Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Tolga,yönetimin yaptığı hatalar zaten sıkça dile getiriliyor.Yönetim artık rezil oldu.Başkanı ve 2.başkanı sözlü kavga eden bir yönetime sahibiz,eleştiriler zaten yeteri kadar yapıldı,protestolarda.Kongre üyeleri artık imza topluyor.Yönetim şuan acıtasyon yaparak bir taraftalarını kurtarma derdinde.
Yeni gelecek teknik direktör tabiki hemen herşeyi değiştiremez,bu saatten sonra.Ama yedekte forvet varken ve takım forvet lazım diye bas bas bağırıyorken,o oyuncuyu oynatır diye düşünüyorum.
Birçok mesaj yazdım, şöyle bir toparlamak lazım sanırım. Son yazdıklarım üzerine yorumlar gelince yanlış anlama olabilir. Ben Hagi mükemmel bir teknik direktör harika olağanüstü diye sloganlar atmıyorum. Rijkaard'ı da belirttim. Hagi yerine kim gelirse gelsin takımın her sorunu düzelmeyecek. Bunu idrak ederek yorum yapılmasını arzuluyorum. Suçu ilk önce teknik direktörde aramak çok abes kaçıyor artık. Skibbe, Bülent Kaptan, Rijkaard dönemlerinde de böyle oldu. Bu dönemlerdeki sabit durumlara bakılması lazım ilk önce. Teknik direktörü konuşmak en son iş olmalı.
Tolga,yönetimin yaptığı hatalar zaten sıkça dile getiriliyor.Yönetim artık rezil oldu.Başkanı ve 2.başkanı sözlü kavga eden bir yönetime sahibiz,eleştiriler zaten yeteri kadar yapıldı,protestolarda.Kongre üyeleri artık imza topluyor.Yönetim şuan acıtasyon yaparak bir taraftalarını kurtarma derdinde.
Yeni gelecek teknik direktör tabiki hemen herşeyi değiştiremez,bu saatten sonra.Ama yedekte forvet varken ve takım forvet lazım diye bas bas bağırıyorken,o oyuncuyu oynatır diye düşünüyorum.