Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi'ye saygım sonsuz ama Cana'yı neden her maç çıkartıyor abi anlamıyorum aklındakileri de merak ediyorum gerçekten. Ayrıca biri heralde Misi'yi yanlış anlatmış Hagi'ye kesin. Yoksa bu durumu en iyi Hagi'nin toparlaması lazımdı.

Yönetim dahil herkes gider Hagi kalır.Destek vermeliyiz.

Pusuda bekleyen taraftara hayranım, resmen günümü yapıyolar.

Yönetim dahil herkes gider Hagi kalır.Destek vermeliyiz.

Yanlış Hagi de bizim hocalığımız yapabilecek bir antrenör değil,zaten futbolcu iken de o döenme göre bizim çapımızın üstüydü,ama antrenörlüğü ise tam tersi seyretmişive 4 yıldır tek bir takım dahi çalıştırmamış bir adamdı.

sabri sağ önde oynuyorsa, ayhan oynuyorsa,misimoviç mevkisi hariç her yerde oynuyorsa,bitik kewell oynuyorsa o hocadan bir yol olmaz.

Bırak emre çolak oynasın,ayhanı kes artık.Bırak servet oynamasın,orta yapamayan sabri sağ bek oynasın ama tek müdahale yok geldiğinden beri farklı hiçbirşey yapamayan bir adamdan ne bekliyoruz.

2.YARI CANA KESİN ÇIKAR AYHAN İLK 11 OLUR BLA BLA.......YAHU SERVET YOK YERE 2 HAFTADIR BU TAKIMA GOL YEDİRİYOR SEN MİSİMOVİÇLE UĞRAŞIYORSUN.

5. maçına çıkmış olan ve kendi kurmadığı bir takıma gelen, elini taşın altına koymuş, belki de harcanacağını bile bile gelen adama ben destek olurum.

Bırakalım artık bir kere olsun teknik direktörümüz gitmesin arkadaş.Rica ediyorum.

Yanlış Hagi de bizim hocalığımız yapabilecek bir antrenör değil,zaten futbolcu iken de o döenme göre bizim çapımızın üstüydü,ama antrenörlüğü ise tam tersi seyretmişive 4 yıldır tek bir takım dahi çalıştırmamış bir adamdı.

Rijkaard Barcelona'yi calistirdi da ne oldu?

5. maçına çıkmış olan ve kendi kurmadığı bir takıma gelen, elini taşın altına koymuş, belki de harcanacağını bile bile gelen adama ben destek olurum.

Bırakalım artık bir kere olsun teknik direktörümüz gitmesin arkadaş.Rica ediyorum.

elini taşın altına koymak mı? trimoşaradan bile kovulmuş bir adama Galatasaray hocalık teklif ediyorsa romanyadan koşa koşa gelir.

Elini taşın altın koyanı bilmem bu hikayede iş bilmez taraf kriz halinde takımın başına kariyeri sıfır bir hoca getiren yönetimdir.

Hagi kariyerinde hangi hoca olsa atlardı bu teklife romanya liginden teklif alamayan bir hocadan bahsediyoruz.

Futbolculuğunda benim için tanrıdır hagi hocalığı ise vasat bile değildir.

Hagi bu takimi adam edecek,kimsenin gozunun yasina bakmaz.Kimse gelipte her gittigi takimdan ayrildi lafini cikarmasin,isine karistirmadigi,istedigi yapilmadigi icin birakmistir.Boyle bir kisilikten, insandan ,her denilene olur demesini bekleyemessiniz,asi lider kisiligi vardir,romanyada baskanlarin takimlari nasil oyuncak gibi gorup oynamaya kalktigida ortadayken,haginin romanyada gecirdigi sure olcu olamaz.

Olcu Galatasarayi calistirdigi ilk donemidir ve gayette basariliydi,yonetimle takistigi icin gonderilmisti.Simdi sadece bekleyin izin verin transferleri yapsin,alacagini alsin,satacagini satsin sonra olusturdugu takim is yapmazssa konusursunuz.

Ulan açın Rijkaard kovulduktan sonraki fikstüre bir bakın. Fener-Antalya-Trabzon-Manisa-Kayseri-Bjk. Takım berbat halde, oyuncular ruhsuz, yeteneksiz, başkan Polat, yardımcısı Sezgin vs.

Bu şartlar altında takımın başına geçmeyi kabul eden kim olursa olsun sonuna kadar saygı ve sevgi duyarım. Yok Sabri niye sağ önde felan da demem. Ki bu isim Hagi.

Ne olucak Sabri sağ bek oynasa, takım mı kurtulacak? Cana 10 dakika sonra çıksa takım mı kurtulucaktı? Zaten golleri yemişiz.

sabri sağ önde oynuyorsa, ayhan oynuyorsa,misimoviç mevkisi hariç her yerde oynuyorsa,bitik kewell oynuyorsa o hocadan bir yol olmaz.

Bırak emre çolak oynasın,ayhanı kes artık.Bırak servet oynamasın,orta yapamayan sabri sağ bek oynasın ama tek müdahale yok geldiğinden beri farklı hiçbirşey yapamayan bir adamdan ne bekliyoruz.

2.YARI CANA KESİN ÇIKAR AYHAN İLK 11 OLUR BLA BLA.......YAHU SERVET YOK YERE 2 HAFTADIR BU TAKIMA GOL YEDİRİYOR SEN MİSİMOVİÇLE UĞRAŞIYORSUN.

1)Şuan kanatlarda kaç altarnatif var Misimovic denenmesin , Kewell oynamasın ?

2)Stoperde kaç altarnatif var Servet oynamasın ?

3)Orta saha da kaç altarnatif var yerlilerin içinde en kalıteli orta saha Ayhan oynamasın ?

4)Emre Çolak dediğiniz velet Denizli kupa maçı dışında ne yaptı ?

5)Misimovic´in form durumu neydi ?

Şu sorulara beni ve milleti ikna edecek cevaplar verirsen Hagi hatalı demektir .

elini taşın altına koymak mı? trimoşaradan bile kovulmuş bir adama Galatasaray hocalık teklif ediyorsa romanyadan koşa koşa gelir.

Elini taşın altın koyanı bilmem bu hikayede iş bilmez taraf kriz halinde takımın başına kariyeri sıfır bir hoca getiren yönetimdir.

Hagi kariyerinde hangi hoca olsa atlardı bu teklife romanya liginden teklif alamayan bir hocadan bahsediyoruz.

Ne olup bittigi hakkında zerre fikrin yok. Elestirine noktayı koy bana sorarsan.

ulan açın rijkaard kovulduktan sonraki fikstüre bir bakın. Fener-antalya-trabzon-manisa-kayseri-bjk. Takım berbat halde, oyuncular ruhsuz, yeteneksiz, başkan polat, yardımcısı sezgin vs.

Bu şartlar altında takımın başına geçmeyi kabul eden kim olursa olsun sonuna kadar saygı ve sevgi duyarım. Yok sabri niye sağ önde felan da demem. Ki bu isim hagi.

Ne olucak sabri sağ bek oynasa, takım mı kurtulacak? Cana 10 dakika sonra çıksa takım mı kurtulucaktı? Zaten golleri yemişiz.

budur.

Timişoara, Bükreş bilmem ne diye Hagi'yi küçümsüyorsunuz. Kralı geldi, Barcelona'nın hocası Frank Rijkaard, yanında Neeskens ile. Ne oldu söyle bakayım Erkut Sözeri?

Ne olup bittigi hakkında zerre fikrin yok. Elestirine noktayı koy bana sorarsan.

fikrim var ve net hagi gibi bir hocayla Galatasaray (bu sezondan da bahsetmiyorum) hiçbir zaman bir arpa boyu yol gitmez çapı bellidir.

Hagi futbolcu olarak kalbimizde yer etmiş olabilir ama romantizmi bir kenara bırakın Galatasarayda oynamamış olsa bu kariyerde bir hoca takımın başına gelmiş olsa şimdi kitleler halinde sallıyordunuz.

Mesela dan petrescu bence hagiden daha iyi bir hocadır gelse takımın başına ister misiniz? ama hagi olunca eleştiriye tahamülünüz yok.Ben bu mesajı bu tarihle print screen yapıyorum zamanı geldiğinde arşivden çıkarıp önünüze koyarım fikrimdeki zerreyi.

Ha o an geldiğinde görmemiz açısından tekrar belirteyim HAGİ KALİTESİNDE BİR HOCAYLA BU SENE DEĞİL HİÇBİR ZAMAN BU TAKIM BİR ARPA BOYU YOL ALAMAZ.

Timişoara, Bükreş bilmem ne diye Hagi'yi küçümsüyorsunuz. Kralı geldi, Barcelona'nın hocası Frank Rijkaard, yanında Neeskens ile. Ne oldu söyle bakayım Erkut Sözeri?

kRALI OLDUĞU TARTIŞILIR LUCESCU TAKIM İDARE ETME VE TAKTİK BİLGİ AÇISINDAN RİJKAARDDAN DAHA ÖNDEDİR BENİM İÇİN.

Mancini veya rijkaard gibi hocalar iyi taktisyen değillerdir iyi kadrolarla başarılı olabilmişlerdir.Mourinho gibi bir portoyu CL şampiyonu yapmalarını veya lucescu gibi shaktarı uefa şampiyonu yapmalarını bekleyemezsiniz.

kRALI OLDUĞU TARTIŞILIR LUCESCU TAKIM İDARE ETME VE TAKTİK BİLGİ AÇISINDAN RİJKAARDDAN DAHA ÖNDEDİR BENİM İÇİN.

Mancini veya rijkaard gibi hocalar iyi taktisyen değillerdir iyi kadrolarla başarılı olabilmişlerdir.Mourinho gibi bir portoyu CL şampiyonu yapmalarını veya lucescu gibi shaktarı uefa şampiyonu yapmalarını bekleyemezsiniz.

Sen klüp bazında söylüyorsun ama. "Timişoara'yı çalıştıran Hagi getirilirse olacağı buydu." diyorsun. "Barcelona'yı çalıştıran geldi, ne oldu?" diye sorarlar adama.

Ayrıca Rijkaard bu işin kralı tabii, Şampiyonlar Ligi'ni aldı mı almadı mı?

Size göre Fatih Terim'de ilk geldiğinde takıma gereksiz bir teknikdirektördü,hatta Fener'den 3 yiyince o gece kovulmalıydı...

Geri
Üst Alt