Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

diyelim ki haginin istedgi oyuncular gonderildi yerlerine yenileri alindi olasi bir basarisizlikta ne olacak ?

bu herkes icin gecerli değil mi ?

kim gelirse gelsin kendi takımını kurucak ve başarılı olmaya calışıcak.

olamazsa kovulur , başarılı olursa kalır.

ancak bizde islere adnanlar cok fazla karıştığı icin teknik direktörler hakketmeden gönderiliyor suc onlardaymış gibi.

yönetici olsanız faydası olmayan notr olan adamı mı çalıştırırsınız,sürekli zararı olan adamı mı?hagi sürekli zararı olan adamı çalıştırıyor....

Albay rütbesi var Hagi'nin, eleştirirken dikkatli olun :)

haginin hafta sonu açıklamalarını görmüştüm ve çok mutlu olmuştum.neticede rjikard takıma kalitesiz dediğinde ona kızanlar sonradan ona hak verdi. vay efendim o rjikard bu hagi de diyemeyiz. hagi sahadaki futbolu görüp ,mücadelesizliği görüyosa o da haklı .o yüzden bizler teknik direktör kadar bilemeyiz olup bitenleri

"oyuncular galatasaray'da oynadıklarının farkına varmalı ve bu bilinçle oynamalı! kimse sadece ismiyle oynayamaz." cümlesi yeter hagi'nin. misi değil messi gelse tanımam valla ;)

"oyuncular galatasaray'da oynadıklarının farkına varmalı ve bu bilinçle oynamalı! kimse sadece ismiyle oynayamaz." cümlesi yeter hagi'nin. misi değil messi gelse tanımam valla ;)

yani misimoviç giderse dünyanın sonu değil.açıkçası misimoviç solda da oynasa, yerinde de oynasa insan bişeyler bekliyo ondan az süre alsa bile...ne bilyim tehlikeli bir şut,mükemmel bir ara pası,olay sarpla ,ayhanla ,barışla paslaşması değil...neticede topu alıp 2 çalım atsın kaleye gitsin..:(

vay be tek suclu misi mis, bakalim oynamadigi maclarda kim suclu cikacak, Baros ? Elano ? Kewell ? Cana ? Pino ? yollayin, hepsini

vay be tek suclu misi mis, bakalim oynamadigi maclarda kim suclu cikacak, Baros ? Elano ? Kewell ? Cana ? Pino ? yollayin, hepsini

Yok kardeş ben kimsede suç aramıyorum. Hagi suçlu bulmuş, böyle bir açıklama getirmiş, gayet doğru bulduğumu söylüyorum. Sonuçta misinin antrenmandaki isteğini, çalışmasını, ya da ne bileyim yaptığı tavrı felan, hepimizden iyi Hagi görüyor.

Bir de bir futbolcuyu kadro dışı bırakmak o kadar basit bir şey değil. Bir adamı tutup A2'ye göndermek veya takım kadrosundan ayrı çalıştırmak, önemli bir sebep gerektirir. Demek ki misi de birşeyleri görmüş Hagi. Mesela Servet niye kadro dışı bırakılmıyor diyoruz. Ben de herkes gibi Servet'ten iyici usandım gitsin diyorum ama şunu da görmek lazım objektif olarak. Adam elinden gelen herşeyi yapıyor, çabalıyor, mücadele ediyor ama beceremiyor, sorun bu. İşte Servet'in berbat da olsa kadro dışı edilemeyeceğinin sebebidir bu bence.

hagi yi 2-1 yendiğimiz antalya maçından beri anlamakta zorluk çekiyorum...

Misi konusu kapanmışmış, diyeceklerini yöneticilere söylemiş. Yazık be yazık ! Üstüne bir de bunların devamı gelecek mi sorusuna hepsi bu kadar diyeceğimi dedim falan diyor.

Hakkaten şaka gibi ya yemin ederim şaka gibi adamı resmen taraftarın önüne attı, üstüne Emre'yi de kaybetti kaybediyor az kaldı çocuğun futbol kariyeriyle oynamaya !..

Misi'nin ayrılması takıma dinamizm getirdi ama Sabri'yi kenara almakla bir çuval inciri berbat ettin sevgili Hagi.

Kayserispor-G.Saray macındaki 3 oyuncu degisikligi de hayal kırıklıgıdır.

Insua'yı oynatmaması hatalı.

Pino'yu çıkarması hatalı.Batdal'ı onun yerine sokuyor.Ne değişecek ?

Çift forvet yapsana bir puana razı oluyorsun

Üç oyuncu değişikliği de malesef yanlıştı.Maçın sonlarına bütün iş yapacak adamları kenara almak, aydın ve emre çolak lı hücum hattı ile bir puanı düşündü.Bir puana dua edecek halimiz yok.

Kümede kalma yolunda aldığımız 1 puan bizim için çok değerli teşekkürler hagi.

Misimoviç kadro dışı bırakılırken ki bahsettiğin saha içindeki hal ve tavırlar hakan ve ayhan için de geçerli mi?Yoksa yerli oyuncu çetesinden korkacak pasiflikte bir hoca mısın?

Fatih hoca olsaydı gıkını çıkaramazdı bu adamlar.Hoş fatih hoca adnan sezginin altında da çalışmayarak farkını göstermiştir.

Haftaya beşiktaşı yenebilme ihtimalimiz var konyaspor gibi kontratak yaparak ki aynı mantaliteyle oynuyoruz;fakat sonumuz belli biz bu sistemle daha aşağıya doğru gideriz.

Geri
Üst Alt