Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Evet Hagi ile yapılanmaya gidilmez buna ben de inanıyorum. O yapılanmada olsa olsa yönetimin yapılanması olur Hagi'nin değil.

Yapılanmaya gideceksek Rijkaard ile giderdik:o,yönetim niye hagi yi getirdi?,yapılanma falan olmayacaktır,he ama rijkaard varken para yok diyip istediği oyuncuları almadılar,hagi devre arası transfer istediğinde tutup dünya kadar para dökerlerse de ciddi şerefsizlik vardır bu işte.

Ek olarak hagi nin yapılanma düşüncesi olduğunu sanmıyorum,adam hakan ı falan oynatıyo,sanki türk milliyetçisi gibi işi gücü türkleri korumak,ama Rijkaard ın eline verilseydi imkan servet i,hakan ı,barış ı falan hepsini temizlerdi eminim,hagi imkanı olsa da bunu yapmaz.

Hagi cok kaprisli dir, istemedigi Hakan Yakin alindigi icin hic oynatmadi, Rijkaard ne koyulduysa oynatti, allahin servetini bile...

Daha 2 hafta once oyun onemli degil skor onemli demisti, fakat bugunde oyundan memnunmus. Yok arkadas Hagiyle olacak is degil, ama bu yonetime cok bile. Adnan Polat gidene kadar kalsin, Rumenleri zengin etsin sonra gitsin

Bence de gitsek Rijkaard ile giderdik. Rijkaard'ı getiriyorsun fakat hiçbir ortamı hazırlamıyorsun. Şimdi Barça'daki ya da Avrupa'daki kulüplerin yapılanması ile bizim yapılanmamız tamamen zıt. Sportif direktör ne iş yapar, td ne iş yapar hepsi iç içe geçmiş, görev tanımları bile belirsiz. Rijkaard'ı getirdiler zannettilerki sihirli değnek var dokunacak Florya tam anlamı ile profesyonelleşecek, oyuncuların futbol zekası artacak , Rijkaard herşeyi yapacak. Baktılar olmadı hemen tekrar eskiye dönüş. İlk Terim'e gittiler, Terim kabul etmedi. Sonra Hagi. Düşündüler bu takım ruhsuz, Avrupa tarzı profesyonellik değil bu futbolcuların dilinden anlayan hoca gelmeli vs. vs. diye. Hagi'de işsizdi direk atladı zaten. Hagi'den sonra Hasan Şaşların falan Florya'ya gelmesi, Hakan Şükür'e sportif direktörlük teklifi falan yapılması hiç tesadüfü şeyler değil. Aslında geriye takımı tekrar yok abilik, yok ruh gibi şeylerle geriye gittik mentalite olarak. Önemli olan Schusterlerin, Rijkaardların başarılı olacağı ortamı kurmak. Herşeyi birbirine kattı bu yönetim, karıştırdı iyice. Şimdi de zaman kazanmak için herşeyi yapıyorlar. Adnan Sezgin haftaya falan diyor, bu geldikleri kaosun yansıması işte. Olmadı baktılar çok kötü gidecek Servet'i gönderirlerdi vs. vs. Hep aynı oyun.

Daha 2 hafta once oyun onemli degil skor onemli demisti, fakat bugunde oyundan memnunmus. Yok arkadas Hagiyle olacak is degil, ama bu yonetime cok bile. Adnan Polat gidene kadar kalsin, Rumenleri zengin etsin sonra gitsin

İşte bu yüzden şahsen 1 tane bile rumen oyuncu, çalıştırıcı dahi görmek istemiyorum şu takımda. Bu akşam Elano'nun ensenine bir tokat, kulağından tuttuğu gibi yerine oturtacak sandım. Aman Allah'ım o saçma sapan bir şovdu yahu! Soyunma odasına giden adamı neredeyse bodyguard'la getirtip yedek kulübesine oturtacak. Yakıştı mı bu ilkel, aptal haraket koskoca Avrupa kulübü olduğunu şiddetle savunduğumuz anlı şanlı Galatasaray'ımıza! Hagi hemen gönderilmeli bu takım Polat ve yönetiminin deneme tahtası değil artık yeter bu utanca bir son versinler.

Hocam neşter hani neşter...

Misi yok gene aynı tas aynı hamam?

Çok bastık ettik laflarını külahımıza anlat,bu takımda 8 adam var kadro dışı kalacak,yap hadi adamsın diyeceğim,herşeyi geçtim ligi 10.cu bitir,ama sen bu illet oyuncuları yolla takımdan,gencecik çocuklarla çık her maçı yenilsekte 4 gözle izleyeceğim,bıktım artık son kullanma tarihi geçmiş ruhsuz çapsız oyunculardan!

asil hep kelle isteyen taraftarlar`dan kurtulabilsek, cok daha iyi olurdu. Hagi bu isi basaricak, göreceksiniz.

Niye? Hagi Mourinho mu oldu ya da Mourinho'yu da mı aştı bu kadro ile başaracak?

Bknz: Mourinho bile gelse bu kadro ile başarılı olamaz diye atılan yüzlerce post.

Niye? Hagi Mourinho mu oldu ya da Mourinho'yu da mı aştı bu kadro ile başaracak?

Bknz: Mourinho bile gelse bu kadro ile başarılı olamaz diye atılan yüzlerce post.

Hagiden şuan başarılı olup takımı düzeltmesini beklemiyo kimse en azından ben beklemiyorum, ancak Misimovici boş yere kadro dışı bırakması H.balta Servet M.sarp gibi adamlarda ısrar etmesi hatalı oyuncu değişiklikleri yapması işleri dahada kötüleştirecek.

"galatarasay kayseri deplasmanında 0-0 berabere kalarak 10. sıradaki yerini korudu"

Bu yönetim işler kötü giderse Hagi'nin de başını yer. Tamam kendisinin de yanlışları var ama kabahat Hagi'de değil ki. Kendi yöntemleriyle durumu düzeltmeye çalışıyor.

SAyın Adnan polat hala kalıtelı bı kadro kurdugunu ıddaa edıyormus neresıyle ızlıyosa hagı nabsın servetı kes ayhanı hakan baltayı kes m.sarp kes kım oynıyacak takımda kım var gencler dedınız enclerıde goruyoruz hemen olmuyor ıste bu ısler sezon sonuna kadar temızleyecektır hagı futbol bılgısını tartısmayalım hagının burda....Geldıgınde kondısyon mucadele hıcbırı yoktu suan yavas yavas hepsını yapıyor zamanlada o ısımlerı kesecektır ben emınım

Nonda'yı harcamasaydı o zaman Rijkaard. Kewell'ın sözleşmesi feshedilirdi. Ayrıca Pino'dan forvet yaratan Hagi. Rijkaard'da tutup altyapıdan bir forvet oyuncuya şans verebilirdi veya mevcut kadrodan bir oyuncuyu forvet oynatabilirdi.

altyapı deyip duruyoruz. ondan sonra yine sövecektik altyapıdan gelen forvete. yok efendim vurmasını bilmiyor, yok efendim çok zayıf, yeteneksiz felan filan...

Devre arası forvet alıncak galiba akşam Galatasaray gibi büyük bir takımda Baros dışında golcü yok bunu neye bağlıyorsunuz diye bir soru geldi oda benden öncekilere sorun dedi.

Crauch u alsın o zamn :D

Alex direk soyunma odasina gitti. Hagi bak ve gor, en akillisi sensin degilmi? Bakalim alex kadro disi birakilacakmi?

Geri
Üst Alt