Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Fikir özgürlüğü iftira atma hakkını mı veriyor sana?

sen becali ve hagi nin avukati misin?

fikir özgürlügü denen bir sey var, bilmem hic duydunmu ?! kisaca demek istedigim: haddini bilmesi gereken varsa o da sensin ;)

daha fazla uzatip polemiklere girmek istemiyorum...benim görüsüm becali cuvallarla komisyon indirdi cebine yönetim ve hagi sayesinde (komisyon lafi hagiye yönelik degildi zaten, ama tazminat almadan gitemeyecegi apacik ortada...yazdiklarimi yanlis anladigin belli ;) )

Buna fikir denmez.Böyle nesnel fikirler olamaz.

Bu iftiradır. Fikir dediğin şey Hagi kötü teknik direktördür dersen olur.

23 yaşına gelmişsin fikirin ne olduğunu bilmiyorsun daha.

Ben adamın birisi için diyeyim ki bu adam hırsız.Benim fikrim bu. Böyle iş mi olur.

Problemimiz o kadar basit ki aslında. İyi bir takım olabilmek için 1.şart arka tarafının çok kuvvetli olması. Yani takımını itecek taşıyacak bir temelinin olması. Bugün şampiyonluk yarışındaki 2 takımın en kuvvetli bölgeleri defans ve orta sahaları.

Bizde ise o bölgede 2-3 sezondur bireysel hata yapma oranı %90 oyuncular var. Başta Servet, Hakan ve Ayhan. Bunların üzerine birde teknik kapasitesi 0, futbol nasıl oynanır bilmeyen oyuncular eklenince çarpık çurpuk bir takım olduk. Bunları Keita, Elano, Misimoviç gibi oyuncular ile süslemeye başladık. Başlarına amacı futbol oynatmak olan Rijkaard'ı getirdik. Birtek Keita tuttu oda kişisel becerisi üst düzey olduğu için. Elano ve Misimoviç takım oyunu ile yıldızlaşan oyunculardı. Futbolculukları bile sorgulanarak gittiler buradan.

Rijkaard'a sunulan "Milli Takım" patentli oyuncular gene sahnedeydi Karpathy Lyiv gibi bir takıma tamamiyle bireysel hatalar yüzünden elendik. Ligde defalarca bireysel hatalar yüzünden puanlar kaybettik. Ama gel gelelimki fatura hep top oynamak için gelen futbolcularımıza kesildi. Emre G.,Misimoviç, Elano, Jo, Keita.. Şimdi ise Cana, Neill hatta Arda bu konuma düşmek için aday.

Kalanlar hep aynı kişiler. Avrupadan da, ligden de hep bu adamların bireysel hatalarıyla, top oynayamayışlarıyla elendik. Bugün bu kadar kötü durumdaysak bu adamların yeteneksizliklerinin kaybettirdiği onlarca maçın getirdiği travmalar yüzündendir. Ama şu anki geldiğimiz konum bunuda aşmış durumda. Tamamiyle huzursuzluk hakim Florya'da. Ama hata futbolu yöneten insanlarda. Kanı baştan durduramadık kangren olduk. Şimdi tek çare kesip atmak..

Temeli çürük bir araziye isterseniz gökdelen dikin en ufak bir sarsıntıda çöker.

Başka bir forumda yazmıştım.

90 dk boyunca bu takim kalitesiz dedim ama yinede bu maci kazanbildirdik teknik direktor demeye bin sahit gereken adam oyuna karismasaydi. Umarim tazminatini alir keyifle yer.

Kewell'in yerine Pinoyu oyuna alsan simdi kraldin bizde bu hallerde olmazdik.Hala aklim hafizam almiyor nasil becerdin, neler dusundunde bu hamleyi yapamadin fittiracam yahu.

Bence sen, Hagi'nin gidip çalıştıracağı yeni takımını tut. Çünkü bu kadar Hagi fetişi iyi değil. 6 ay önce Hagi bu kadroyu uçurur dediğini de biliyorum. O yüzden daha zorlama lütfen.

bu adam hala TD mü ?? ne cüret ile orada kalmaya cesaret edebiliyor...5-6 yil bu takimda oynamis birisisin hagi ama ne yazikki gs nin büyüklügünü ögrenememissin...hic bir TD takimi küme potasini sokupta hala orada oturmaya cüret edemez, etmemeli ve ettirilmemeli...seni yollamayan yönetimide insallah cok yakinda indirecekler oradan...!!!

Teknik adam olmadığını söylemek için futbol uleması olmaya gerek yok da , eğer tazminat almak için orada duruyorsa Hagi bu kulüpte bir daha görev alamaz.Bu kadar skandal bir takım idaresi ben hatırlamıyorum ,umarım kendin gidersin ve kötü hatırlanmazsın.

arkadaşlar ben zonguldakta yaşayan bir lisede okul müdürlüğ yapan iyi bir galatasaray taraftarıyım.renktaşlarım belki bir çoğunuz bana tepki göstereceksiniz ama aldığımız şu sonuçlara bakın birde üzerine fener yenilgisini ama ortada bir tık dahi yok.yöneticiler,başklan! ,t.d,fulbolcular en küçük yaprak kıpırdaması bile yok.nerde bu taraftar,istanbulda taraftarlarımız niye büyük bir gösteri,yürüyüş birşey yuapmıyorlar bu duyarsızlığa hani ençok taraftarı olan takım biz değilmiydik.biz bize sunulan bu kadar başarısızlığı sineye çekecek kadar acizmiyiz.benim en çokta üzüldüğüm nokta bu.madem gitmiyorlarsa biz giderelim bu utanmazları oturdukları koltuklardan.onlara anlatalım bu koca galatasarayın,türkiyenin en büyüğünün içinde bulunmak bu kadar ucuz değil.ama bu sessiz kalarak yapılamaz.ya benim içim kan ağlıyor bize bunu yaşatanlar derhal defolsunlar camiamızdan.

Bence sen, Hagi'nin gidip çalıştıracağı yeni takımını tut. Çünkü bu kadar Hagi fetişi iyi değil. 6 ay önce Hagi bu kadroyu uçurur dediğini de biliyorum. O yüzden daha zorlama lütfen.

O biraz imkansiz, bundan sonra Hagi'ye hiç bir takim teklif götürmez, Hagi de zaten birakir artik futbolu falan...

CİNE5'de şuan bir açıklama yapıldı. Hagi'nin menajeri İstanbul'a gelmiş ve yönetimle konuşuyorlarmış. Yani Hagi kesin olarak gitmiş. Yerine Bülent Ünder gelecekmiş. Bülent Ünder ile yarın konuşacaklarmış.

Bülent Tulun'a göre bileti kesilmiş. Becali'yle görüşeceklermiş. Hayırlı olsun.

Tv8'de söyledi..Yollar ayırlıyor..Hagi büyük ihtimal romanyadan geri gelmez..

Sezo sonuna kadar Bülent ünder ve Tugay mı götürecekmiş...Ünder 4 sene şampiyon olduğumuz dönemdede payı vardı..neyse bakalım neler olacak.

Hagi istifa etmiş, tazminat falan yok. Tugay sene sonuna kadar götürecekmiş. Kesin değil, duyduğumu söylüyorum.

Hagi biz senin futbolunu sevdik. T.D olarak olmuyor işte, kendini fazla zorlama.

Hagi sen bizim efsanemiz unutulmaz 10 numaramızsın.biz yine seni seviyoruz.

hagi'ki bu takımı avrupanın kralı yapmış ,lige damga vurulmasını sağlamış bir deha bir futbol uzmanı ...

hiç kimse o zaman kadro zaten iyi idi demesin eğer o kadrodan hagi ve popescuyu çıkarırırsak elimizde neyin kaldığını herkes az da olsa hesap edebilir ...

şimdi kadro kalitesi 0'ın altında olan tkaımın yarısının sakat yarısının formsuz diğer yarısının ise kazma ötesi bir takımı başarı ile yönetemedi ve pes etmiyorsun diye sana komisyoncu paragöz diyorlar =)

keşke galatasaraya gelmese idin meksikaya gitse idin böyle taraftara başarı haramdır , bülente hasana sana yapılanlar bu taraftarın hiç bir şey haketmediğinin ve taraftarın 2000'lerden bu yana nasıl bir değişim geçirdiğinin en büyük kanıtıdır ...

hadi gidiyorsun şimdi sekizde sekiz yapıp seneyede kesin şampiyon olduk ....

bende haginin başarılı bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama kim olursa olsun belki 5 puan daha fazla toplardı bu kadro ile , ama hagiye söylenenler yüzünden yazdım bu yazıyıda yazıklar olsun ne diyelim ...

hagi'ki bu takımı avrupanın kralı yapmış ,lige damga vurulmasını sağlamış bir deha bir futbol uzmanı ...

hiç kimse o zaman kadro zaten iyi idi demesin eğer o kadrodan hagi ve popescuyu çıkarırırsak elimizde neyin kaldığını herkes az da olsa hesap edebilir ...

şimdi kadro kalitesi 0'ın altında olan tkaımın yarısının sakat yarısının formsuz diğer yarısının ise kazma ötesi bir takımı başarı ile yönetemedi ve pes etmiyorsun diye sana komisyoncu paragöz diyorlar =)

keşke galatasaraya gelmese idin meksikaya gitse idin böyle taraftara başarı haramdır , bülente hasana sana yapılanlar bu taraftarın hiç bir şey haketmediğinin ve taraftarın 2000'lerden bu yana nasıl bir değişim geçirdiğinin en büyük kanıtıdır ...

hadi gidiyorsun şimdi sekizde sekiz yapıp seneyede kesin şampiyon olduk ....

bende haginin başarılı bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama kim olursa olsun belki 5 puan daha fazla toplardı bu kadro ile , ama hagiye söylenenler yüzünden yazdım bu yazıyıda yazıklar olsun ne diyelim ...

katiliyorum:tiphat:

Bülent ünder gelicekse sezon sonuda Terim gelir.

Geri
Üst Alt