Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Benim bir sorum olacak. Hagi'yi eleştirenler Mourinho, Ferguson, Guardiola falan bu takımın başına geçtiğinde her şeyin yoluna gireceğine mi inanıyor acaba? Çok merak ediyorum gerçekten, aydınlatırsanız sevinirim.

Yahu hocam 50 kere konuştuk bunu,hagi nin genel mentalitesinde sorun.Büyük bi takımda t.d lik yapamaz çok net.O anca orta sıra bi anadolu takımına gidecek işte takımı defansa falan yatıracak,gol yemesin takım atarsam ne ala mantığında.Kazayla öne geçersem rakip yüklenir hızlı bi adam sokarım oyuna falan.1.dakikadan itibaren kazanmayı değil kaybetmemeyi düşünüyoruz sorun bu.Sakatlar dönünce tabi ki takımın oyunu olumlu etkilenir ancak yine mentalite aynı olacak.Hagi galatasaray'ı kaldıracak bi t.d değil kör gözlerle bakmayan herkes görür hocam:o.

yetenekli, ac, uyumlu ve ahlakli profesyoneller lazim...

o zaman siggi held bile dönse is yapar takim...

hagi sen akıllı adamdın ya ayhana hala nasıl sabrediyorsun.misimovic gibi bi adamı nasıl harcarsın bu teknik fakirliğinin arasında.en onemlisi nerde senin futbolculuk donemindeki cesur futbolun.defansa kapanan takım izlemekten bıktık.Galatasaray futbolu bu degil.

hagi sen akıllı adamdın ya ayhana hala nasıl sabrediyorsun.misimovic gibi bi adamı nasıl harcarsın bu teknik fakirliğinin arasında.en onemlisi nerde senin futbolculuk donemindeki cesur futbolun.defansa kapanan takım izlemekten bıktık.Galatasaray futbolu bu degil.

Abi bence Hagi klubde hiçbir karar verme yetkisi yok , kadroyuda Adnan Sezgin veriyo transferide o kafasına göre yapıyo

Abi bence Hagi klubde hiçbir karar verme yetkisi yok , kadroyuda Adnan Sezgin veriyo transferide o kafasına göre yapıyo

benim anlamadıgım da bu.karar verme yetkisi olmayacagını bildigi halde neden takımın basına geldi.tek derdi para mı olmus artık Hagi nin?

benim anlamadıgım da bu.karar verme yetkisi olmayacagını bildigi halde neden takımın basına geldi.tek derdi para mı olmus artık Hagi nin?

Rijkaarda söz geçiremedikleri için yolladılar onlar kukla arıyor , taraftarın gözünde başarısızlık Teknik direktör suçludur ama başarıda yönetim başarılı olmuştur

Yahu hocam 50 kere konuştuk bunu,hagi nin genel mentalitesinde sorun.Büyük bi takımda t.d lik yapamaz çok net.O anca orta sıra bi anadolu takımına gidecek işte takımı defansa falan yatıracak,gol yemesin takım atarsam ne ala mantığında.Kazayla öne geçersem rakip yüklenir hızlı bi adam sokarım oyuna falan.1.dakikadan itibaren kazanmayı değil kaybetmemeyi düşünüyoruz sorun bu.Sakatlar dönünce tabi ki takımın oyunu olumlu etkilenir ancak yine mentalite aynı olacak.Hagi galatasaray'ı kaldıracak bi t.d değil kör gözlerle bakmayan herkes görür hocam:o.

Kimlerle konuştun bunları bilmiyorum ama benim sorumla alakası yok bunun. Sadece evet veya hayır diyeceksin. Bu kadar zor olmamalı.

Konuyu açayım biraz, kısa soru sorunca pek anlaşılamadım galiba. Kadronda Barış, Ayhan, Servet, Mustafa, Balta gibi oyuncular var. Sen onlara muhtaçsın. Milli Takım oyuncuları diye onları oynat emri geliyor, onların yerine transfer yapılmıyor. Daha sonra istediğin oyuncuları alacağız diyorlar ama en çok istediğin oyuncuları alamayan ve en son tercih ettiğin oyuncular alınıyor. Zamanında çok geç tabii. Bu şartlarda takımın başına Mourinho, Ferguson, Guardiola falan geçtiğinde her şeyin yoluna gireceğine inanıyor musunuz?

Böyle saçma şey duymadım. Adnan Sezgin nereden bilecek Romanya Ligi'nin vasat oyuncularını? Hagi'nin başının altından çıkıyor bunlar hep.

Kimlerle konuştun bunları bilmiyorum ama benim sorumla alakası yok bunun. Sadece evet veya hayır diyeceksin. Bu kadar zor olmamalı.

Konuyu açayım biraz, kısa soru sorunca pek anlaşılamadım galiba. Kadronda Barış, Ayhan, Servet, Mustafa, Balta gibi oyuncular var. Sen onlara muhtaçsın. Milli Takım oyuncuları diye onları oynat emri geliyor, onların yerine transfer yapılmıyor. Daha sonra istediğin oyuncuları alacağız diyorlar ama en çok istediğin oyuncuları alamayan ve en son tercih ettiğin oyuncular alınıyor. Zamanında çok geç tabii. Bu şartlarda takımın başına Mourinho, Ferguson, Guardiola falan geçtiğinde her şeyin yoluna gireceğine inanıyor musunuz?

1 - Servet ve Hakan Balta'yı diğerleriyle aynı kefeye koyma.

2 - İstediği oyuncular alınıyor zaten. Zapata, Stancu, Culio,... Bunlar hep Hagi'nin isteği. Adnan Polat da açıkladı zaten. "Culio'yu tanımıyordum, Hagi çok istedi." dedi. Daha ne diyecek adam?

3 - Şu şartlar diyorsun. 11 milyon €'ya en azından iyi oyuncular alabilirlerdi. Ayrıca kiralık diye burun kıvırmazlardı transfere.

Sorunun cevabı evet.Bu emirler nereden geliyo ayıptır sorması?.Kimsenin tanımadığı stancu ya falan 6 milyon euro verdirebiliyosa,Almanya asist kralını b.ktan yere yok yere kadro dışı bırakıyorsa,yönetime büyük tepki oalcağını bildiği halde Kazım'ı aldırabiliyorsa(yanlış bi hamle değil bence de ayrı konu) ve bunlara kulüp yönetimi çıt diyemiyorsa, hagi istediği oyuncuyu da yollatır,kimse de emir falan veremez kendimizi kandırmayalım.Ayrıca son yaptıracağı transferle sadece bonservislere 15 milyon euro falan vermiş olacağız ki bu da ara transferde ayrıca 11 yabancımız oldu,yani bunlar sorunun tam cevabı değil ama yönetim emir veriyor,en son tercih ettiği oyuncular alınıyor tezine karşı söyledim.

Ah be Hagi. Neden çıkarmadın Ayhan'ı, neden Emre'yi çıkardın ? Kaybedecek birşeyimiz yoktu halbuki. :(

sakatlanan oyuncunun yerine sarp ı alan td olamaz.bu kadar kötü bir td hayatımdagörmedim.misimovicin turşusnu kursun.

28-30 golle bitiririz ligi

Kimsenin gözünün yaşına bakmıyacak bi antröner lazım bize bakın o zmn bu ayhanlar servetler ilk 18 i bile görebiliomu

hagi kendi kendine ihanet ediyor.misimovic i saçma sapan sebelerden kadro dışı bırakıyor,insua yı yerin dibine sokuyor,ama ona maç kaybettiren ayhan servet balta ufuk vs herkes 11 de oynuyor maşallah.korkak adamlar gibi tek forvet başlıyor maça,analiz yapacakmış neyin analizini yapacan maç boyunca 1 şut nasılçekeriz onun analizini mi yapacan.

Sorunun cevabı evet.Bu emirler nereden geliyo ayıptır sorması?.Kimsenin tanımadığı stancu ya falan 6 milyon euro verdirebiliyosa,Almanya asist kralını b.ktan yere yok yere kadro dışı bırakıyorsa,yönetime büyük tepki oalcağını bildiği halde Kazım'ı aldırabiliyorsa(yanlış bi hamle değil bence de ayrı konu) ve bunlara kulüp yönetimi çıt diyemiyorsa, hagi istediği oyuncuyu da yollatır,kimse de emir falan veremez kendimizi kandırmayalım.Ayrıca son yaptıracağı transferlerler sadece bonservislere 15 milyon euro falan vermiş olacağız ki bu da ara transferde ayrıca 11 yabancımız oldu,yani bunlar sorunun tam cevabı değil ama yönetim emir veriyor,en son tercih ettiği oyuncular alınıyor tezine karşı söyledim.

Kimi kastettiğimi gayet iyi anladın bence. Misimovic'i bu kadar üsteliyorsunuz ama şuan takımı sürekleyecek bir isim değil. Neden kadro dışı bıraktıysa bıraktı, fazla takılmak yanlış. İstediği oyuncuları bunlarla sınırlı sanıyorsan aldanıyorsun. Yönetim Kazım'ı sadece Hagi'nin isteğiyle alındı diyor. O zaman Necati neden alınmadı?

Zapata, Culio ve Stancu ilk tercihi değildi. Bu kadar basit. Zapata boştaydı, o kadar süre onu ikna etmeye mi çalıştılar? Culio söylediğine göre 1-1 buçuk ay önce temas kurulmuş. Neden bu kadar sürede alabilmişler? Gündemde Mutu, Marica, El Hamdoui, Cisse isimleri geçti. Sonra birden Stancu geldi. Bu bir tesadüf mü? Tabii o kadar istenmesine rağmen kampa yetişmedi bunlar.

Son yaptıracağı transfer falan yok. Yekta'ya 3.750 euro verildi. Türk oyuncuların piyasa değerlerini anlaman lazım artık. Culio 2 milyon ki gayet cüzzi bir miktar. Stancu'ya 5 milyon verdiler ama yukarda yazdığım nedenlere göre doğal kalıyor.

1 - Servet ve Hakan Balta'yı diğerleriyle aynı kefeye koyma.

2 - İstediği oyuncular alınıyor zaten. Zapata, Stancu, Culio,... Bunlar hep Hagi'nin isteği. Adnan Polat da açıkladı zaten. "Culio'yu tanımıyordum, Hagi çok istedi." dedi. Daha ne diyecek adam?

3 - Şu şartlar diyorsun. 11 milyon €'ya en azından iyi oyuncular alabilirlerdi. Ayrıca kiralık diye burun kıvırmazlardı transfere.

1 - Hepsi aynı.

2 - İstediği oyuncular alınmıyor demiyorum zaten. İlk tercihleri alınmıyor diyorum.

3 - Daha iyilerini Hagi de istedi zaten.

Takım sıradan bir Anadolu takımına döndü.Başımızda ne doğru düzgün bir yönetim var ne de Teknik Direktör.Yazık gerçekten,Galatasaray gibi bir takım bu durumlara düşmemeli.

Geri
Üst Alt