Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
aynen sana katılıyorum ve ben zaten başarı istemiyorum. yanlış anlaşıldım. şampiyonluklar zerre umrumda değil. fakat o parçalı formayı giymeyi hakketmeyenleri silmeli. bakın benim eleştirim niye batdal değil pino niye şu değil bu değil... demiyorum. musa yada cumhur mustafa sarpın yerine oynasaydı tarihi farkmı yicektik. yesek ne olur. o kutsal formayı yırtan şerefsizden kıymetlimi
Sen bu adamın geleli iki maç olduğunu ve kadro temizliği denen şeyin iki maçta olmadığını biliyormusun? Hagi günü kurtarmak istese zank diye fener maçında Emre Çolak'ı oyuna sokmaz.Ben de nefret ediyorum Sarp'tan ama zamanı gelince o da kesik yiyecektir. Sen iki maçta geleceğe dönük veya geriye dönük bir ışık göremezsin.Bu mümkün değil. Hagi ile bu sene yüksek başarı beklemek insafsızlık olur. Adam oyuncularını tanıyor daha yeni yeni.İnsaf kardeşim insaf.
aynen sana katılıyorum ve ben zaten başarı istemiyorum. yanlış anlaşıldım. şampiyonluklar zerre umrumda değil. fakat o parçalı formayı giymeyi hakketmeyenleri silmeli. bakın benim eleştirim niye batdal değil pino niye şu değil bu değil... demiyorum. musa yada cumhur mustafa sarpın yerine oynasaydı tarihi farkmı yicektik. yesek ne olur. o kutsal formayı yırtan şerefsizden kıymetlimi