Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

2 ortasaha aldırdı, bir tane daha istiyor. Adam teşhisi koymuş, takdir ettim.

Rijkaard'in 3 transfer doneminde aldiramadigi orta saha oyuncusunu 1 donemde aliyor demek ki. SAYGI DUYULUR.

Rijkaard'in 3 transfer doneminde aldiramadigi orta saha oyuncusunu 1 donemde aliyor demek ki. SAYGI DUYULUR.

Nedeni basit. Rijkaard alınabilitesi zor olan fazla markalı oyuncular istedi. O yüzden de transferde geç kalındı, bu benim görüşüm tabi.

Transfere sezon başı 5 kuruş para harcamadık.Keita'yı-Topal'ı-Emre'yi satıp kaynak falan yarattılar hatta.Ara transferde neredeyse 15 milyon euro ya yakın para harcadık o da sadece bonservislere.E sezon başı bu parayı Rijkaard'a sundular da o da kullanmayı akıl edemedi demek ki.Sezon başı 5 kuruş yokken şimdi bi anda para s.çmaya başladılar ilginç tabi.

Hagi'nin istediği üç ismin transfer edilmesinin bazı sebepleri var. İstediği oyuncuların, Adnan Sezgin'in transfer niteliklerine uygun olması, bunun en büyük nedeni. Bunun yanı sıra farklı işlerin olabilmesi de muhtemel. Kulüp hakkında sürekli, yapılan transferlerden dolayı birilerinin komisyon aldığı söyleniyor. Hagi'nin aldırdığı 3 oyuncunun kendi ülkesinden olması, arkadaşım dediği menajerin bu transferlerde aktif rol alması, hatta Stancu'nun bonservisinin bir kısmının bu menejerde olması durumu ilginç kılıyor. Hagi'nin Bursaspor'u çalıştırdığı dönem, yine benzer transferler olmuştu. 4 tane Romanyalı oyuncu transfer etmişti Bursaspor. İlginçtir bunlardan biri, şu an yanında antrenörlük yapan Bogdan Vintila'ydı.

Transfere sezon başı 5 kuruş para harcamadık.Keita'yı-Topal'ı-Emre'yi satıp kaynak falan yarattılar hatta.Ara transferde neredeyse 15 milyon euro ya yakın para harcadık o da sadece bonservislere.E sezon başı bu parayı Rijkaard'a sundular da o da kullanmayı akıl edemedi demek ki.Sezon başı 5 kuruş yokken şimdi bi anda para s.çmaya başladılar ilginç tabi.

Stancu 5,000,000, Yekta 3,750,000, Culio 2,000,000, Kazım 0,000,000,000,000,000. Ekle bakalım sadece tek bir Elano ve kiralık gelen oyuncular kadar ediyomuymus?

Neden ilk basladıgı dönemdeki transfer bütcesini yazmıyosun ki? Cifte standartinizi bu kadar da belli etmeyin.

Stancu 5,000,000, Yekta 3,750,000, Culio 2,000,000, Kazım 0,000,000,000,000,000. Ekle bakalım sadece tek bir Elano ve kiralık gelen oyuncular kadar ediyomuymus?

Neden ilk basladıgı dönemdeki transfer bütcesini yazmıyosun ki? Cifte standartinizi bu kadar da belli etmeyin.

10.750 toplamda.Bi oyuncu daha alacağız 3-4 milyon da o tutar tahminen.15 e geliyo yaklaşık,1 oyuncu daha alacağımız hesaplayarak yazdım onu.Misimovic ten yok yere faydalanmayıp giren çıkanı hiç saymıyorum.Aldıracağı adamla 11 yabancımız olacak ayrıca 2 kişiye yok yere para vericez.Tabi misi yi bi şekilde göndermek içinde para lazım.Gördüğün üzere para s.çıyoruz Rijkaard varken kabızdı bütün yönetim,şimdi ishal oldular.

Rijkaardla;

Elano 7

Keita 8

Neill 2(Net hatırlamıyorum)

sonraki sezon;

Cana 5

Misimovic 8

Kiralık oyuncuları da 4-5 sayarsak(İnsua-Gio-Caner-Jo)...

İki sezonda 30-35 gibi bir rakam çıkıyor ortaya. Sonuçta bu para harcandı.

İstediği adamlar alınmadıysa Rijkaard gibi bir adam istifa etmeliydi. Hagi'nin ilk döneminde gidişindeki en büyük sebeplerden birisi transferde işine karışılmasıydı.

Ne yapalım yani Rijkaard gitti diye Hagi'ye destek vermeyelim mi? Transfer yapmayalım mı? Rijkaard'ın gidişi büyük bir hataysa, bu dakikadan sonra Hagi'nin harcanması camianın iyice çökmesine neden olur.Hagi'ye destek olmaktan başka çaremiz yok.

Rijkaardla;

Elano 7

Keita 8

Neill 2(Net hatırlamıyorum)

sonraki sezon;

Cana 5

Misimovic 8

Kiralık oyuncuları da 4-5 sayarsak(İnsua-Gio-Caner-Jo)...

İki sezonda 30-35 gibi bir rakam çıkıyor ortaya. Sonuçta bu para harcandı.

İstediği adamlar alınmadıysa Rijkaard gibi bir adam istifa etmeliydi. Hagi'nin ilk döneminde gidişindeki en büyük sebeplerden birisi transferde işine karışılmasıydı.

Yanlışın var Ahmet.Cana 4,5,misimovic için yaptıkları da acaip bi anlaşma 8 vermedik yani.Keita yı 8 e sattık.Topal'ı 5 e sattık.Emre güngör-Uğur uçar dan da 2 milyon falan kazandık yanlış bilmiyorsam.Yani sezon başı yaptığımız harcama 0.Sezon başı para yokken şimdi bi anda nereden çıktı onu soruyorum:).Yoksa 15 milyon olupta Rijkaard'ın kullanmaması ilginç olurdu.

Not:kiralık oyunculara para verilmedi.Yıllık ödemeleri tartışacaksak bu sene kadro çok daha şişik 11 yabancımız olacak yakında.

Yanlışın var Ahmet.Cana 4,5,misimovic için yaptıkları da acaip bi anlaşma 8 vermedik yani.Keita yı 8 e sattık.Topal'ı 5 e sattık.Emre güngör-Uğur uçar dan da 2 milyon falan kazandık yanlış bilmiyorsam.Yani sezon başı yaptığımız harcama 0.Sezon başı para yokken şimdi bi anda nereden çıktı onu soruyorum:).Yoksa 15 milyon olupta Rijkaard'ın kullanmaması ilginç olurdu.

Not:kiralık oyunculara para verilmedi.Yıllık ödemeleri tartışacaksak bu sene kadro çok daha şişik 11 yabancımız olacak yakında.

Jo ve Gio gibi oyunculara vereceğin yıllık ücretler çok daha fazla diğerlerine göre. Culio-Pino bunların aldığı para değil:D

Topal-Emre-Uğur Rijkaard'dan önce de vardı takımda.

Neresi yanlış anlamadım. Misimovic'e eninde sonunda ödeyeceğiz. Keita dan zarar etmedik o kabul. Ama para harcandı sonuçta.

Bu transferlerin nedenleri koltuk kaygısı bunu anlayın artık. Yoksa Adnan'ın koltuğu sallanmasa gene bu adamlar alınmazdı.Hagi de öyle sessiz kalıp siğneye çekecek biri değil.

Jo ve Gio gibi oyunculara vereceğin yıllık ücretler çok daha fazla diğerlerine göre. Culio-Pino bunların aldığı para değil:D

Topal-Emre-Uğur Rijkaard'dan önce de vardı takımda.

Neresi yanlış anlamadım. Misimovic'e eninde sonunda ödeyeceğiz. Keita dan zarar etmedik o kabul. Ama para harcandı sonuçta.

Ya bu sene harcamadık olm onu diyorum.Sezon başı hiç para yoktu şimdi her yerden para çıkıyo onu çözemedm.Jo nun parasının 4/3 ünü city verdi zaten.Gio düşük bi ücret aldı.11 yabancı olduk,kadro şişti az para değil bunlar.Neyse lan yeter üstüme gelme:D

Ya bu sene harcamadık olm onu diyorum.Sezon başı hiç para yoktu şimdi her yerden para çıkıyo onu çözemedm.Jo nun parasının 4/3 ünü city verdi zaten.Gio düşük bi ücret aldı.11 yabancı olduk,kadro şişti az para değil bunlar.Neyse lan yeter üstüme gelme:D

Ya aslında çok basit. Geçen sezon tam seçim öncesi kiralık ama iyi adamları doldurdular. Sonra almadılar. Keita-Topal-Emre-Uğur'u falan sattılar, düzgün birisini almadılar. Rijkaard'ı göndermek miydi niyet bilmiyorum. Sonuçta pis bir hesap döndü. Ama dediğim gibi Rijkaard gibi bir adam buna katlanmamalıydı.

Şimdi yine sıkıştılar mecburen alıyorlar adamları. Yine de çok yüksek ücretler yok. Daha da önemlisi adamlar katkı sağlayacak gibi duruyor. Bakalım...

Ne yapalım yani Rijkaard gitti diye Hagi'ye destek vermeyelim mi? Transfer yapmayalım mı? Rijkaard'ın gidişi büyük bir hataysa, bu dakikadan sonra Hagi'nin harcanması camianın iyice çökmesine neden olur.Hagi'ye destek olmaktan başka çaremiz yok.

Kim diyor bu sacmaligi, Fenerliler mi?

10.750 toplamda.Bi oyuncu daha alacağız 3-4 milyon da o tutar tahminen.15 e geliyo yaklaşık,1 oyuncu daha alacağımız hesaplayarak yazdım onu.Misimovic ten yok yere faydalanmayıp giren çıkanı hiç saymıyorum.Aldıracağı adamla 11 yabancımız olacak ayrıca 2 kişiye yok yere para vericez.Tabi misi yi bi şekilde göndermek içinde para lazım.Gördüğün üzere para s.çıyoruz Rijkaard varken kabızdı bütün yönetim,şimdi ishal oldular.

Zamanında elestirmistim fazla yumusak diye ama Rijkaard'a verilen bütce Skibbe'ye verilseydi inletirdi ortalıgı. Adamın tek ihtiyacı alternatif oyunculardı zira.

Hoca degistiriyosan isteklerinede katlanmak durumundasın. Hagi dogrusunu yapıp baskasının binasının (bu durumda enkazının) üzerine daire yapmak istemedi, aynı ilk dönemindeki gibi. Gereksiz topcuları takıma aldıranda, onları akabetinde takımda tutanda Frank Rijkaarddı.

Misimovic Allah icin ne yapmıs geldiginden bu yana? Mevkisinde oytnatılmadı diyosunuz; o kalibrede bir futbolcu degil sol acık solbek bile olsa yeteneklerinin %0.01'ini orataya koymaz mı?

Feldkamp bir zamanlar Bolici yolladıgı icin yerden yere vurulmustu, peki sonrası? Yani bundan ders cıkaramayacak kadar kıtmısınız?

Rijkaard tam 3 transfer dönemi boyunca bu takımın kanayan bölgesine gectim 2 milyonu, 5 milyona dahil bir Culio bulamadı.

Adam biliyor topu ve topcuyu. Destek cıkınca Rijkaarda laf mı gelicek anlamadım ki.

Rijkaard = ‎(͡๏̯͡๏)

Lucescu'yu defansif oynatıyor diye yolladık. Hagi'ye de aynısını yapmayalım. En azından sebebi bu olmasın beyler biraz sabır. Hagi bunu hak ediyor.

son dönemde skibbe gibi hoca lincoln gibi futbolcu görmedim.

Geri
Üst Alt