#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Sanamı kızsam yönetimemi kızsam sasırdım kaldım zamanında gelseydinde fit olsaydın böylemi olurdu neyse cabuk toparla pitbull sana ihtiyacımız var

benim anlamadığım melo juventus'un kampı başladığında ne diye gidip onlarla çalışmadı. geç kalmış bi soru ama defolar ortaya çıktıkça bu tarz sorular akla geliyor.

Adam kaç maçtır dökülüyor. Geçen seneden eser yok. Böyle devamederse klübeden çıkamaz.

Akhisar maçında yerine Yekta denenmeli.. Yekta bu formuyla Melo'nun çok önünde..

Geçen seneye göre inanılmaz bir fiziki düşüşü var ya dün maçta top kaptırdıktan sonra falan hemen kademeye geri dönüp basması gereken yerlerde 2-3 kere durdu resmen koşamadı ...

İnşallah biran önce toparlar kondsyonu ya ...

Suc yonetimde erken alsalardi melo canavar gibiydi simdi belki bir manu zaferi yasamistik deplasmanda. Melonun en az 1 aya ihtiyaci var gibi

Ne geçti eline Melo bir ay daha az tatil yapsan ne olurdu sezon başından beri yokları oynuyorsun her maç

Melo was super bad !!!

Hiç bir zaman sahiplenemeyeceğim.Semih kadar,Eboue kadar,Selçuk kadar benimseyeceğim bir oyuncu olamayacak.Sürekli problemli tavırları vardı zaten.

Dün puan alamadıysak kendisinin ve yönetimin transfer süresince gösterdiği tutum büyük rol oynuyor bunda.Yine de toparlamasını ve geçen seneye yaklaşmasını umuyorum.Sevgimizi kötüye kullanması kabul edilemez ilerisi için.

rahat olun hamit nasil yavas yavas oyniya oyniya toparlaniyorsa.. meloda öyle olacak

oynamasi lazim sürekli. baska türlü forma giremez. normal formundan cok uzak. ama onsuz takimin hali harap.

az cok futbol oynayanlar bilir, fizik olarak kötü durumda isen, kafandan gecenleri, yapmak istediklerini yapamazsin

kafandan geceni ayaklarin duymaz, görmez.

normalde cok kolay olan, normalde hep yaptigin seyleri yaparken zorlanirsin, hep bir adim geride kalirsin, agir hissedersin kendini.

ben antalya maci öncesi en az 4-5 mac daha lazim demistim, bir arkadas bana melo son derece hazir demisti

simdi görmüstür ne demek isstedigini

az cok futbol oynayanlar bilir, fizik olarak kötü durumda isen, kafandan gecenleri, yapmak istediklerini yapamazsin

kafandan geceni ayaklarin duymaz, görmez.

normalde cok kolay olan, normalde hep yaptigin seyleri yaparken zorlanirsin, hep bir adim geride kalirsin, agir hissedersin kendini.

ben antalya maci öncesi en az 4-5 mac daha lazim demistim, bir arkadas bana melo son derece hazir demisti

simdi görmüstür ne demek isstedigini

Geçen yıl Temmuz'un başında gelmişti bu yıl 3 ay yedi,içti,..... deyim yerindeyse.O kadar tatil yaptıktan,yattıktan sonra bu durumda olması çok normal.

Pas hataları neysede ortayı hiç kapatamadı.Adamlar cezasahasına kadar yürüyerek geldiler

Dün yarı performansını vermiş olsaydı çok farklı olurdu her şey.

Takım savunmamızda çok ama çok aksadı..

Geliştir kendini topla formunu sana bu sene daha çok ihtiyacımız var REİS

Geçen yıl Temmuz'un başında gelmişti bu yıl 3 ay yedi,içti,..... deyim yerindeyse.O kadar tatil yaptıktan,yattıktan sonra bu durumda olması çok normal.

burda suc yönetimde mi, yoksa kendisinde mi herkes kendine göre cevap verebilir

sonunda indirime gittin iste, zaten baska secenegin yoktu, gidecektin indirime, cunku o paralari sana baska kimse vermezdi, at iste imzayi hemen diyorum ben, yani sucu %70 meloda, %30 yönetimde buluyorum.

ama adam hic acele etmedi, en kötü ihtimal sonuna kadar beklerim, baska secenegim kalmazsa o zaman atarim dedi, bunu yaptida ...

burda yönetim bir baskasini devreye soksa, bir baska ön libero, meloya "seninle ugrasmayiz" demis olsa, melo hemen atardi imzayi.

yani yönetiminde sucu büyük.

yönetim basindan beri meloyu alicagiz dedi adeta, meloda bunu cok iyi kullandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt