Utku Gemici
Parçalı Üye
- 2 Ağustos 2009
- 2.600
- 0
- 1.306
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
Fikir özgürlüğü iftira atma hakkını mı veriyor sana?
Fikir özgürlüğü iftira atma hakkını mı veriyor sana?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen becali ve hagi nin avukati misin?
fikir özgürlügü denen bir sey var, bilmem hic duydunmu ?! kisaca demek istedigim: haddini bilmesi gereken varsa o da sensin![]()
daha fazla uzatip polemiklere girmek istemiyorum...benim görüsüm becali cuvallarla komisyon indirdi cebine yönetim ve hagi sayesinde (komisyon lafi hagiye yönelik degildi zaten, ama tazminat almadan gitemeyecegi apacik ortada...yazdiklarimi yanlis anladigin belli)
Problemimiz o kadar basit ki aslında. İyi bir takım olabilmek için 1.şart arka tarafının çok kuvvetli olması. Yani takımını itecek taşıyacak bir temelinin olması. Bugün şampiyonluk yarışındaki 2 takımın en kuvvetli bölgeleri defans ve orta sahaları.
Bizde ise o bölgede 2-3 sezondur bireysel hata yapma oranı %90 oyuncular var. Başta Servet, Hakan ve Ayhan. Bunların üzerine birde teknik kapasitesi 0, futbol nasıl oynanır bilmeyen oyuncular eklenince çarpık çurpuk bir takım olduk. Bunları Keita, Elano, Misimoviç gibi oyuncular ile süslemeye başladık. Başlarına amacı futbol oynatmak olan Rijkaard'ı getirdik. Birtek Keita tuttu oda kişisel becerisi üst düzey olduğu için. Elano ve Misimoviç takım oyunu ile yıldızlaşan oyunculardı. Futbolculukları bile sorgulanarak gittiler buradan.
Rijkaard'a sunulan "Milli Takım" patentli oyuncular gene sahnedeydi Karpathy Lyiv gibi bir takıma tamamiyle bireysel hatalar yüzünden elendik. Ligde defalarca bireysel hatalar yüzünden puanlar kaybettik. Ama gel gelelimki fatura hep top oynamak için gelen futbolcularımıza kesildi. Emre G.,Misimoviç, Elano, Jo, Keita.. Şimdi ise Cana, Neill hatta Arda bu konuma düşmek için aday.
Kalanlar hep aynı kişiler. Avrupadan da, ligden de hep bu adamların bireysel hatalarıyla, top oynayamayışlarıyla elendik. Bugün bu kadar kötü durumdaysak bu adamların yeteneksizliklerinin kaybettirdiği onlarca maçın getirdiği travmalar yüzündendir. Ama şu anki geldiğimiz konum bunuda aşmış durumda. Tamamiyle huzursuzluk hakim Florya'da. Ama hata futbolu yöneten insanlarda. Kanı baştan durduramadık kangren olduk. Şimdi tek çare kesip atmak..
Temeli çürük bir araziye isterseniz gökdelen dikin en ufak bir sarsıntıda çöker.
Ilk yariyi izlerken "BU TAKIM KALITESIZ YUHAAAAA" dedin mi?
Kewell'in yerine Pinoyu oyuna alsan simdi kraldin bizde bu hallerde olmazdik.Hala aklim hafizam almiyor nasil becerdin, neler dusundunde bu hamleyi yapamadin fittiracam yahu.
Bence sen, Hagi'nin gidip çalıştıracağı yeni takımını tut. Çünkü bu kadar Hagi fetişi iyi değil. 6 ay önce Hagi bu kadroyu uçurur dediğini de biliyorum. O yüzden daha zorlama lütfen.
hagi'ki bu takımı avrupanın kralı yapmış ,lige damga vurulmasını sağlamış bir deha bir futbol uzmanı ...
hiç kimse o zaman kadro zaten iyi idi demesin eğer o kadrodan hagi ve popescuyu çıkarırırsak elimizde neyin kaldığını herkes az da olsa hesap edebilir ...
şimdi kadro kalitesi 0'ın altında olan tkaımın yarısının sakat yarısının formsuz diğer yarısının ise kazma ötesi bir takımı başarı ile yönetemedi ve pes etmiyorsun diye sana komisyoncu paragöz diyorlar =)
keşke galatasaraya gelmese idin meksikaya gitse idin böyle taraftara başarı haramdır , bülente hasana sana yapılanlar bu taraftarın hiç bir şey haketmediğinin ve taraftarın 2000'lerden bu yana nasıl bir değişim geçirdiğinin en büyük kanıtıdır ...
hadi gidiyorsun şimdi sekizde sekiz yapıp seneyede kesin şampiyon olduk ....
bende haginin başarılı bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama kim olursa olsun belki 5 puan daha fazla toplardı bu kadro ile , ama hagiye söylenenler yüzünden yazdım bu yazıyıda yazıklar olsun ne diyelim ...