Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Haginin o halini görünce çok üzüldüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim dahil herkes gider Hagi kalır.Destek vermeliyiz.
Yanlış Hagi de bizim hocalığımız yapabilecek bir antrenör değil,zaten futbolcu iken de o döenme göre bizim çapımızın üstüydü,ama antrenörlüğü ise tam tersi seyretmişive 4 yıldır tek bir takım dahi çalıştırmamış bir adamdı.
5. maçına çıkmış olan ve kendi kurmadığı bir takıma gelen, elini taşın altına koymuş, belki de harcanacağını bile bile gelen adama ben destek olurum.
Bırakalım artık bir kere olsun teknik direktörümüz gitmesin arkadaş.Rica ediyorum.
sabri sağ önde oynuyorsa, ayhan oynuyorsa,misimoviç mevkisi hariç her yerde oynuyorsa,bitik kewell oynuyorsa o hocadan bir yol olmaz.
Bırak emre çolak oynasın,ayhanı kes artık.Bırak servet oynamasın,orta yapamayan sabri sağ bek oynasın ama tek müdahale yok geldiğinden beri farklı hiçbirşey yapamayan bir adamdan ne bekliyoruz.
2.YARI CANA KESİN ÇIKAR AYHAN İLK 11 OLUR BLA BLA.......YAHU SERVET YOK YERE 2 HAFTADIR BU TAKIMA GOL YEDİRİYOR SEN MİSİMOVİÇLE UĞRAŞIYORSUN.
elini taşın altına koymak mı? trimoşaradan bile kovulmuş bir adama Galatasaray hocalık teklif ediyorsa romanyadan koşa koşa gelir.
Elini taşın altın koyanı bilmem bu hikayede iş bilmez taraf kriz halinde takımın başına kariyeri sıfır bir hoca getiren yönetimdir.
Hagi kariyerinde hangi hoca olsa atlardı bu teklife romanya liginden teklif alamayan bir hocadan bahsediyoruz.
Futbolculuğunda benim için tanrıdır hagi hocalığı ise vasat bile değildir.
ulan açın rijkaard kovulduktan sonraki fikstüre bir bakın. Fener-antalya-trabzon-manisa-kayseri-bjk. Takım berbat halde, oyuncular ruhsuz, yeteneksiz, başkan polat, yardımcısı sezgin vs.
Bu şartlar altında takımın başına geçmeyi kabul eden kim olursa olsun sonuna kadar saygı ve sevgi duyarım. Yok sabri niye sağ önde felan da demem. Ki bu isim hagi.
Ne olucak sabri sağ bek oynasa, takım mı kurtulacak? Cana 10 dakika sonra çıksa takım mı kurtulucaktı? Zaten golleri yemişiz.
Ne olup bittigi hakkında zerre fikrin yok. Elestirine noktayı koy bana sorarsan.
Timişoara, Bükreş bilmem ne diye Hagi'yi küçümsüyorsunuz. Kralı geldi, Barcelona'nın hocası Frank Rijkaard, yanında Neeskens ile. Ne oldu söyle bakayım Erkut Sözeri?
kRALI OLDUĞU TARTIŞILIR LUCESCU TAKIM İDARE ETME VE TAKTİK BİLGİ AÇISINDAN RİJKAARDDAN DAHA ÖNDEDİR BENİM İÇİN.
Mancini veya rijkaard gibi hocalar iyi taktisyen değillerdir iyi kadrolarla başarılı olabilmişlerdir.Mourinho gibi bir portoyu CL şampiyonu yapmalarını veya lucescu gibi shaktarı uefa şampiyonu yapmalarını bekleyemezsiniz.
elini taşın altına koymak mı? trimoşaradan bile kovulmuş bir adama Galatasaray hocalık teklif ediyorsa romanyadan koşa koşa gelir.
Elini taşın altın koyanı bilmem bu hikayede iş bilmez taraf kriz halinde takımın başına kariyeri sıfır bir hoca getiren yönetimdir.
Hagi kariyerinde hangi hoca olsa atlardı bu teklife romanya liginden teklif alamayan bir hocadan bahsediyoruz.
Futbolculuğunda benim için tanrıdır hagi hocalığı ise vasat bile değildir.