Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi ile olmayacak belli sezon sonu yollar ayrılmalı.Martin O'Neill gelse müthiş olur.

Madem yollanicak teknik adam simdiden aranmaya baslanmali , madem scout var su andan itibaren hangi bolgelere transfer olucaksa olmali seneye bizim buyuksehir belediyeden gaziantep ten kayseriden ne farkimiz olucak ne avrupa var ne birsey onlar alabiliyorsa boyle gurbetci bizimde almamiz lazim, takimin basinada getirirler disiplinli birini olur biter. Hagiden duymak istemiyorum ben zaan lazim 6 ay lazim

Sen gittiğinde,taraftar üzerinde bıraktığın yaraların iyileşmesi için 6 aydan daha çok zaman gerekli.

GYI0060723500_crop_450x500.jpg

:asd: :asd: :asd: İyi güldüm Onur :asd: Hagi kalsın bence :lol:

yeni futbolcular yetenekli, mücadeleci ve hırslılar ama yıldız değiller.Haginin asıl hatası burda bize yetenekli genç futbolcular değil kendini ıspatlamış yıldız futbolcular lazım.Hagi devre arası böyle futbolcular isteseydi ve yönetim almasaydı tüm suç yönetimde diyebilirdik.Tamam Culionun, Stancunun kalitesine bişey demiyorum ama bu futbolcular sezon başında alınmalı bu saatten sonra değil.

Sabri rezalet de oynasa popov veya sol açıkta kim oynuyorsa hızlı adamlar genelde.Serkan gibi rezalet adamın çıkıp Sabri'nin beke geçmesi gerekirdi Yekte girdiğinde.

Serkan vasat ötesi bir futbolcu.

Akademiye devam Hagi. Birak bu isleri. Kendine yazik ediyorsun

Sabri'yi çıkarıp yerine Yekta'yı alan kişi kendine 'Teknik direktör'üm' demesin! Sabri gibi bir futbolcu hiç bir zaman kenara alınmaz, alınamaz! Sabri ve Yekta birbirinin alternatifi değil yanyana oynayacak, orta sahayı dirençli yapacak iki önemli futbolcudur. Culio'ya acıdım maçta. Onun emeklerine, klasına bakıp vicdanı sızlasın biraz Hagi'nin.

Orta sahada Sabri, Culio ve Yekta her zaman yanyana 90 dakika oynamalı. Eğer bu yapılmazsa kimse sormasın neden yeniliyoruz diye. Emre Çolak da tekniği ile rakibi çekindirecek bir futbolcu. Onlara dahil edilmeli. Ancak bu şekilde orta sahayı ele geçiririz.

Sabri'yi çıkarıp yerine Yekta'yı alan kişi kendine 'Teknik direktör'üm' demesin! Sabri gibi bir futbolcu hiç bir zaman kenara alınmaz, alınamaz! Sabri ve Yekta birbirinin alternatifi değil yanyana oynayacak, orta sahayı dirençli yapacak iki önemli futbolcudur. Culio'ya acıdım maçta. Onun emeklerine, klasına bakıp vicdanı sızlasın biraz Hagi'nin.

Orta sahada Sabri, Culio ve Yekta her zaman yanyana 90 dakika oynamalı. Eğer bu yapılmazsa kimse sormasın neden yeniliyoruz diye. Emre Çolak da tekniği ile rakibi çekindirecek bir futbolcu. Onlara dahil edilmeli. Ancak bu şekilde orta sahayı ele geçiririz.

Bravo. Adeta ders vermissin. Ama yarin okul var. Odev falan yap.

Dizilişe taktım ben hoca neden 4-3-3 oynuyoruz. Rijkaard gitmiş Hagi gelmiş peki diziliş neden değişmiyor. 4-3-3 riskli bir sistemdir uymadı mı ısrar etmenin alemi yok.

4-1-3-2 oynasak;

---------Kaleci-----------

sağ bek---stoper-----stoper------sol bek

-----------tek önlibero----------------

sağ kanat (AMR)----forvet arkası (AMC)------sol kanat(AML)

---------Santrafor------------santrafor------------------

Böyle bir sistemde bu takım çok çok daha fazla iş yapar. Tek önliberoyla oynamak dezavantaj da değildir. Defansla Forvet arasındaki mesafe 60-70 metre olmayacak. Çok daha kısa bir alanda oynayacağız.

Hücumdayken defans 4'lüsü ortasahaya kadar gelecek, önliberoyla beraber top rakibe geçtiği zaman ortasahada rakibi durduracaklar ve topu en hızlı biçimde ileri 5'liye aktaracaklar. Ancak Servet ve Hakan Balta gibi yavaş adamlarla defansı önde kurmak intihar demektir. Sabri hızıyla sağbekte iş yapar. Neill aklıyla açıkları kapatır. Servet'i satıp yerine hızlı ve genç bir stoper alıp Neill'le süper bir ikili oluşturabiliriz. Sol bekte İnsua veya Çağlar iş görür. Tek önlibero Cana defansif özellikleri yeterli olduğu için rakibi ortasahada sindirir ve top kapar. Forvet Arkası Misimovic, Sol kanat Arda veya Kewell Sağ tarafta Pino, Kazım. Forvetlerde Stancu, Baros yedekte Anıl.

Kaybedeceksekte şöyle bir sistemle kaybedelim neden hala 4-3-3 mantalitesiyle oynuyoruz. Hagi biraz daha takımı toparlamak istiyorsa en azından klasik 4-4-2' e bile dönebilir. İnanın şu zamankilerden çok daha kötü maçlar çıkaracağımıza inanmıyorum.

Dizilişe taktım ben hoca neden 4-3-3 oynuyoruz. Rijkaard gitmiş Hagi gelmiş peki diziliş neden değişmiyor. 4-3-3 riskli bir sistemdir uymadı mı ısrar etmenin alemi yok.

4-1-3-2 oynasak;

---------Kaleci-----------

sağ bek---stoper-----stoper------sol bek

-----------tek önlibero----------------

sağ kanat (AMR)----forvet arkası (AMC)------sol kanat(AML)

---------Santrafor------------santrafor------------------

Böyle bir sistemde bu takım çok çok daha fazla iş yapar. Tek önliberoyla oynamak dezavantaj da değildir. Defansla Forvet arasındaki mesafe 60-70 metre olmayacak. Çok daha kısa bir alanda oynayacağız.

Hücumdayken defans 4'lüsü ortasahaya kadar gelecek, önliberoyla beraber top rakibe geçtiği zaman ortasahada rakibi durduracaklar ve topu en hızlı biçimde ileri 5'liye aktaracaklar. Ancak Servet ve Hakan Balta gibi yavaş adamlarla defansı önde kurmak intihar demektir. Sabri hızıyla sağbekte iş yapar. Neill aklıyla açıkları kapatır. Servet'i satıp yerine hızlı ve genç bir stoper alıp Neill'le süper bir ikili oluşturabiliriz. Sol bekte İnsua veya Çağlar iş görür. Tek önlibero Cana defansif özellikleri yeterli olduğu için rakibi ortasahada sindirir ve top kapar. Forvet Arkası Misimovic, Sol kanat Arda veya Kewell Sağ tarafta Pino, Kazım. Forvetlerde Stancu, Baros yedekte Anıl.

Kaybedeceksekte şöyle bir sistemle kaybedelim neden hala 4-3-3 mantalitesiyle oynuyoruz. Hagi biraz daha takımı toparlamak istiyorsa en azından klasik 4-4-2' e bile dönebilir. İnanın şu zamankilerden çok daha kötü maçlar çıkaracağımıza inanmıyorum.
Valla istersek 0-0-10 çıkalım haginin sisteminde,yine 10 kişi defans yaptırır takıma.Önemli olan mantalite,stancu bildiğin stoper oynuyor.1-0 gerideyiz ortasaha çizgisinde 1 tane adamımız yok,inanılır gibi değil yani.4 oyuncu penaltı noktasında çakılı,onun önündeki 5 li de cezasahasının önünde dolanıyor,adamlar 5 saniyede bizim cezasahasında buluyorlar kendilerini.

hagi zamanında hakan yakını 45 dk oynatıp giletini kesmişti,lucesdu da mpenza nın biletini 1 maçta kesmişti.bu rumenlerde bir gariplik var ama

hagi zamanında hakan yakını 45 dk oynatıp giletini kesmişti,lucesdu da mpenza nın biletini 1 maçta kesmişti.bu rumenlerde bir gariplik var ama

Lucescu´nun istemedigi bir futbolcuydu.

Zaten iyi degildi oda göstermelik bi denedi sansi da vardi adam kötü oynadi ve bidaha oynatmadi.

Haginin kestigi Hakan Yakin seneler boyu Isvicre milli takimin kaptanligini yapti.

Isvicre milli takimi bugün biryerlere geldiyse Hakan Yakinin payi büyüktür.

Nedense hep Hagi 10 numara yani kendi pozisyonundaki futbolculari kesiyor.

Lincoln olsa onada 2 mac dayanmazdi eminim.

Ego problemimi desem kiskanclikmi desem artik orasinida siz düsünün...

Futbolcu Hagi'yi çok seviyorum,Teknik Diektör Hagi'ye gıcığım...

Soruya cevap alalim Fener'e 5 gol atarken Hagi'ye gicik miydin?

Futbolcu Hagi ile Teknik Direktör Hagi arasında dağlar kadar fark var.Eğer durum vefaysa bu vefasızlık değil...

Geri
Üst Alt