Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Büyük ihtimalle, Pazartesi günü, Daum-Ersun Yanal ikilisinden birini açıklayacak Adnan Polat. Ve linç edilmek istediğinin belirtilerini verecek.

2 gündür yönetimden ses çıkmıyor, bugün Pazar, bugün de ses çıkmayacak. Pazartesi öğlen de, Hagi'nin gittiğini açıklarlar. Tugay'a da bırakabilirler belki görevi son 8 maç. Ama şuandan bir teknik direktörle anlaşmak üzeredirler. Ve o gelecek adam, Pazartesi'nden itibaren çalışmalara, transfer vs... gizli kapaklı başlar. Ya Pazartesi, ya da Mayıs'ın sonunda yeni TD açıklanır. Adnan Polat kovulmadığı sürece istifa etmeyecek.

he. dedim duyum mu far :s

Bence iki aday da hiç fena değil. Bizim takım için de öyle matah bi teknik direktör beklemek doğru olmaz. Dünya çapında gönül Van Gaal veya Gerard Houllier ister ama bize ancak o isimlerden Co Adriaanse gelir.. Ama bu yönetim beceremez..

İki aday içinde tekrar söylüyorum şu an Tranzonspor kadrosunun %80 ini Ersun Yanal kazandırmıştır. Ve aldığı hiçbir oyuncu da 2-3 yıldan az izlenmemiştir. Ki şu an elinin altında onlarda izleme komitesi var Milli görevden dolayı çok da iyi olur bence..

Daum'a gelince.. Geçen akşam Daum'un taktiğine yenildik. Duran topların modern futbolda çok önemli yeri olduğu gerçeğini Fenere benimseten hocadır Daum.. Umarım gelecek yönetim getirir bu adamları Adnan Polat getirmesin de yeni yönetim onları da refüze etmesin..

Kewell'in yerine Pinoyu oyuna alsan simdi kraldin bizde bu hallerde olmazdik.Hala aklim hafizam almiyor nasil becerdin, neler dusundunde bu hamleyi yapamadin fittiracam yahu.

Söyle bir sey düsünüyorum : içerde oynayacagimiz bir sonraki maçta tam kulübenin arkasina bilet alacaksin; 90 dakika boyunca Hagi'yi istifaya davet, küfür, Misimovic lehine tezahürat ve son dakikalara dogru yedek kulübesine 4-5 paket sakiz atacaksin.

Mumkunse dusunme

Söyle bir sey düsünüyorum : içerde oynayacagimiz bir sonraki maçta tam kulübenin arkasina bilet alacaksin; 90 dakika boyunca Hagi'yi istifaya davet, küfür, Misimovic lehine tezahürat ve son dakikalara dogru yedek kulübesine 4-5 paket sakiz atacaksin.

SEN BİR DAHİSİN !!!11!!!1!! asd

ne kadar kötü td olursa olsun!

mümkün oldugu kadar güzel ugurlanmali hagi!

mutlaka ve derhal yollanmali...ama o gidince sorunlar bitmeyecek...cünkü asil sorun yönetim...onlar da gitmeli, cünkü td olarak kim gelirse glsin düzelmez takim

bu arada yönetim becali ve hagiyi zengin etti...komisyon momisyon adam 4 tane futbolcu getirdi romanyadan, bir de hagi den para almistir...simdi tazminattanda para koparir...hagi de 2m dolari cebine indirir...nereden baksna 20m dolar zarar ettik bir de sportif basariyi ekle üstüne bu sezon ve gelecek sezon icin 100m dolar zarar...ve hala basarili oldugunu savunan bir yönetim ve onlara destek cikan kongre...ilginc...gercekten futboldan anlamayan dedeler kulübü oturuyor galiba oralarda...bu yüzden de üyelik ücretleri okadar yüksek...herkesin kendi lobisi var tabii....

becali ve hagi gs den yaptiklari parayi say say bitmez...ama hala para pesindeler...bu mu efsane futbolcu hagi ??!!

erdemli ol, basarisiz oldum de ve git...!!! okadar laf ettikleri schuster kadar olamadin...adama helal olsun yapamadim dedi ve gitti..!!! ama ssen hala ve hala zaman dileniyorsun...allahtan kork be

mutlaka ve derhal yollanmali...ama o gidince sorunlar bitmeyecek...cünkü asil sorun yönetim...onlar da gitmeli, cünkü td olarak kim gelirse glsin düzelmez takim

bu arada yönetim becali ve hagiyi zengin etti...komisyon momisyon adam 4 tane futbolcu getirdi romanyadan, bir de hagi den para almistir...simdi tazminattanda para koparir...hagi de 2m dolari cebine indirir...nereden baksna 20m dolar zarar ettik bir de sportif basariyi ekle üstüne bu sezon ve gelecek sezon icin 100m dolar zarar...ve hala basarili oldugunu savunan bir yönetim ve onlara destek cikan kongre...ilginc...gercekten futboldan anlamayan dedeler kulübü oturuyor galiba oralarda...bu yüzden de üyelik ücretleri okadar yüksek...herkesin kendi lobisi var tabii....

becali ve hagi gs den yaptiklari parayi say say bitmez...ama hala para pesindeler...bu mu efsane futbolcu hagi ??!!

erdemli ol, basarisiz oldum de ve git...!!! okadar laf ettikleri schuster kadar olamadin...adama helal olsun yapamadim dedi ve gitti..!!! ama ssen hala ve hala zaman dileniyorsun...allahtan kork be

Sende hic AR yok mu bilader, ne utanmaz adammissin yahu

devre arasında daha bunlar iyi günlerimiz demiştim. Şimdide daha bunlar iyi günlerimiz diyorum...Adnan Polat başkan olduğu sürece....

Herşeyi geçtim oyuncuları kötü yönetebilirdin ama Misimoviç'i bizden koparmayacaktın!

Bunu bize yapmayacaktın Hagi!

Seviyeyi sen baya bir derine cekmissin zaten. Komisyon falan. Haddini bil.

sen becali ve hagi nin avukati misin?

fikir özgürlügü denen bir sey var, bilmem hic duydunmu ?! kisaca demek istedigim: haddini bilmesi gereken varsa o da sensin ;)

daha fazla uzatip polemiklere girmek istemiyorum...benim görüsüm becali cuvallarla komisyon indirdi cebine yönetim ve hagi sayesinde (komisyon lafi hagiye yönelik degildi zaten, ama tazminat almadan gitemeyecegi apacik ortada...yazdiklarimi yanlis anladigin belli ;) )

Ersun Yanal bahsi geçen bazi teknik direktörlerin ve özellikle Hagi'nin yaninda Alex Ferguson kalir.

avci gelmeyecek ise en iyi secenek ersun yanal bence (teknik kapasite olarak ve yerli olmasindan dolayi)...ama milli takimda görev aliyor ve gelmesi zor bence...

Geri
Üst Alt