Ahmet Karadag
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2010
- 2.048
- 1
- 1.148
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Teknik Direktör aday adayi..
Teknik Direktör aday adayi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük ihtimalle, Pazartesi günü, Daum-Ersun Yanal ikilisinden birini açıklayacak Adnan Polat. Ve linç edilmek istediğinin belirtilerini verecek.
ne diyon olm
he. dedim duyum mu far :s
Söyle bir sey düsünüyorum : içerde oynayacagimiz bir sonraki maçta tam kulübenin arkasina bilet alacaksin; 90 dakika boyunca Hagi'yi istifaya davet, küfür, Misimovic lehine tezahürat ve son dakikalara dogru yedek kulübesine 4-5 paket sakiz atacaksin.
Söyle bir sey düsünüyorum : içerde oynayacagimiz bir sonraki maçta tam kulübenin arkasina bilet alacaksin; 90 dakika boyunca Hagi'yi istifaya davet, küfür, Misimovic lehine tezahürat ve son dakikalara dogru yedek kulübesine 4-5 paket sakiz atacaksin.
mutlaka ve derhal yollanmali...ama o gidince sorunlar bitmeyecek...cünkü asil sorun yönetim...onlar da gitmeli, cünkü td olarak kim gelirse glsin düzelmez takim
bu arada yönetim becali ve hagiyi zengin etti...komisyon momisyon adam 4 tane futbolcu getirdi romanyadan, bir de hagi den para almistir...simdi tazminattanda para koparir...hagi de 2m dolari cebine indirir...nereden baksna 20m dolar zarar ettik bir de sportif basariyi ekle üstüne bu sezon ve gelecek sezon icin 100m dolar zarar...ve hala basarili oldugunu savunan bir yönetim ve onlara destek cikan kongre...ilginc...gercekten futboldan anlamayan dedeler kulübü oturuyor galiba oralarda...bu yüzden de üyelik ücretleri okadar yüksek...herkesin kendi lobisi var tabii....
becali ve hagi gs den yaptiklari parayi say say bitmez...ama hala para pesindeler...bu mu efsane futbolcu hagi ??!!
erdemli ol, basarisiz oldum de ve git...!!! okadar laf ettikleri schuster kadar olamadin...adama helal olsun yapamadim dedi ve gitti..!!! ama ssen hala ve hala zaman dileniyorsun...allahtan kork be
Sende hic AR yok mu bilader, ne utanmaz adammissin yahu
1. utanmami gerektiren hic bir durum yok ortada....yüzüm ak, alnim pek...
2. seviyesiz yorumlar yazma
3. neden ?
Seviyeyi sen baya bir derine cekmissin zaten. Komisyon falan. Haddini bil.
Büyük ihtimalle, Pazartesi günü, Daum-Ersun Yanal ikilisinden birini açıklayacak Adnan Polat. Ve linç edilmek istediğinin belirtilerini verecek.
Ersun Yanal bahsi geçen bazi teknik direktörlerin ve özellikle Hagi'nin yaninda Alex Ferguson kalir.