Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hem "Altyapıdan topçularla çıkalım maça, ilk 11 başlasınlar." diyorsunuz, hem de son 10-15 dakikada oyuna giren Aydın'a, Batdal'a, Çolak'a tahammül edemiyorsunuz. Yuh diyorum. Kimseye yaranamazsınki bu memlekette.

Hem "Altyapıdan topçularla çıkalım maça, ilk 11 başlasınlar." diyorsunuz, hem de son 10-15 dakikada oyuna giren Aydın'a, Batdal'a, Çolak'a tahammül edemiyorsunuz. Yuh diyorum. Kimseye yaranamazsınki bu memlekette.

Oyundan yanlış kişileri çıkardı, tercihlerin hemen hemen tamamı yanlıştı. Birincisi maçın son 25 dakikası orta sahamız ben öldüm diyordu, bir değişiklik yapmadı. İkincisi bitik Kewell'a 90 dakika tahammül ederken, Pino ve Elano gibi formda olan oyuncuları çıkarması oldu.

Üçüncüsü ve en büyük hatası da maçın başındaki kadro seçimi oldu.

Oyundan yanlış kişileri çıkardı, tercihlerin hemen hemen tamamı yanlıştı. Birincisi maçın son 25 dakikası orta sahamız ben öldüm diyordu, bir değişiklik yapmadı. İkincisi bitik Kewell'a 90 dakika tahammül ederken, Pino ve Elano gibi formda olan oyuncuları çıkarması oldu.

Üçüncüsü ve en büyük hatası da maçın başındaki kadro seçimi oldu.

Tüm bunların yanlış olduğuna neye göre karar veriyorsun? Belki de doğru olanları yaptı? Bilemeyiz.

[video=youtube;NDxpprgwswc]https://www.youtube.com/watch?v=NDxpprgwswc[/video]

Belki de bu yaptıklarını yapmamış olsa kaybedecektik. Bilemezsin.

Yahu bu obsesyonluğu bırakın artık. Orta sahaya gelen taze bir kanın takıma ne gibi bir zararı olacak? Kewell'ın oyundan çıkması nasıl bir zarar verecek? Bilemeyiz, bilemeyiz diyorsun. Tahmin yürütme ve ön görüşte mi yapamıyorsun?

Yahu bu obsesyonluğu bırakın artık. Orta sahaya gelen taze bir kanın takıma ne gibi bir zararı olacak? Kewell'ın oyundan çıkması nasıl bir zarar verecek? Bilemeyiz, bilemeyiz diyorsun. Tahmin yürütme ve ön görüşte mi yapamıyorsun?

Bilemeyeceğimiz için bilemeyiz diyorum. Tahmin yürütme ile Hagi'nin yaptıklarının yanlış olduğu gibi kesin bir sonuca varamıyorum ben. Sebebini de açıkladım.

Senin mantığınla, yapılan her türlü hamleyi yanlış gösterebiliriz.

Hagi gittikçe saçmalıyor, Misi kadro dışı kalıyorsa bu takımın yarısının uçması lazım.Hakan baltada görebiliyormuymuş mesela çalışma azmini taktik disiplini.

Bilemeyeceğimiz için bilemeyiz diyorum. Tahmin yürütme ile Hagi'nin yaptıklarının yanlış olduğu gibi kesin bir sonuca varamıyorum ben. Sebebini de açıkladım.

Senin mantığınla, yapılan her türlü hamleyi yanlış gösterebiliriz.

Göster o zaman? :)

Mantık diye bir şey var; Kewell'ın performansından ve orta sahanın halinden memnun olduğunu düşünmüyorum. Sadece Hagi saplantılığı olduğu için, devamlı koruma güdümlü yorumlar yapıyorsun. Eleştirmekten korkma, eleştiri insanları düşürmez, yüceltir.

Bende Rijkaard'ın devamlı arkasındaydım ama eleştirilmesi gerektiğinde eleştirimi sonuna kadar yaptım.

Kimi istersiniz efendim?

Yahu kayseriye yenilsen ne olur bu saatten sonra "hagi böyle oyuncu değişiklikleri yapmasa belki kaybederdik" diyorsun.

Ne oldu şimdi zirvede trabzonun berabere kaldığı hafta sende berabere kaldın sevinmeli miyiz?

Sabri sağ iç oynuyor,ayhan orta sahada paşam hala elanoyu çıkarıyor.Batdal giriyor pino çıkıyor çünkü pinoyla batdalı oynatıp forveti ikileyecek gram cesaret yok hocamızda.

Ziya doğanı getir kardeşim en azından hagiden fazla para almaz zerre farkları yok zaten.

Bu pozisyonda 1 puan almak = mağlup olmak

Kaybedicek neyimiz kaldıki be hocam

Ne diye hala Şu Batdal'la Pinoyu beraber oynatmıyorsun

Hagi gittikçe saçmalıyor, Misi kadro dışı kalıyorsa bu takımın yarısının uçması lazım.

İlk defa katılıyorum sana.

Ya biz takımı çok abartıyoruz iyi oynadığı maçlar var niye her maç öyle oynamıyorlar diye, ya da hakkaten Hagi'nin kafayı yemiş olmalı ki Misimovic'i kadro dışı bırakıyor.

Harbi anlamakta zorluk çekiyorum takıma son gün katılmış, ondan önce kendi takımında forma şansı bulmamış, bu takımda da sadece 9 maç oynamış, 8 maç ilk onbirde başlamış ve 5 maç oyundan alınmış, sadece 3 maç doksan dakika sahada kalmış. Son 4 maçta tamamen sol açıkta oynamış ve 1,5 senedir kötü giden takımda tek kadro dışı kalan isim olmuş

Güler misin ağlar mısın :o ? Rezalet bir olay resmen, rezaletinde ötesinde hatta...

Her hafta ne kadar kötü bi t.d olduğunu ispatlıyor,İnsua nın yedek kalması,baltanın oynaması,Servet in ısrarla oynaması,misi defterini kapattım falan tarzında saçma açıklamaları,oyuncu değişiklikleri zaten tam bi fiyasko,yahu pino yu çıkarmayıp batdal la beraber oynatsa kayseri yi yüzde 100000 yenerdik iddia ediyorum,neden hagi neden??

Hagi nin futbol hakkında 1 gram bilgisi olmadığını düşünüyorum,yani kızmayın, bugüne kadar hiç bi t.d ye bu kadar sert eleştiri yapmadım ama Hagi konusunda durum böyle bana göre,her hareketi ofsayt,inşallah yönetimle beraber gider kendisi,zira protesto edilmesi hiç hoş olmaz.

Her hafta ne kadar kötü bi t.d olduğunu ispatlıyor,İnsua nın yedek kalması,baltanın oynaması,Servet in ısrarla oynaması,misi defterini kapattım falan tarzında saçma açıklamaları,oyuncu değişiklikleri zaten tam bi fiyasko,Hagi nin futbol hakkında 1 gram bilgisi olmadığını düşünüyorum,yani kızmayın, bugüne kadar hiç bi t.d ye bu kadar sert eleştiri yapmadım ama Hagi konusunda durum böyle bana göre,her hareketi ofsayt,inşallah yönetimle beraber gider kendisi,zira protesto edilmesi hiç hoş olmaz.

Korkmaz bundan beterdi, 150 kiloluk Hasan Sasi oynattiyordu :D

Her hafta ne kadar kötü bi t.d olduğunu ispatlıyor,İnsua nın yedek kalması,baltanın oynaması,Servet in ısrarla oynaması,misi defterini kapattım falan tarzında saçma açıklamaları,oyuncu değişiklikleri zaten tam bi fiyasko,yahu pino yu çıkarmayıp batdal la beraber oynatsa kayseri yi yüzde 100000 yenerdik iddia ediyorum,neden hagi neden??

Hagi nin futbol hakkında 1 gram bilgisi olmadığını düşünüyorum,yani kızmayın, bugüne kadar hiç bi t.d ye bu kadar sert eleştiri yapmadım ama Hagi konusunda durum böyle bana göre,her hareketi ofsayt,inşallah yönetimle beraber gider kendisi,zira protesto edilmesi hiç hoş olmaz.

O söylediğin adamları çok bilmiş Rijkaard'da oynatıyordu. Rijkaard'da hiç çift forvet oynatmamıştı takımı. Geçen sezon Rijkaard'la da yenememiştik Kayseri'yi...

Geri
Üst Alt