- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.325
- 5.998
Kazik yemek istiyorsunuz galiba popescu ile filan bir kac oyuncu daha kitlerler
kimi kitlemis ki
laughable shit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazik yemek istiyorsunuz galiba popescu ile filan bir kac oyuncu daha kitlerler
Zor gönderdik.. TD olarak buraya ayak basmaması gereken kişidir... Rijkaard türevidir kendisi...
kimi kitlemis ki
laughable shit
ne zor gondermesi lan
tarihi bastan yazmaya calismayin
nihai uyarimdir
Galatasaray, Steaua'dan yılda sadece 130 bin euro alan Stancu'ya bir milyon euro, Rumen kulübüne ise 5.6 milyon euro ödeyecek. Stancu'nun Galatasaray'dan bir başka takıma transfer olması halinde Steaua bu transferden de yüzde 20 pay alacak.
Galatasaray, teknik direktör Gheorghe Hagi'nin ısrarla istediği Stancu ile uzun süreli bir sözleşme yapacak ve oyuncunun yıllık ücretini aşamalı olarak arttıracak.
Sen ne anlatıyorsun? Bir sene kahrını çekmedik mi bunun? Stancu faciasını başımıza musallat etmedi mi sırf kendi vatandaşını getirmek için? Sığ düşünen ve günü kurtarıp volesini vurmaya çalışan bir adamdı Hagi. Hırsızlığını yaptı ve çekti gitti. Nihai uyarıymış, lol.
hagi bize sezon ortasinda gelmeden once altyapisini calistiriyodu, tdlik yapmiyodu bikac senedir
haliyde devre arasinda transfer yaparken tanidigi oyuncuya yonelmistir.
ayrica hirsiz, kahir falan sacma sapan konusup delirtme HAGI hakkinda. uyarilarim bitmek uzeredir
voleymis simdi voleyi agzina yiyince gorursun
Bosnalı yıldız, "Benim hakkımda karar verenlerin hatası var. Neden hala kadro dışı bırakıldığımı anlayamadım
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorhge Hagi ile ilgili görüşünün sorulması üzerine Misimovic, "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ama Hagi yalancı" diye konuştu.
utter bullshiz
Utanir insan boyle sahtekar kiskanc insanlar bu takimin basina bir daha getirilmemeli ayrica hocaligida bes para etmez nere gitse batirdi.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=bbiRWp2II0M[/media]
ya kes
BEBE
Senin dilinden konuşunca bebe dediğine göre kumda oynamanda sakınca göremedim bak...![]()
hagi olmasa hala rennesi tutuyodun allahin bagetcisi
ne anlatiyon sabahin korunde
f outta here
he cok komikmis
hagi hakkinda konusurken saygili olacaksin
anladinmi ne demek istedigimi