıza rağmen kötüydü ki defansımıza baskı yapılan maçlarda hem kırmızı yer hem defanstan top çıkaramaz hemde lakayıt lakayıt hareketler yapar...Sırf hırslı olduğu,kesici olduğu ve de en önemlisi taraftara oynadığı için bu kadar seviliyor..Bonservisinin alınmasından yana değilim kim alınabilir tabi ki Kim Kalström..

bu arkadaşa özel bi paragraf açmak gerekiyor zira kafayı ciddi manada tinerle çekmiş olması muhtemel bi karga veya zafer sarhoşu bi kanarya bu kadar art niyetli yorum olamaz yoksa imkanı yok

Dünkü oyunu oynadıysak bu Melo sayesindedir! Aşırı güvenden bir kaç gereksiz top tutmaları top kaybına dönüşüyor ama dün sahanın en iyilerindendi.

Melo ve Elmander rezil, Semih ise çok iyi oynadı değil mi ? Anlamak mümkün değil gerçekten.

biride asist sayısı yok demis ulan allahtan korkun be hücumu organize eden o, 82 defa 13 kilometre mesafeden eboue'yi kaçıranda senmisin yoksa melo mu? o kadar atagı kesen sen misin melo mu? duran toplarda topu ilk karsılayan sen misin yoksa melo mu?

sari kartindan sonra baya bi sövdüm. ilk 20 dakika resmen berbat oynadi.

sonraki 70 dakika ise tam bir reisti

Şans eseri aldık bu adamı.

Yollayıp kimi getireksiniz ?

Bu beceriksiz yönetimin gidip Real'den Lassana'yı alabileceğine inanan varmı ?

Varsa camdan aşağı atlasın.

Dua edin alalım bu adamı.

Şans eseri aldık bu adamı.

Yollayıp kimi getireksiniz ?

Bu beceriksiz yönetimin gidip Real'den Lassana'yı alabileceğine inanan varmı ?

Varsa camdan aşağı atlasın.

Dua edin alalım bu adamı.

lass gelsin 2 günde onuda rezil eder bu taraftar dediğimiz topluluk

yhaa bu adam hiç şut atmıyor

gol atmıyor

asist yapmıyor

çok defansif

çalım atmıyor

50 tane daha aynı lafları duymamız muhtemel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt