#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

lass gelsin 2 günde onuda rezil eder bu taraftar dediğimiz topluluk

yhaa bu adam hiç şut atmıyor

gol atmıyor

asist yapmıyor

çok defansif

çalım atmıyor

50 tane daha aynı lafları duymamız muhtemel

bazı kişiler melonun bonservisini almazlarsa umursamam deyip barosa king diyorlar ya ona bitiyorum:)

golden sonraki sevinci yeter Melonun

kalmalı tabiki :ka21:

k.dköyde gol atınca yada şampiyonlugumuzu kutlarken gidip cristianın o ağlama hareketini yüzüne yap melo

dün topuzun yaptığı hareketleri g.tüne sokacak karıköyde

3 maçı kazanalım kadıköy'e falan gerek kalmaz.

Dun ortalamaydı. Yalnız Terim hocam bu şekilde öne çıkararak çizgi savunma gelecekse Melo yerine Lass daha faydalı olur. Ulfa-Semih'le araya kaçılarılan hızlı adam her zaman tehlike.

Başlarda biraz bocaladı ama sonrasında toparladı gayet iyi oynadı adamım.

Sahada ne yaptığını bilen kaliteli adama saygı duyarım.Hırs falan sonra gelir.İlk önce futbolcu gibi hareket etsin.Buda bu adamda mevcut.

C.Fatih Can kardeş burada şimdi benim Galatasaraylılığımı tartışmaya hiç mi hiç gerek yok bi oyuncuyu beğenmediğim zaman Galatasaray lı olmuyosam bişey demiyorum.. Daha maçın başında itirazdan sarı kart görmekte ne oluyor kardeşim hatta sarıyı gördükten sonra bi pozisyonda daha aynı şekilde hakemi alkışladı hakem görmedi yoksa ikinci sarıdan atılacak...Bi insan takımına başka nasıl ihanet edebilir?

C.Fatih Can kardeş burada şimdi benim Galatasaraylılığımı tartışmaya hiç mi hiç gerek yok bi oyuncuyu beğenmediğim zaman Galatasaray lı olmuyosam bişey demiyorum.. Daha maçın başında itirazdan sarı kart görmekte ne oluyor kardeşim hatta sarıyı gördükten sonra bi pozisyonda daha aynı şekilde hakemi alkışladı hakem görmedi yoksa ikinci sarıdan atılacak...Bi insan takımına başka nasıl ihanet edebilir?

Diyorsun.............!

Eyvallah .....buda senin gorusun! :D :D

:sgr:

Daha maçın başında itirazdan sarı kart görmekte ne oluyor kardeşim hatta sarıyı gördükten sonra bi pozisyonda daha aynı şekilde hakemi alkışladı hakem görmedi yoksa ikinci sarıdan atılacak...Bi insan takımına başka nasıl ihanet edebilir?

bi oyuncumu??

bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökiyim istersen engini eleştiren barosu her türlü art niyetle eleştiren babam zaten aylardır???

yani bilmiyoruz zannetmeyin akıllı olun

hakemler kart göstermek için bahane arıyor zaten volkan iti her olaya koşarken niye kart vermiyor canerin sarısı varken arkadan çift dalarken sarı kat vermiyor ama melo hakem alkışlıcak diye kırmızı kart göricek ölemi şeyimle gülerim işte buna ne güzel istanbul be

olum alkışlamadan 2 dakika önce herif faul yaptıda hakem vermedi kart. içinde kaldı eyyama kaçtıda verdi orda .

şimdide meloya sardın :D

İlk 30 dk kötüydü ama sonra çok iyi oynadı. Melo kesinlikle kalmalı bu kalitede orta saha oyuncusunu zor buluruz. Bide şu gereksiz yere itirazları felan olmasa çok iyi olacak.

Dün cok iyi oynadi !

Zaten dün hic bir oyuncumuz kötü degildi. Gecekten gurur duyuyorum , aslanlar gibi oynadilar.

hatta sarıyı gördükten sonra bi pozisyonda daha aynı şekilde hakemi alkışladı hakem görmedi yoksa ikinci sarıdan atılacak...

o alkışladıgi pozisyonda bizim icin aut verdigi icindi.....art niyeten degil....birde su konuda anldim artik...sizlere anca Bariş Özbek ve Mustafa Sarp yakişir bence....abi adam daha ne yapsin? 30 40 dakkika kötü oynadi diye kovulsun o zaman.........

Lass defansif anlamda iyi ama Melo kadar sorumluluk alamaz, hücuma destek veremez.

Lass defansif anlamda iyi ama Melo kadar sorumluluk alamaz, hücuma destek veremez.

bence o kadar vermesinde . hangi defansif orta saha 10 gol atmış. bunun nedeni bizim kanat ve forvet eksikligimizden . ekstra birşeyler yapıp , yaratmasını bekliyoruz. seneye iyi kanat ve forvetlerle daha defansif bir adam isterim ben . daha disiplinli ve full konstre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt