Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

İstifa etmiyormuş..Yarın yönetim görüşecekmiş..Anlaşılan hagi tazminata bakıyor..Yazık

rumen ekonomisini bizim sayemizde düzelttin hagi

Bana sadece dünkü maçta Pinoyu hangi sebepten oynatmadığını söylesin başka bişey istemeyeceğim. Stancu daha iyi derse , savunması daha iyi derse yemem o ayağı da mantıklı bir tane sebep söylesin ki bu adam dün neden forma giymedi. Kıskandın dimi Hagi taraftar sevdi diye adamı. Halbuki biz Metin Oktayı da severdik senden önce. Bu taraftarın kalbi geniştir ama senin kalbin fazla fesat kanımca. Zamanında Ribery , İlk geldiğinde Ümit Karan, son geldiğinde Misimovic , geçen hafta Baros , bu hafta da Pino ile sorun yaşadın sanırım. Dön bir aynaya bak bakalım bu kadar adam mı sorunlu yoksa sen mi ? Böyle bi 50-60 yıl filan görüşmeyelim hacı. Ne sen uğra buralara ne biz romanyaya gidelim. Ayrıca hala tazminat peşindesin aferin sana

degisiklik hakkimiz olmasa almistik maci:(

Tahminim mac oncesi Pino ilk on birde olmadigi icin Hagi'ye bir seyler soyledi oda tavir koyup oyuna almadi.Baska mantikli bir aciklamasi yok.Cikar kokusu yakinda.Cildiracam yoksa aklim hayalim almiyor nasil yapar boyle bir seyi.

Tahminim mac oncesi Pino ilk on birde olmadigi icin Hagi'ye bir seyler soyledi oda tavir koyup oyuna almadi.Baska mantikli bir aciklamasi yok.Cikar kokusu yakinda.Cildiracam yoksa aklim hayalim almiyor nasil yapar boyle bir seyi.

he oldu

Bu maçta oyuncu değişiklikleri için fazla bi eleştiri getiremeyiz, M.sarpla Barışı almaması dışındaki tüm tercihler kişisel görüşe girer.Ancak nedir bu BALTA ısrarı?

[video=youtube;QZuX5bM2thA]https://www.youtube.com/watch?v=QZuX5bM2thA[/video]

Ufuk Ceylan / Aykut Erçetin

Sabri / Serkan

Neill

Servet

İnsua

Lorik Cana

Culio / Yekta

Misimovic

Kazım Kazım

Pino

Baros

Şu kadroyu yapamadın, yapabilirdin. Ama yerlerini oynattın, kulübeye hapsettin, gönderttin vs...

Baros ve Culio'nun zorlamaları dışında pozisyonumuz yok, ha bir de Kazım bir kere zorladı o da gol oldu. Tamam takım oyunu zamanla oturur ama Flores te Hagi ile benzer zamanlarda Atletico'nun başına geçmiş; ve de bize top göstermemişti. Kadro çok kötü ama en azından bir şeyler oynamaya çalışmalı bu takım.

Flores lesh

ben kiralik oyuncu istemiyor. sanki kiralik katil lerden bahsediyor.

ben Insua istemiyor. ben balta gibi orta yapacak birine 5 metre ilerden seyredeni istiyor.

ben pino istemiyor. cunku bazuka gibi sutlar cekiyor.

ben kiralik oyuncu istemiyor. sanki kiralik katil lerden bahsediyor.

ben Insua istemiyor. ben balta gibi orta yapacak birine 5 metre ilerden seyredeni istiyor.

ben pino istemiyor. cunku bazuka gibi sutlar cekiyor.

Insallah hollandalilar da seninle bol bol Dsudzak geciyordur

abov kacin

abdürrahim abinin dediği gibi bavulunu toplayıp defolup gitsin. mümkünse türkiye sınırları içine bi daha girmesin.lan 10 yaşında fm oynayan yeğenim bile senden iyi değişiklikler yapardı nasıl bi adamsın.

ikincisi rijkaard geçen sene dedi takımda kalite yok diye adamın haklılığı çıktı meydana 100 sefer yazdım bende burda bu takımın yerli oyuncularından anca salon ve yemek takımı olur kereste hepsi.

tez elden takımın başına bielsa yı getirin ve en önemlisi yetmişse yetmiş doksansa doksan milyon euro verin en az 10-12 yerli genç oyuncu ve 4-5 kaliteli yabancı oyuncu alınmalı.bedava diye milletin eti yiyip kemiğini kapı önüne attığı adamları almaktan vazgeçin.

abdürrahim abinin dediği gibi bavulunu toplayıp defolup gitsin. mümkünse türkiye sınırları içine bi daha girmesin.lan 10 yaşında fm oynayan yeğenim bile senden iyi değişiklikler yapardı nasıl bi adamsın.

ikincisi rijkaard geçen sene dedi takımda kalite yok diye adamın haklılığı çıktı meydana 100 sefer yazdım bende burda bu takımın yerli oyuncularından anca salon ve yemek takımı olur kereste hepsi.

tez elden takımın başına bielsa yı getirin ve en önemlisi yetmişse yetmiş doksansa doksan milyon euro verin en az 10-12 yerli genç oyuncu ve 4-5 kaliteli yabancı oyuncu alınmalı.bedava diye milletin eti yiyip kemiğini kapı önüne attığı adamları almaktan vazgeçin.

Ilk yariyi izlerken "BU TAKIM KALITESIZ YUHAAAAA" dedin mi?

Ilk yariyi izlerken "BU TAKIM KALITESIZ YUHAAAAA" dedin mi?

ben 2 senedir diyorum.futbolcular mücadele ediyor ama adamların kapasitesi belli 100 üzerinden 50 olan bir oyuncudan 100 üzerinden 80 veya 90 olmasını bekleyemezsin özellikle yerli oyuncuların hemen hemen hepsinin değişmesi lazım.

Geri
Üst Alt