Büyük efsaneye saygılarla

Espor CS2 pgl turnuvasında bir görüntü

Screenshot_2025-02-24-16-26-05-125_com.google.android.youtube.webp

Bu arada eski videolarına, fotoğraflarına bakınca kendimi çok garip hissediyorum

Eski güzel Türkiye'nin en önemli figürlerinden birisiydi

Ne canım ülkemizin o günleri kaldı geriye

Ne Galatasaray'ın

Hagi diye bağırmanın o zevki, o oyuncu kartları, cine5'te 360p seyredilen maçlar..

Kral

olmasaydın Uefa kupasına giden o süreç hiç yaşanmazdı.

iyi ki bizi seçtin.

Gelmiş geçmiş en iyilerinden biri.

Gerçek bir efsane.

bu topraklara ayak basmış ve en önemli izi bırakmış en büyük futbolcudur

haginin sol ayağı vs messinin sol ayağı mı;??

bu konudaki soru işaretlerini birinci ağızdan yokkedilm..

haginin ağza bakk... @Uğur İz

1741788166793.webp

benim dayım büyük dolandırıcıydı... genelde kırsalda gezer nerede iskembede oturup, ağzı açık etrafı izleyen biri varsa en kolay o dolandırılır derdi..

Büyüklüğü nerdeyse sadece 30 metreden golleriyle falan anlatılır. Elbette onların efsaneleşmesi çok normal ama Hagi'yi anlatmakta aslında bütün o gol koleksiyonu bile çok yetersiz. Bu yüzden de istatistiklere bakılarak Alex'le falan kıyaslanıyor ve kağıt üstünde Alex daha iyi gibi diyen gençler türüyor.

İlk kez Hagi'nin saha içi liderliğine ve takımı yönetmesine, ne gerekiyorsa sadece 3. bölgede değil sahanın her yerinde onu yapmasına ve bunu inanılmaz bir seviyede yapmasına odaklanan bir videoya denk gelmiş olabilirim.

Buyrun izleyin:

Resmen son Dünya Kupası dönemindeki Messi tarzında bir oyun. Elbette özellikle genç Messi kadar hızlı, çabuk ve kıvrak belki hiçbir zaman olmadı, belki gençliğinde bile olmadı. O bakımdan çok farklı oyuncular gibi duruyor ama onun dışında Messi'ye, top sürüşüyle bile bu kadar benzeyebilir bir oyuncu.

9 yaşımdan beri fanatik Galatasaray'lı olmamı sağlamış efsanemiz. Tıpkı icardinin şimdiki çocukları Galatasaray'lı yaptığı gibi. Bizim sülale ağırlıklı olarak fenerbahceliydi. Sadece babam Galatasarayli ama o da fanatik değildi. Ben de soranlara Galatasaraylıyım diyordum ancak öyle sıkı sıkıya bi bağım yoktu o dönem. Sonra hagi öyle bir kalpten vurdu ki bizi tüm mahalle sokakları inlettik hagi diye hala görüşürüz arkadaşlarımla hepimiz fanatik cimbomluyuz ve bunu kumandan Hagi'ye borçluyuz. İşte öyle bir futbolcuydu hagi...

Geri
Üst Alt