Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Yanında Servet olsaydı en azından mantık arardım hocam bu işte. Fakat Servet gibi futbol katili takımını satan adam otururken Misimovic ise baş sorumlu. O zaman bi dur derim kararı alan Hocayada yada zorla aldıran yönetimede. Galatasarayın değerleri Transfer bütçesinden çok daha önemlidir. Parayı borçlanarak bulursun. Ama onur ve gurur borca alınmaz.

Kesinlikle olucak, ama tek gecede olup biticek birsey degil bu. Hagi kulübü bu durumdan hem maddi hem manevi anlamda en az zararla cıkartmak isteyecektir. Aksi tatirde Terim dönemi gibi cok ciddi bir kaosa gireriz ve bu sefer 04-05'teki gibi futbol takımını toparlayacak bir Hagi'de olmaz. Zira gecen hafta I love you Hagi diye inleten taratarın suan bugün Hagi'yi indirme politikasına girdigi maglum.

Hagi'nin ortaya attıgı bulmacaya dikkat edin. Revizyon dedi, ama aynı zamanda revizyonun bir bölümü icin devre arasını bile bekleyameyebiliriz dedi. Misimovicle basladı, Insua ile devam eder, fakat Servet, Sarp gibi oyuncuları bu takımda barındırmaz.

Hagi`ye salliyanlar`dan tiksiniyorum. Yaziklar olsun sizin gibilere. Misi de kim mis`Hagi öyle istiyorsa vardir bir bildigi.

Keske herkes sana benim gibi sonsuz güvense.

Hagi`ye salliyanlar`dan tiksiniyorum. Yaziklar olsun sizin gibilere. Misi de kim mis`Hagi öyle istiyorsa vardir bir bildigi.

Keske herkes sana benim gibi sonsuz güvense.

Hagide Misimovicte birer insan hiç kimse Galatasaray kulübünden büyük değildir

Bülent Korkmaz'da,Hakan Şükür'de Rahmetli Metin Oktay'da ve şuan hocamız Hagi'de

İnsanları gözünüzde bu kadar büyütüp o ne yapıyorsa bir bildiği vardır düşüncesiyle bir yere varılmaz

Hagiye güvenmemiz için dönüp hocalık kariyerine bir bakmamız lazım

Seni bilmem ama ben dönüp baktığımda futbol harici pek birşey göremiyorum

Not: Bu bir eleştiri değildir :) sadece yorumuna cevap olarak yazdım

Az bile yapmis pino ve baros disindakileride gondermesi lazim.Yabanci oyuncu fark yaratmali takimda bariz sekilde.Yerlileri istedigin zaman degistiremezsin kolay kolay ulke icinden iyi kalitede oyuncu bulamazsin ,yerine koyacagin oyuncu sayisi kisitlidir.Bu yuzden acigi yabancilarla kapatirsin,bizdeki yabancilarin baros ve kewel (artik fizik olarak bitik) disinda hic birinin bes kurusluk faydasini gormedim.Yerlilerdende ozellikle Sarp,Servet ve Ali Turanin gonderilmesi gerekir.Digerleri icin bir aciliyet yok su anda,yerlerine daha iyisi kounuldukca yavas yavas yol verilir.

ilk tekmeyi servet yiyecekti, yimedi, baska birisi yedi, üstüne yabanci, pek te sucu olmayan kisi

benim icin bitmistir bu devir.

kusura bakma hocam, sen TD degilsin...

Yarım porsiyon hoca kimse kusura bakmasın! 3 ay orada, 5 ay burada takılmakla, çoluğu çocuğu çalıştırmakla hoca olunmaz. Kendisi iflah olmaz bir 10 numara düşmanıdır! Hakan Yakın'a yarım sezonda hazırlık maçında dahi tam bir 90 dakika şans vermeden biletini kesmiş, onu yok saymıştı. Bugün aynısını adaptasyon süresini henüz atlatamamış olan bir futbolcuya Misimovic'e yapıyor. Artık yeter Hagi gitsin ve bir daha ebediyen kapansın bu Hagi sayfası çünkü nefret ettirecek kendisinden. Rumen milliyetçiliği yaparak 5 para etmez rumen futbolcular isteyecek adım gibi biliyorum.

Az bile yapmis pino ve baros disindakileride gondermesi lazim.Yabanci oyuncu fark yaratmali takimda bariz sekilde.Yerlileri istedigin zaman degistiremezsin kolay kolay ulke icinden iyi kalitede oyuncu bulamazsin ,yerine koyacagin oyuncu sayisi kisitlidir.Bu yuzden acigi yabancilarla kapatirsin,bizdeki yabancilarin baros ve kewel (artik fizik olarak bitik) disinda hic birinin bes kurusluk faydasini gormedim.Yerlilerdende ozellikle Sarp,Servet ve Ali Turanin gonderilmesi gerekir.Digerleri icin bir aciliyet yok su anda,yerlerine daha iyisi kounuldukca yavas yavas yol verilir.

Böyle düşünnen yerlinin de bir tarafı kalkar ve sümüğü ile hoca göndermeye başlar.Takımdaki yabancıların hepsi kaliteli ve karakterli isimler.Sen göndermeye devam et pino ve baros dışındakileri.

Yarım porsiyon hoca kimse kusura bakmasın! 3 ay orada, 5 ay burada takılmakla, çoluğu çocuğu çalıştırmakla hoca olunmaz. Kendisi iflah olmaz bir 10 numara düşmanıdır! Hakan Yakın'a yarım sezonda hazırlık maçında dahi tam bir 90 dakika şans vermeden biletini kesmiş, onu yok saymıştı. Bugün aynısını adaptasyon süresini henüz atlatamamış olan bir futbolcuya Misimovic'e yapıyor. Artık yeter Hagi gitsin ve bir daha ebediyen kapansın bu Hagi sayfası çünkü nefret ettirecek kendisinden. Rumen milliyetçiliği yaparak 5 para etmez rumen futbolcular isteyecek adım gibi biliyorum.

O futbolcuları ilk döneminde Hagi getirmedi kardeşim.Hagi asla o rumen futbolcuları istemedi. Bunu dayanaksız sallamadan söylemek lazım. Yavaş gel.

Yunus öyle değil. Yarın öbür gün Yaşlı diye Kewell sakat diye Baros kadro dışı bırakılacak. Sabret filmde 2. perde bu. Sonra ver elini Bank Asya :)

2012 kriterleri bizi vurmasın diye bırakın avrupayı 1. ligden bile kaçarız bu kafayla.

Aynen! Hagi kendisi futbolcuyken yetenekliydi onun için yetenekli futbolcuları kıskanıyor. Kazmaları destekliyor. Hagi'nin burada işi yok açık ve net. Milan'a gol atmış bilmem ne onlar bundan 10 yıl öncede kaldı. Bunları söyleyen arkadaşlar Hakan ve Hasan, Galatasaray'ı eleştirince "Milan'a gol attı, Leeds'e gol attı" diye sussunlar hoş görsünler!

Aynen! Hagi kendisi futbolcuyken yetenekliydi onun için yetenekli futbolcuları kıskanıyor. Kazmaları destekliyor. Hagi'nin burada işi yok açık ve net. Milan'a gol atmış bilmem ne onlar bundan 10 yıl öncede kaldı. Bunları söyleyen arkadaşlar Hakan ve Hasan, Galatasaray'ı eleştirince "Milan'a gol attı, Leeds'e gol attı" diye sussunlar hoş görsünler!

haginin kimseyi kıskandığını sanmıyorum, ancak hırsı olmayan adamı koşmayanı savaşmayanı sevmez hagi

O futbolcuları ilk döneminde Hagi getirmedi kardeşim.Hagi asla o rumen futbolcuları istemedi. Bunu dayanaksız sallamadan söylemek lazım. Yavaş gel.

Dayanaksız falan değil arkadaşım! Petre'yi kadroda yerine oynacaklar varken, üstelik rezalet oynarken oynattı. Sonra taraftar Olimpiyat stadında "S...git Petre" diye tempo tutunca, Hagi taraftara yüklendi, kızdı basın toplantısında. Hagi daha öncede, bu seferde röportajlarda rumen alabiliriz gibisinden sinyal veriyor.

abi Hagi oyuncu olarak bizim icin altin dan bile daha degerli birisi, hayatta unuttamam, ne bicim goller atti, paslar herseyi...

Ama her Süper Futbolcu mükemmel TD olacak degil, üstüne Hagi belli di, Hagi hangi adam gibi TD dogru dürüz calismista, ondan ögrenecek seyleri simdi katacakti isine ?

lan olm şuraya hagi yetenekli adamı kıskanıyor yazmayın yarın yandaş medya bunu yazar millette inanır iş iyice çıkmaza girer. Sarpa talim olursunuz :D

Dayanaksız falan değil arkadaşım! Petre'yi kadroda yerine oynacaklar varken, üstelik rezalet oynarken oynattı. Sonra taraftar Olimpiyat stadında "S...git Petre" diye tempo tutunca taraftar Hagi taraftara yüklendi. Hagi daha öncede, bu seferde röportajlarda rumen alabiliriz gibisinden sinyal veriyor.

Romen futbolcu alınmaz.Hagi'nin ikinci sezonunda bir tane yoktu rumen. Hagi'nni hocalığına saygı duyarım.Bırakalım böyle bir efsaneye kin dolu mesajları.Ben sıkıldım artık hoca değiştirilmesin.Ha gene rumen gelir ama bunda Hagi'nin payı olmaz.Sezgin'in dandik transferleridir.

Hagi dünyanın en iyi 10 oyuncusundan biri.Misimovic beni geçecek diye kıskandığını söylemek inanılmaz bir kopmlo teorisi. Bu işin altında yönetim var. Senin dediğin çok uçuk.

Romen futbolcu alınmaz.Hagi'nin ikinci sezonunda bir tane yoktu rumen. Hagi'nni hocalığına saygı duyarım.Bırakalım böyle bir efsaneye kin dolu mesajları.Ben sıkıldım artık hoca değiştirilmesin.Ha gene rumen gelir ama bunda Hagi'nin payı olmaz.Sezgin'in dandik transferleridir.

Hagi dünyanın en iyi 10 oyuncusundan biri.Misimovic beni geçecek diye kıskandığını söylemek inanılmaz bir kopmlo teorisi. Bu işin altında yönetim var. Senin dediğin çok uçuk.

Hakan Yakın'a yaptıkları ve Misimoviç'e yaptığı sence tesadüf mü? Hem "Hagi'nin ikinci sezonunda bir tane yoktu rumen" demişsin Hagi tek sezon kaldı önceki gelişinde üstelik Petre öküzünü nasıl unuttunuz şaşıyorum.

Hagi efsaneydi! Bu işin ucunda milyon dolarlar var efsane, kestane dinlemez bu işler.

Gazetelerin manset seslerini duyar gibi oluyorum: '''Hagi yonetimi misimovic ile tehdit etti'' veya ''Misi'yi gonderin yoksa...''

Rumen teknik adam disiplinsiz tavirlariyla bilinen ve sezon oncesi galatasaray camiasinin buyuk beklenti icerisinde oldugu Misimovici kadro disi birakip devre arasi gonderin diye yonetime tehditler savurdu. Ayrica Hagi misi'yi gondermez iseniz tazminatimi verin istifa ederim dedi. Galatasaray kulubune yakin kaynaklardan alinan bilgilere gore Hagi'nin bu tavrina cok uzulen Adnan Sezgin'in Hagiye kulak verip Misimovici gonderme karari aldigi ogrenildi

Geri
Üst Alt