#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Şampiyonlar ligine gruplardan başlayacağız. Melonun ayrılmayı düşüneceğini sanmıyorum. Bize, Fatih Terime alıştı. Seneye dahada iyi olur diye tahmin ediyorum.

Felipe Melo ‏ @_FelipeMelo_

@erincbilican I'm going to Brazil on vacation, I hope to return

en son bunu yazmis. umarim yönetim bir seyler yapar. böyle oyuncu bir daha bulamayiz. mümkün degil.

Gayet normal bir açıklama yapmış. Ne diyecek başka ?

"Brezilya'ya tatile gidiyorum. Umuyorumki tekrar döneceğim".

Riera-Baroş'u satsınlar o gelir ile Melo alınsın. Yeni kaynaklar (CL+Lig) ile 2 yabancı+3 yerli transfer daha.

Riera-Baroş'u satsınlar o gelir ile Melo alınsın. Yeni kaynaklar (CL+Lig) ile 2 yabancı+3 yerli transfer daha.

vallahi bu ikisi 1 yıllığını bile karşılamaz ben rierayı para veripte alıcak enayi tanımıyorum keza şu haldeki barosada verseler verselere en fazla 2-3 verirler

ama aldıkları yıllık ücretinden düşersek iş değişir tabi daha fazla zarar etmeden bu 2 sini eldek çıkarmak lazım 1 yıllık maliyetleri 6 milyon avro yaklaşık bize

vallahi bu ikisi 1 yıllığını bile karşılamaz ben rierayı para veripte alıcak enayi tanımıyorum keza şu haldeki barosada verseler verselere en fazla 2-3 verirler

ama aldıkları yıllık ücretinden düşersek iş değişir tabi daha fazla zarar etmeden bu 2 sini eldek çıkarmak lazım 1 yıllık maliyetleri 6 milyon avro yaklaşık bize

Yok yahu adam İspanyol gider bir şekilde. Baroş'un talipleri var zaten. İkisinden 7-8m Euro koparabiliriz.

Bu adamı almama fikrini kabul etmem mümkün değil. Gerçekten aşırı tepki gösteririm.

Yıllardır ön liberoya hasretsin.

Petre gelmiş gitmiş, Conceicao gelmiş gitmiş, Saidou gelmiş gitmiş, Inamato gelmiş gitmiş, Linderoth gelmiş gitmiş, Cana gelmiş gitmiş, Mehmet Topal' ı, Barış Özbeki, Mehmet Güveni, Mustafa Sarp' ı o bölgede oynamış. Hangisi bu adamın performansına ulaşmış. Hadi geçtim hangisi bu adamın performansının 4' te birine ulaşmış.

Çok net söyleyeyim, alınacak varsa da alınsın. Bu adamı almayan futboldan zerre anlamıyordur.

abi iki formam ikisindede melo yazıyorr buu adam gitmesin nolur bunun gibi sahiplenen katkı veren ortasaha nah buluruz acıkcası ..

Seni Sevmeyen ölsün be Pitbull Mutlaka takımda kalmalı hatta futbolu bizde bırakmalı

Kesinlikle takımda kalmalı. Orta sahada selçuğun yanında takımı rahatlatabilen bir oyuncu ve bunu bu kadar güzel yapabilen başka bir oyuncu bilmiyorum. Oyunun sıkıştığı anlarda bir iki ufak bilek hareketiyle ve ya terse doğru dönerek driplingine devam etmesiyle orta sahayı çok rahatlatıyor.

[video=youtube;XEJwfStlFQg]https://www.youtube.com/watch?v=XEJwfStlFQg[/video]

felipe melo or die...

ya 1-2 milyonun hesabini yapmayin alin iste 13 milyona meloyu.

meloya 13 veririm kanat oyuncusuna 1-2 milyon az veririm,ona da raziyim.yeterki bu adam kalsin.

Ben yönetimin yerinde olsam en son Melo'yu açıklar forma satışlarını patlatırım..

Eminim Melo'dan söz almışlardır.. Pazarlıklar son güne kadar bile sürebilir...

En son MELO gelecek.. ben öyle tahmin ediyorum..

Meloyu alırsak şampiyon kadro eksikmemiş olacak 1-2 sağlam takviyeyle işi götürürüz.Melo ŞART!

As4IQZvCMAAT4Rt.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt