Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Sen bu adamın geleli iki maç olduğunu ve kadro temizliği denen şeyin iki maçta olmadığını biliyormusun? Hagi günü kurtarmak istese zank diye fener maçında Emre Çolak'ı oyuna sokmaz.Ben de nefret ediyorum Sarp'tan ama zamanı gelince o da kesik yiyecektir. Sen iki maçta geleceğe dönük veya geriye dönük bir ışık göremezsin.Bu mümkün değil. Hagi ile bu sene yüksek başarı beklemek insafsızlık olur. Adam oyuncularını tanıyor daha yeni yeni.İnsaf kardeşim insaf.

aynen sana katılıyorum ve ben zaten başarı istemiyorum. yanlış anlaşıldım. şampiyonluklar zerre umrumda değil. fakat o parçalı formayı giymeyi hakketmeyenleri silmeli. bakın benim eleştirim niye batdal değil pino niye şu değil bu değil... demiyorum. musa yada cumhur mustafa sarpın yerine oynasaydı tarihi farkmı yicektik. yesek ne olur. o kutsal formayı yırtan şerefsizden kıymetlimi

aynen sana katılıyorum ve ben zaten başarı istemiyorum. yanlış anlaşıldım. şampiyonluklar zerre umrumda değil. fakat o parçalı formayı giymeyi hakketmeyenleri silmeli. bakın benim eleştirim niye batdal değil pino niye şu değil bu değil... demiyorum. musa yada cumhur mustafa sarpın yerine oynasaydı tarihi farkmı yicektik. yesek ne olur. o kutsal formayı yırtan şerefsizden kıymetlimi

Hagi gelir gelmez kafasında Mustafa Sarp'ı sileceğim oynatmayacağım gibi bir mantıkla gelmek zorunda değil diyoruz sana da.Bekleyin kardeşim. Azıcık sabır.Çok sığ bir şekilde eleştiriyorsunuz.

Hagi gelir gelmez kafasında Mustafa Sarp'ı sileceğim oynatmayacağım gibi bir mantıkla gelmek zorunda değil diyoruz sana da.Bekleyin kardeşim. Azıcık sabır.Çok sığ bir şekilde eleştiriyorsunuz.

ben hagi nin iyiliğini istiyorum sadece. bu herif bir büyük değerin daha sonu olmadan def edilmeli.

Burda herkes kaygılarından söz etmiş. Eleştiri olarak algılanmış.

Sizinki kaygı değil doğmamış çocuğa don biçmektir.

Hagi 2005'te bizimleydi. Önceden doğdu yani :)

2 haftada ne sistem kurmasini bekliyorsunuz ki Hagi´nin. 2 hafta bile olmadi. 1.5 senede yapamadigimizi 2 haftada nasil yapacakmis Hagi cok merak ettim simdi. Anlatin da bilelim

Hagi 2005'te bizimleydi. Önceden doğdu yani :)

Sen önce ön yargılarını sil bir öyle tartışalım.2005'teki tarihin en zayıf kadrolarından biriydi ve o kadroya Hagi'nin oynattığı futbola bir bak ve o kadronun ondan sonraki sezon şampiyonluğunda Hagi'nin payına bak.

O günkü şartlar ne kadar zorsa, şimdiki şartlarda zor. Gerçek Hagi performansını önümüzdeki seozn beklemek gerekir.

Ama önce ön yargıları bir silmek gerekir.

Sen önce ön yargılarını sil bir öyle tartışalım.2005'teki tarihin en zayıf kadrolarından biriydi ve o kadroya Hagi'nin oynattığı futbola bir bak ve o kadronun ondan sonraki sezon şampiyonluğunda Hagi'nin payına bak.

O günkü şartlar ne kadar zorsa, şimdiki şartlarda zor. Gerçek Hagi performansını önümüzdeki seozn beklemek gerekir.

Ama önce ön yargıları bir silmek gerekir.

Hagi'yi eleştirmiyorum tedirginlik duyuyorum. Geçmişteki mentalitesini değiştirememiş korkusu sardı beni. İnşallah değişir sakatlar dönünce bakacaz artık. Ama şu 2 maç ciddi derecede karamsarlaştırdı beni.

..

Rijkaard'ın elinde çok daha kaliteli adamlar olmasına rağmen bir kere bile yenemedi Antalya'yı. Hagi sakatlıklar dan dolayı çıkarmak zorunda kaldığı şu ikinci lig kadrosuyla bile kazanmayı bildi. Fener deplasmanından 10 yıl sona puan çıkardı. E bırakın da biraz zor olsun. Bırakın da şu kadroyl oynanan futbol kuşku yaratsın bi zahmet. Ne bekliyordunuz ki. Sakatlar düzelince hagi uçurucak bu takımı eminim. Saygılar Hagi reyiz:tiphat:

Arkadaşlar vazgeçin artık şu iki maçla üç maçla yorum yapma hastalığından. Rijkaard Antalya'yı geçen yıl 2 kere yendi 2 kere yenildi ama ne hikmetse bir kere bile yenemedi Rijkaard deniliyor. Neden ? Hagi'yi göklere çıkarmak için. Haftaya İbb'ye yenilsek Rijkaard yenmişti mi diyeceksiniz ? Böyle bir karşılaştırma yok. Uzun vadede nelerin yapılacağı önemli. Teknik direktörleri kıyaslamak zaten bana göre mantıksızdır, çünkü eşit şartlar yoktur teknik direktörler için. Kiminin sistemi takıma uymaz, kiminin futbol anlayışı ülke futboluna uymaz. Sayısız kavram var teknik direktörlükte.

Ek olarak, kaygılarından bahseden arkadaşların da buna hakkı var. Kaygı duydukları şeyleri söylüyorlar diye " Vay efendim sen böylesin.." vs. gibi cümleler kurmaya gerek yok. Takımımızın başında Hagi varsa biz Hagi'nin sonuna kadar destekçisiyiz. Yeri gelir eleştiririz de överiz de bu herkesin hakkıdır. Tabii ki bunu da eleştirinin anlamını bilerek yapmak gerekir.

Arkadaşlar vazgeçin artık şu iki maçla üç maçla yorum yapma hastalığından. Rijkaard Antalya'yı geçen yıl 2 kere yendi 2 kere yenildi ama ne hikmetse bir kere bile yenemedi Rijkaard deniliyor. Neden ? Hagi'yi göklere çıkarmak için. Haftaya İbb'ye yenilsek Rijkaard yenmişti mi diyeceksiniz ? Böyle bir karşılaştırma yok. Uzun vadede nelerin yapılacağı önemli. Teknik direktörleri kıyaslamak zaten bana göre mantıksızdır, çünkü eşit şartlar yoktur teknik direktörler için. Kiminin sistemi takıma uymaz, kiminin futbol anlayışı ülke futboluna uymaz. Sayısız kavram var teknik direktörlükte.

Ek olarak, kaygılarından bahseden arkadaşların da buna hakkı var. Kaygı duydukları şeyleri söylüyorlar diye " Vay efendim sen böylesin.." vs. gibi cümleler kurmaya gerek yok. Takımımızın başında Hagi varsa biz Hagi'nin sonuna kadar destekçisiyiz. Yeri gelir eleştiririz de överiz de bu herkesin hakkıdır. Tabii ki bunu da eleştirinin anlamını bilerek yapmak gerekir.

1. si evet yanlıs istatistik vermişim ama antalyaya kaybettiğimiz maç bizi kupadan etti. Önem olarak daha büyüktü. Yendiğimiz maçların bi anlamı olmadı yani zaten ligin de sonunu getiremediği için rijkaard.

2. si daha senin de dediğin gibi 2 maç oynanmışken asıl nedir bu tedirgin olma kuşkulu olma hali?? Ben buna tepki olarak Hagiyi övdüm sen gelip aynı bahaneyle niye yüceltiyorsun diyorsun. 2 haftalık kuşkularımızı kendimize saklayalım ozaman sorun olmasın. Onun dışındaki övgüleri yüceltmeleri de iyi niyet ve gelecekle ilgili güzel temenniler olarak algılarsak sorun kalmaz.

1. si evet yanlıs istatistik vermişim ama antalyaya kaybettiğimiz maç bizi kupadan etti. Önem olarak daha büyüktü. Yendiğimiz maçların bi anlamı olmadı yani zaten ligin de sonunu getiremediği için rijkaard.

2. si daha senin de dediğin gibi 2 maç oynanmışken asıl nedir bu tedirgin olma kuşkulu olma hali?? Ben buna tepki olarak Hagiyi övdüm sen gelip aynı bahaneyle niye yüceltiyorsun diyorsun. 2 haftalık kuşkularımızı kendimize saklayalım ozaman sorun olmasın. Onun dışındaki övgüleri yüceltmeleri de iyi niyet ve gelecekle ilgili güzel temenniler olarak algılarsak sorun kalmaz.

2 maçla ne övün ne de yerin. Ben eleştirin ama övmeyin diye bir şey demedim. Çünkü bu forumda çok insan gördüm, 3 günde 180 derece dönüş yapıyor yorumlarında. Bu tip olaylardan canım sıkıldığı için söyledim bunu da. Bugün övenler bir ay sonra gitsin falan diyorlar. Rijkaard konusuna aç bir bak, aynı kişilerin ne kadar ters yorumlar yaptığını anlarsın zaten.

Ek olarak, lafım sadece sana değildi ki kimsenin mesajını da alıntılamadım. Lafım genele.

Evet bence de baştan yermek de kötü baştan göklere çıkarmak da. Ben farklı anlamışım ilk mesajından..

Moraller yüksek olsun sahip çıkalım bu önemli. Fakat hayal kırıklığı yaşayıp sona yerle bir etmemek için de baştan çok gaza gelmeyelim. Önemli olan bunlar. İnşallah kayıpsız geçeriz Trrabzonu da..

Evet bence de baştan yermek de kötü baştan göklere çıkarmak da. Ben farklı anlamışım ilk mesajından..

Moraller yüksek olsun sahip çıkalım bu önemli. Fakat hayal kırıklığı yaşayıp sona yerle bir etmemek için de baştan çok gaza gelmeyelim. Önemli olan bunlar. İnşallah kayıpsız geçeriz Trrabzonu da..

Aynen öyle. Trabzon ve Kayseri deplasmanlarından çıkaracağımız 4 puan harika olur bence 6 puanda gözüm yok :)

hala bekliyorum yahu

sarpi oynatiyor diye rijkaardi yerin dibine sokanlar

bekliyorum adam iki mactir 90 dkk oynuyor

buz futbolu bilmiyoruz demekmi zor yoksa bu td ler harbiden kendi ayaginami ates

ediyor

kotu niyetle sormuyorum sadece merak

hayur hissediyorum 2 mac kaybetsek azar gene bazi kafatasi avcilari cok belli

:005:

hala bekliyorum yahu

sarpi oynatiyor diye rijkaardi yerin dibine sokanlar

bekliyorum adam iki mactir 90 dkk oynuyor

buz futbolu bilmiyoruz demekmi zor yoksa bu td ler harbiden kendi ayaginami ates

ediyor

kotu niyetle sormuyorum sadece merak

hayur hissediyorum 2 mac kaybetsek azar gene bazi kafatasi avcilari cok belli

Oynatacak adam yok maalesef,emre çolağı 90 dakika oynatamassın yarım saat bile ayakta kalamaz,musa zaten kaç aydır oynamıyor.Ayhan cezalı,Elano grip Arda sakat,ortasahada mecburen oynayacak,alternatifi yok adamın neredeyse şu durumda.Sakatlar iyileşir herşey rayına oturur işte o zaman yine mustafa sarpı oynatırsa aynı soruyu bende sormak isterim Sn.Hagi ye :)

Geri
Üst Alt