Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hıncal Uluç'la bizi benzeştirmenin nedeni şu bende onun gibi doğruları kıvrılmadan, bükülmedeni o şudur, bu budur demeden söylerim. Burada fikirlerimizi özgürce paylaşabiliriz. Madem teknik direktörler iyi ben beğenmiyorum, Son 5 yıldır gelen hocalar(Gerets'i tenzih ederek söylüyorum) ne yaptı, ne futbol oynattı? Hiç! Suç hocada mı? Tabi ki hocada! Siz hiç bir satranç oyuncusunun kaybedince suçlu taşlar dediğini duydunuz mu? 2004 yılından beri Lucescu bir şekilde geri dönmediği sürece bu takım yaz sıcağında kalmış bir parça buz gibi eriyecek! Tolunay Kafkas, Şota gibi isimler Hagi'den çok daha iyi olurdu. Hagi kulübün maddi durumunu bile bile negatif işler yapıyor. Başarılı olamayıp Ocak ayında gider bence.

Suç hoca da felan değil.Saçma salak kadro kuran yönetimde ve saçma salak kadrolarda

sana guvenimeye devam ediyorum hagi

mumkunse guzel bir temizlik yap ama bekleme lutfen, tum sucu bu misimovice atmak sana yakismaz

hagi cok dogru yapiyor. ne dedi kendisi, takimi tanimaya calisiyorum. demek ki, herkes sirasini bekliyecek yada elinden geldigi kadar mücadele edecek, yoksa sonlari misi gibi olur. hagi kendi takimini kursun ve basarisiz olsun, o zaman elestiririm ama seviyesiz elestirmem. bu forumda okuduklarima inanamiyorum. hagi`ye defol git diyenler var ya.

hagi galatasaray formasinin degerini bilen ve mac icinde elinden gelenini yapan futbolcular istiyor. vurdum duymazlara galatasaray da yer yok, anlayin iste.

yönetim insallah sizin gibi taraftarlarin gazina gelipte göndermez hagi`yi.

Yönetim kim de Hagi'yi gönderiyor ? Yönetim yolun sonuna geldi.Hagi'den öte köy yok.

hagi birilerini kadro dışı bırakacaksa servet, ayhan ve m.sarp'dan başlaması gerekirdi...

Bu takıma en az 10 tane kaliteli futbolcu lazım teknk direktör ne yapabilir ki?

Bu takıma en az 10 tane kaliteli futbolcu lazım teknk direktör ne yapabilir ki?

t.d ne yapar kaliteli dediğin oyuncuyu kadro dışı bırakır, tıpkı lincoln gibi...

hem kaliteli oyuncuyu ne yapacaksın kadro dışı bırakmak için mi kaliteli oyuncu arıyorsun?

Mesela kadroda ender bulunan kaliteli adamlardan birini kadro dışı bırakmayabilir.

Renkdaş sahada isimler oynamıyor bunun farkına varırsın umarım adı Misimoviç diye yada başka birşey diye dokunulmazlığı yok değildir Lincolndede olduğu gibi bırakırsın kadro dışı oynamayıverir Balotelli kadro dışı bırakılıyor ama o klüpler büyük oluyor biz bir oyuncuyu kadro dışı bıraktığımızda td hata yaptı büyük oyuncuyu kadro dışı bırakmamalı nerden büyük oyuncu oluyor misimoviç kime ne kazandırmış büyük oyuncu öncelikle kişilikli olmalıdır bu nedenle sonuna kadar destekliyorum Hagi ve Tugayı bundan sonrada kimsenin gözünün yaşına bakmazlar umarım.

Beni Galatasaraylı yapan adamsın Hagi ne yapsan bir şey diyemiyorum.Olamıyorum objektif. Seviyoruz seni.Lütfen kendin ol ve bu yönetime oyuncak olma.

Antrenmanda Hagi'ye artistik yaptı belki? Nereden biliyorsunuz Misi'nin suçsuz günahsız olduğunu? Gelen Misi gibi kaliteli adam nasıl kadro dışı bırakılır diyor, kimse durduk yerde kadro dışı bırakılmaz.

Servet Rijkaard'a artistik yaptığında hepiniz kadro dışı bıraksın diyordunuz. Misi-Hagi olunca mı işler değişti?

hagiye ne yaparsam yapayım kızamıyorum vardır bir nedeni hayırlısı diyelim

Antrenmanda Hagi'ye artistik yaptı belki? Nereden biliyorsunuz Misi'nin suçsuz günahsız olduğunu? Gelen Misi gibi kaliteli adam nasıl kadro dışı bırakılır diyor, kimse durduk yerde kadro dışı bırakılmaz.

Servet Rijkaard'a artistik yaptığında hepiniz kadro dışı bıraksın diyordunuz. Misi-Hagi olunca mı işler değişti?

https://www.gscimbom.com/forum/turg...r-forumu/51178-gheorghe-hagiden-aciklama.html

Konuşmada isim vermese direk Servet'i,Sarp'ı,Hakan'ı,Zan'ı felan söylüyor zannederdim.Cıbbızla çekmeye gerek yok.Trabzon,Manisa maçlarında dikkat Hagi'nin dediği gibi

İnşallah şu Servet ve Bam üçlüsü senin aklını başına getirir bu hafta Hagi, bunlar seni yanıltıyor hep inanma onlara, çünkü onlar Rijkard'ı bile yollamayı başarabilen bir tayfa.

diyelim ki haginin istedgi oyuncular gonderildi yerlerine yenileri alindi olasi bir basarisizlikta ne olacak ?

Geri
Üst Alt