#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Gereksiz bir kendini kanıtlama çabası içindeydi. Basit oynaması gereken yerde çalıma girdi kaptırdı. Kaptıgı topları iyi kullanamadı .. Son bölümlerde çok tatil yaptıgından fizik olarak bitti zaten.. Çıldırttı resmen..

Transfer döneminde Melo alternatifsiz değil, sandığınız kadar iyi oyuncu değil, o olmazsa daha iyisi alınır dediğimde Galatasaray düşmanı, Fenerbahçeli falan ilan edilmiştim. Buyrun. Dün 38 yaşındaki Scholes karşısında ezildi. Bak 38 diyorum. Sen hala sadece kondüsyona bağla....

Belki ara sıra iyi maclar cıkarır ama sakın 2.devreye kadar gerçek Melo'yu beklemeyin.

Galatasaraya geldiği günden beri izlediğim en kötü meloydu.

Umarım sadece sezon başı kampını kaçırdığı için kondisyonu yetersiz kalmıştır.

Avrupa arenası için yetersiz olduğunu düşünmek istemiyorum..

Ama dün geçe kafamda soru işareti oluşmadı dersem yalan olur...

Malesefki bizim pitbull melo 38 lik scholes 'u dün akşam sadece izledi...

Okey iyi değildi ama o kadar da kötü değiildi la sanki. maç içinde değişkenlik gösterdi bol bol. zaman zaman iyi zaman zaman kötüydü. kayarak almaya çalıştığı pozisyonlarda başarısızdı ki geçen sene o işi çok iyi yapardı. ben hala güveniyorum kendisine

topu kaybedince geriye hızlı gelmiyo.resmen yürüyor..

atılan goldede öyle.hızlı geri gelmesi lazım.

cok kaydin be Pitbull.. bu isi iyi yapardin ama dun baya iskaladin.. Avrupada ayakta kalmalisin bizim sana ayakta ihtiyacimiz var.. kotuydun umarim ceki duzen verirsin..

Kötü olması Selçuk'u da etkiledi. Ortasahamız çok kötüydü, herkes Balta'ya saldırıyor ama yediğimiz pozisyonların bir çoğu ortadan geldi, sonradan sola gönderildi toplar.

Kiralanmadan önce savunulan birşey vardı, yönetim doğru yapıyor, pazarlıkla minimum parayı ödemeye çalışıyor diye, bir kesim ise form tutamamadan dolayı o kazanıldığı zannedilen 500.000 Euro'nun çok daha fazlasını

kaybedebileceğimizi dile getiriyordu. Ucuz almak her zaman ekonomik olmak anlamına gelmiyor, diri, formda bir Melo çok daha fazla katkı verirdi dün akşam. Manchester'a puan kaybetmek tabi ki çok çok normal, ama diğer

maçlarda formsuz bir orta saha çok bedel ödetir bize. Üstelik Selçuk'un formu da direk etkileniyor. Gerçi oyuncuların yorulmasında bir etken de yanlış takıma pres uygulamamız, top kaybetmelerine yol açmayı geçtim,

neredeyse her bastığımızda adamların bir pasıyla 3-4 kişi oyundan düştü, daha etkili kullanabilmeliydik enerjimizi.

Niye bu kadar acımasızız? hep eleştiriyoruz, asıp kesiyoruz. Melo'nun geçen sene gösterdiği performans ortada, form tuttuktan sonra Selçuk da daha iyi olacak.

bir maçta göklere çıkarıp, bir maçta yerin dibine sokuyoruz. Melo daha iyi olacaktır arkadaşlar

Melo bence daha moralmen olarak üstlere çıkamadı. Melonun en büyük artısı onun hırçınlığı ve taraftarla bir bütün olması. Melo geçen sene sanırım 2. hafta güzel bir gol atmıştı ve o sıra zaten hem moral olarak üst düzeye ulaştı hemde taraftarla çok güzel bir bütün oldu. Bu sene şanssızlığı hala onu moral olarak üstlere çıkarıcak bir olay olmadı kendi açısından hemde Beşiktaş maçında kendi kalemize attığı golde bu süreci çok çok yavaşlattı. Melonun kendini bulması için onu tatmin edicek birşeyin olması gerekiyor. Umarım bu kısa sürede gerçekleşir.

Geç gelmesinin etkileri bunlar. O tempoda 2.yarı bitti Melo

Geçen sen ki hırçınlığından agresifliğinden eser yok. Çok da hantal gözüküyor.

Maçtan önce söyledi %100 hazır değilim.Bonservisi alınmadığı için kendini salması söz konusu değil.

Sanamı kızsam yönetimemi kızsam sasırdım kaldım zamanında gelseydinde fit olsaydın böylemi olurdu neyse cabuk toparla pitbull sana ihtiyacımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt